Jump to content
Dogomania

Ajek ze Skierniewic znalazł wreszcie kochający dom

Recommended Posts

Posted

Ja tez uwazam ze imiona ludzkie u zwierząt sa szczęsliwymi imionami!
Ja mialam kota Antosia, kotkę ma Tosię a znam Aleksa i to cudowny człowiek wiec wszystko razem zebrane daje szczesice dla Opiekunow i samego psa!:loveu:

:multi: :multi: :multi: :multi: :huh: :Dog_run: :angel: :laola: :drink1: :BIG:

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imiona to już kwestia gustu;) Ale to i tak mało ważne... Najważniejsze, że ten cudowny skarb już nigdy (oby!) nie będzie niczyj i samotny... Gryzku-Aleksiu, gdziekolwiek teraz jesteś, pamiętaj że Cię kocham i często o Tobie myślę! Dobrej nocy skarbku...

Posted

zasadzkas napisał(a):
Mój siostrzeniec ma Aleks, żeś Lemoniadka zaszalała z tym alfonsem :roll:
Żeby się dobrze tam zachowywał, Gryzek jeden.

:roll: Moje kolezanki tata mial na imie Alfons:evil_lol:

Posted

Aleks kojarzy mi się z filmem "Madagaskar" :eviltong: .
Jak nowi właściciele go nazwali to ich sprawa. Dla mnie ten psinek zawze będzie Gryzkiem. Ajek.........to mi się źle kojarzy, z powodu jednej nieodpowiedzialnej osoby :/.............uch jakbym ją dorwała w swoje lapy to nie wiem, co bym zrobiła.....................:angryy:

Posted

Mam super wiadomości z domku Aleksa. Jeden z członków rodziny zdecydował się dzisiaj na urlop, żeby Aleks nie był sam,:loveu: Wizyta wetki będzie domowa, żeby psinki nie stresować. Aleks macha ogonkiem, wszystkich wita. Ten pies jest w cudownym domku. Bardzo się cieszę i biorę na tymczas maleństwo z Radomia.

Posted

Ooo... A ja na spacer z moim Mocusiem poszłam i nie zauważyłam, że nowa Pańcia Alexa przysłałą mi fotki na maila!:multi:

A oto co nowa Pańcia pisze o psinku:
"Teraz piesek ma na imię Alex , nowe imię ponieważ na żadne nie reagował. Alex już się u nas zadomowił ,każdego ranka wita nas wszystkich z osobna i do każdego domownika przychodzi do łóżka, jest strasznym pieszczochem , poluje na muchy ,bawi się , podgryza nas , jest bardzo kochany i bardzo grzeczny, czasem jak zaśnie gdzieś pod stołem a lubi spać pod krzesłami , stołami to nawet go nie słychać , dużo śpi:) Jest bardzo mądrym psem i cieszymy się ogromnie że go mamy:) "

Niniejszym wykasowuję bannerek Alexa z mojego podpisu - on już znalazł swoje miejsce na ziemi!! Boże jakie szczęście...:placz:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ze szczęścia! Jedyny powód do płaczu!

Dokładnie! Jak obejrzałam fotki przysłane przez panią Anię to poryczałam się i do tej pory ryczę:( Tak bardzo zależało mi na szczęściu tej psinki i tak wielką ulgą dla mnie jest widzieć go w najczulszym, wymarzonym domku... No, sama chyba rozumiesz...
A ja od teraz mogę spokojnie zakochać się w kolejnym schroniskowcu i doprowadzić do adopcji wybranka. Jednak Aluś i tak będzie zajmował szczególne miejsce w moim sercu...

Posted

Słów mi brakuje, żeby określić jak bardzo się cieszę, że Gryzek znalazł swoje miejsce na ziemi u boku wspaniałych ludzi. Szczęściem tryska na.................ile jest kilometrów od Kraka do Skierek??
A płacz to ze szczęścia i ulgi, że się udało. Chce mi się skakać pod sam sufit z radości.
Gryzaczku życzę Ci samych wspaniałych i szczęśliwych dni.