Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, że te 2 psiaki bezpieczne, nie zdążyłam zrobić wydarzenia, tak błyskawiczną akcję zrobiłyście, ale myślę, że wydarzenie i tak się przyda na przyszłość...

Posted

[quote name='Lobaria']Wspaniale, że te 2 psiaki bezpieczne, nie zdążyłam zrobić wydarzenia, tak błyskawiczną akcję zrobiłyście, ale myślę, że wydarzenie i tak się przyda na przyszłość...[/QUOTE]
Elu ja muszę płacić za hotelik, proszę o pomoc w zbieraniu deklaracji.
Poza stałymi zleceniami dla gromady psiaków od dzisiaj mam na swój koszt dwa psy w hoteliku...
Pomóżcie mi zebrać deklaracje na czarnuszkę, sama nie udźwignę.
SOS....:)

Posted

[quote name='ewu']Elu ja muszę płacić za hotelik, proszę o pomoc w zbieraniu deklaracji.
Poza stałymi zleceniami dla gromady psiaków od dzisiaj mam na swój koszt dwa psy w hoteliku...
Pomóżcie mi zebrać deklaracje na czarnuszkę, sama nie udźwignę.
SOS....:)[/QUOTE]

to załóz może osobny wątek dla swoich psiaków, bo tutaj to Twoja prośba zginie chyba

Posted

[quote name='obiezyswiat75']to załóz może osobny wątek dla swoich psiaków, bo tutaj to Twoja prośba zginie chyba[/QUOTE]
Tak zrobię ale muszą dojechać do hoteliku.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A co z opłatą za transport? Mam trzymać te pieniądze, czy przeznaczyć na inny cel?[/QUOTE]
Wysłałam Ci pw z numerem konta Pana , który wiezie czarnulę do Krakowa.
Do zapłaty 230 zł, dane Pawła pewnie prześle Ci Sharka :)
Dziękuję:)

Posted

Pojechały obie dziewczynki. Czarna jest postury labradora, a ruda sporo większa. Obie bardzo łagodne i słabo chodzą na smyczy .

Ruda jest bardzo młoda, zęby ma bieluteńkie.

Kierowcy obydwaj profesjonalni i doskonale przygotowani.

Obie suczki dostały ode mnie obroże.

Adopcja jednak z datą 9.05 :p.

Posted

jak Ruda do nas dojedzie to damy znać. My również prosimy o wsparcie. Ruda to nasz (maci i mój) 12 pies na utrzymaniu.. a za hoteliki trzeba płacic

Posted

[quote name='toyota']Pojechały obie dziewczynki. Czarna jest postury labradora, a ruda sporo większa. Obie bardzo łagodne i słabo chodzą na smyczy .

Ruda jest bardzo młoda, zęby ma bieluteńkie.

Kierowcy obydwaj profesjonalni i doskonale przygotowani.

Obie suczki dostały ode mnie obroże.

Adopcja jednak z datą 9.05 :p.[/QUOTE]
Oj labradora... Anetko nie zabij mnie , nie wiedziałam...
Chyba pojadę na służbę do Anetki...:)

Posted

[quote name='Lacia']jak Ruda do nas dojedzie to damy znać. My również prosimy o wsparcie. Ruda to nasz (maci i mój) 12 pies na utrzymaniu.. a za hoteliki trzeba płacic[/QUOTE]

to poproszę nr. konta pomogę ile będę mogła.

Posted

[quote name='ewu']Oj labradora... Anetko nie zabij mnie , nie wiedziałam...
Chyba pojadę na służbę do Anetki...:)[/QUOTE]

Albo zrealizujemy Twój plan, w którym uczestniczyć miałby jeszcze Pączek:D

Jak przywoziłam Baksika, to właśnie Anetka powiedziała, że nie spodziewała się, że będzie taki mały, bo zazwyczaj mówią Jej, że psiak będzie do kolana, a przywożą wielkości ON-ka;)

Posted

[quote name='paula_t']Albo zrealizujemy Twój plan, w którym uczestniczyć miałby jeszcze Pączek:D

Jak przywoziłam Baksika, to właśnie Anetka powiedziała, że nie spodziewała się, że będzie taki mały, bo zazwyczaj mówią Jej, że psiak będzie do kolana, a przywożą wielkości ON-ka;)[/QUOTE]
Chyba tak:)
Szukam fioletowej farby do włosów...:)
Pączka muszę odchudzić, Ty się zrób na bóstwo i siadamy z kubkiem, przed Mariackim w Krakowie jako "Tercet sympatyczny:)"

Posted

[quote name='ewu']Chyba tak:)
Szukam fioletowej farby do włosów...:)
Pączka muszę odchudzić, Ty się zrób na bóstwo i siadamy z kubkiem, przed Mariackim w Krakowie jako "Tercet sympatyczny:)"[/QUOTE]

W różowym będzie Ci do twarzy i będziesz bardziej widoczna :D
No to od dzisiaj Pączek na przymusowej obligatoryjnej, diecie;)
Lecę po Tilę, bo niedługo ma być:p

Posted

[quote name='paula_t']W różowym będzie Ci do twarzy i będziesz bardziej widoczna :D
No to od dzisiaj Pączek na przymusowej obligatoryjnej, diecie;)
Lecę po Tilę, bo niedługo ma być:p[/QUOTE]
Powodzenia:)

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki, a drugi psiak gdzie pojechał? Jeden do Maci, a drugi????

Jesteście cudowni, ewu - brak słów! :)[/QUOTE]
Do Anetki na mój koszt....Na żebry pójdę

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Oba psiaki uratowane! :multi: Ile tutaj wspaniałych cioć się zebrało!!! :loveu: Niesamowita akcja!!! :)[/QUOTE]
Tam są jeszcze trzy i odłowią nowe... Żeby te biedy wyciągnąć...