Anula Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Zofija napisał(a):Może mały będzie miał dom-ale to jest na 50%- więc pozwólcie, ze się wstrzymam. Nie chcę zapeszać. Jak nie, to wstawię Aniu i dam do gazety, na pewno Dobrze by było aby znalazł domek.Już trochę przebywa w hoteliku i przyzwyczaił się.Jest bardzo ładny i adopcyjny,powinien mieć swoich już opiekunów a miejsce by się zwolniło dla następnego psiaka potrzebującego pomocy. Quote
stzw Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Wczoraj się pojawił chętny. " Pani, dla wnuka bym wziął". Musiał się trzymać ogrodzenia, bo ledwo stał. Zabijał oddechem. Quote
Zofija Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Anula napisał(a):Dobrze by było aby znalazł domek.Już trochę przebywa w hoteliku i przyzwyczaił się.Jest bardzo ładny i adopcyjny,powinien mieć swoich już opiekunów a miejsce by się zwolniło dla następnego psiaka potrzebującego pomocy. Aniu, ja już miałam psiaka w Hoteliku ponad dwa lata. Różnie to bywa. Zobaczymy Quote
Zofija Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Byłam u Amaray/Tary. Ona już sprzedana:). Przybiegła, dostałam buziaka i już jej nie było, już do swojej nowej Pańci, która ją uwielbia. Taka KOCHANA, MEGA KOCHANA PRZYLEPA:) Quote
stzw Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 One wszystkie są takie kochane. Aż nieprawdopodobne, że z meliny, bo świetnie zsocjalizowane. Quote
Zofija Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Rachunek za sierpień za Mumisia: 234,36 zł Quote
stzw Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Mumin na pierwszą, bo to mądry i inteligentny pies. Quote
Nilsson Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='stzw'] Super zdjęcie!!!! Daj więcej zdjęć Mumina. Quote
Zofija Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Za wrzesień: pobyt 234,36 i kleszczowo-pchłowe 23zł Quote
Zofija Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 ciocie -zajrzyjcie do Tiranka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-–-po-7-latach-w-perfidny-sposób-oddany-GAŚNIE-( Quote
Zofija Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Mumin jest BOSKI!!!! Przepraszam za zmianę tematu, ale mam pytanie/prośbę- pilnie szukam osoby do wizyty pa w Siemianowicach Śląskich.. kojarzycie moze kogoś???? Quote
Nilsson Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 stzw napisał(a):ja jutro będę w siemianowicach Iza Ty jesteś nie zastąpiona! Quote
stzw Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 W przyszłą sobotę przyjedzie po Mumina nowa rodzina :-D Quote
beataczl Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 stzw napisał(a):W przyszłą sobotę przyjedzie po Mumina nowa rodzina :-D wspaniale :) wogole fajniaste psiaczki wszystkie ... Quote
from_wonderland Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 stzw napisał(a):W przyszłą sobotę przyjedzie po Mumina nowa rodzina :-D O, proszę :) to dobra nowina, trzymam kciuki za super dom, ostatnio wiele psów wraca z adopcji. Quote
Nilsson Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 stzw napisał(a):No i pojechał.... Ostatni z trójki,fajnie ,ze ma domek :-) Quote
Zofija Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Czekam na rozliczenie od stwz za październik. I mam pytanie. U stwz mamy dwa starsze jamniki z ilością skłądek zero.... Z czego jeden z nich na pewno nieadoptowalny. Czy pieniążki , które zostaną po rodzinie Muminków, mogę na nie przekazć? Quote
Recommended Posts