Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija napisał(a):
Może mały będzie miał dom-ale to jest na 50%- więc pozwólcie, ze się wstrzymam. Nie chcę zapeszać. Jak nie, to wstawię Aniu i dam do gazety, na pewno

Dobrze by było aby znalazł domek.Już trochę przebywa w hoteliku i przyzwyczaił się.Jest bardzo ładny i adopcyjny,powinien mieć swoich już opiekunów a miejsce by się zwolniło dla następnego psiaka potrzebującego pomocy.

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
Dobrze by było aby znalazł domek.Już trochę przebywa w hoteliku i przyzwyczaił się.Jest bardzo ładny i adopcyjny,powinien mieć swoich już opiekunów a miejsce by się zwolniło dla następnego psiaka potrzebującego pomocy.

Aniu, ja już miałam psiaka w Hoteliku ponad dwa lata. Różnie to bywa. Zobaczymy

Posted

Byłam u Amaray/Tary. Ona już sprzedana:). Przybiegła, dostałam buziaka i już jej nie było, już do swojej nowej Pańci, która ją uwielbia. Taka KOCHANA, MEGA KOCHANA PRZYLEPA:)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mumin jest BOSKI!!!!
Przepraszam za zmianę tematu, ale mam pytanie/prośbę- pilnie szukam osoby do wizyty pa w Siemianowicach Śląskich.. kojarzycie moze kogoś????

Posted

Czekam na rozliczenie od stwz za październik. I mam pytanie. U stwz mamy dwa starsze jamniki z ilością skłądek zero.... Z czego jeden z nich na pewno nieadoptowalny. Czy pieniążki , które zostaną po rodzinie Muminków, mogę na nie przekazć?