Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 No wiesz co Majeczka rybką nie dajesz się pobawić:diabloti: Psa czy kota to można chociaż wyciachać a rybki biedne cierpią że mogą ale "nie mogą" bo im pańcia nie pozwala:evil_lol: Ja też nie jestem zwolennikiem bezsensownego rozmnażania zwierząt bo ich zbyt wiele bezdomnych jest. Dlatego Lea jest wyciachana a nad chłopakami się zastanawiam... Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Bo "krew" trzeba systematycznie wymieniac u zyworodek. ;) Za duzo juz sie mieszaly te same geny. Bylysmy z Sintra po klienta na dworcu wiec czekajac na niego troche staralam sie ja uczyc. W skrocie, to byla masakra. To ponad 15kg bydlatko wcale mnie nie widzialo, nie slyszalo a jak chwalilam i dawalam smaczka to jej wypadaly z fafli bo proby witania sie z ludzmi byly wazniejsze.... Wyrywala sie na wszystkie strony, wdepnela w swieza gume do zucia (mietowa), ktora nie chciala sie juz odkleic.... Obymslam kolejna strategie szkolenia. Ale co tu mozna wymyslec jak ona sie zachowuje jakby mnie tam nie bylo. Moge skakac, piszczec, cmokac a ona nic.... W domu praktycznie tylko mnie sie slucha ale jak tylko zobaczy ludzi to sie niemilosiernie wyrywa i skacze. Nie tak, ze chce sie wyplatac z obrozy tylko do ludzi nagle robi wyskok.... Reaguje w takich momentach co najwyzej na siad. Ona kocha ludzi... Jak ktos podejdzie blizej a ja ja usadze i nie pozwalam na witanie to az sie trzesie cala taka ja radosc i chec witania ogarnia... Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Ty mi się Iwonko nie waż Rokusia jajec pozbawiać, szukaj filki, rób szczeniaczki, wtedy rób co chcesz, mamy umowe:razz::evil_lol: Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 leónowa napisał(a):Ty mi się Iwonko nie waż Rokusia jajec pozbawiać, szukaj filki, rób szczeniaczki, wtedy rób co chcesz, mamy umowe:razz::evil_lol: Czy wy mnie chcecie do zawalu doprowadzic? Ten watek nie akceptuje planowania kopulacji ssakow. Z wyjatkiem dwunoznych :evil_lol: Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Aj tam dostaniesz 10 % ze sprzedaży maluchów to inaczej będziesz gadać:diabloti: Quote
Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 leónowa napisał(a):Ty mi się Iwonko nie waż Rokusia jajec pozbawiać, szukaj filki, rób szczeniaczki, wtedy rób co chcesz, mamy umowe:razz::evil_lol: Jeśli już to Rokulek ostatni pójdzie pod nóż:diabloti: Przecież gdybym ja go odjajczyła to to się już całkowita c*ota zrobi:evil_lol::shake: No a o szczylkach to jeszcze pogadamy:diabloti: Psina mi się zamorduje z taką filką o ile w ogóle zakuma w czym rzecz . . . A jeśli już to ja ci będę zazdraszczać takiego szczylka:placz::diabloti: Quote
Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 leónowa napisał(a):Aj tam dostaniesz 10 % ze sprzedaży maluchów to inaczej będziesz gadać:diabloti: No a jak Frania nie zechce tego zgłosić np Pwp to rozważymy nawet 15% i szczyl gratis:evil_lol: Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 A co za problem wziąc sobie kolejnego psa, tym bardziej że może urodzić się coś koło dwunastki, i tak się obłowimy na sprzedaży:p Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (:Buńka:) napisał(a):No a jak Frania nie zechce tego zgłosić np Pwp to rozważymy nawet 15% i szczyl gratis:evil_lol: no to juz inna rozmowa..... :diabloti: 20% :cool3: Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 (:Buńka:) napisał(a):No a jak Frania nie zechce tego zgłosić np Pwp to rozważymy nawet 15% i szczyl gratis:evil_lol: Otóż to droga koleżanko:cool3: Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Franca81 napisał(a):no to juz inna rozmowa..... :diabloti: 20% :cool3: Ty tu nie cwaniakuj.... Quote
Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 20%!!! O nie kochana nie mogę być stratna... No chyba że . .. :diabloti: Franiu, słoneczko kochane poczekaj z tą sterylką do końca przyszłego roku. Wiesz na zlociku za rok nasze pieseczki się POBAWIĄ i wtedy będziemy mogły rozmawiać o 20 %:evil_lol: Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 leónowa napisał(a):Ty tu nie cwaniakuj.... ehhhh.... 19,99% ? :razz: Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (:Buńka:) napisał(a):20%!!! O nie kochana nie mogę być stratna... No chyba że . .. :diabloti: Franiu, słoneczko kochane poczekaj z tą sterylką do końca przyszłego roku. Wiesz na zlociku za rok nasze pieseczki się POBAWIĄ i wtedy będziemy mogły rozmawiać o 20 %:evil_lol: Oki :lol: ale juz dzis uprzejmie donosze ze urodzilo sie niestety tylko 5 :diabloti: jak mi przykro.... a te tam dalej co widac na zdjeciach to pluszaki a nie prawdziwe ;) Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 leónowa napisał(a):No proszę cie nie przeginaj, 19,98%. Moj prawnik sie z wami skontaktuje w celu spisania umowy Quote
Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Uuu to co ona taka małorodna?:evil_lol: To może się gdzieś w drodze na zlot znajdzie jakaś bida przywiązana pod sklepem to ją uratujemy, resztę zrobi Rokulek a potem się będziemy pławić w pieniądzach:evilbat: Quote
Buńka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Dobrze kochane to wy się tu licytujcie a mamusia idzie lulkać bo jutro yyyy kurde znaczy dzisiaj od 5 rano na nogach bo na rybki jadę:multi: Quote
Leokadia Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Słodki jezu, co się ze mną dzieje, ja mam żerować na tych niewinnych stworzeniach i kase za to kosić? Sama siebie nie poznaję:shake: Czyjeś towrzystko wybitnie mi nie służy:cool3::diabloti: Quote
Franca81 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Dobrze kochane to wy się tu licytujcie a mamusia idzie lulkać bo jutro yyyy kurde znaczy dzisiaj od 5 rano na nogach bo na rybki jadę:multi: i wierzysz ze cos zlowisz? ;> Quote
Buńka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 leónowa napisał(a):Słodki jezu, co się ze mną dzieje, ja mam żerować na tych niewinnych stworzeniach i kase za to kosić? Sama siebie nie poznaję:shake: Czyjeś towrzystko wybitnie mi nie służy:cool3::diabloti: Wiesz zawsze możesz się wycofać a zyskami podzielę się tylko z Franią:diabloti: Co do towarzystwa to stworzyłyśmy niezły team i proszę mi tu nie narzekać że ci źle :mad: drugich takich luks babeczek jak my na dogo nie znajdziesz:D:cool3: Franca81 napisał(a):i wierzysz ze cos zlowisz? ;> No i zapeszyłaś:mad: Od 5 na nogach i zero brań, zero czegokolwiek...:placz: buuu Tylko mój ojczulo miał jedno super branie bo ryba aż mu haczyk w pół złamała ale co z tego jak nic nie złapaliśmy... Jutro jedziemy jeszcze raz:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Dobrze kochane to wy się tu licytujcie a mamusia idzie lulkać bo jutro yyyy kurde znaczy dzisiaj od 5 rano na nogach bo na rybki jadę:multi: Ooo gdzie jeździsz? Quote
Leokadia Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 I to jeszcze bardziej potwierdza to, że wędkarstwo jest bez sensu:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ja swego czasu też jeździłam z tatą - miło to wspominam :loveu: Nawet to wstawanie po ciemku :evil_lol: Quote
Buńka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Paulina_mickey napisał(a):Ooo gdzie jeździsz? Najczęściej jeżdżę do znajomego nad staw który ma całkiem okazały... Zdarza mi się jeździć też nad zalewy których w okolicy troszku mam;) Quote
Recommended Posts