paula_t Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Strasznie smutno, ale niestety z akcji adopcyjnej nic nie wyszło, została odwołana :( Nie mam na to żadnego wpływu, zawsze jestem w takich miejscach niejako na "doczepkę", dowiaduję się o nich od osób trzecich, więc pozostaje mieć nadzieję, że w niedługim czasie jakaś inna na horyzoncie się pojawi :( Quote
AgusiaP Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Nie martw sie Paulus. Jeszcze pewnie nie jedna taka akcja bedzie. Quote
Mysza2 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Baksik ma jakiegoś pecha, jak nasza Sarunia. Tyle psiaków w tym czasie DS znalazło, a one siedzą Quote
asiuniab Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 niestety mam wrażenie, i to chyba już pisałam, że pecha mają psy czarne, czarne z białym krawatem i czarne podpalane:( i jeśli nie szczęśliwy traf, to dużo pracy trzeba włożyć, aby trafił się fajny dom:( Quote
Panna Marple Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Dwoje z moich trzech futerek jest właśnie takie :) Quote
asiuniab Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Dwoje z moich trzech futerek jest właśnie takie :) to cudownie, mój Vinci to też był czarny Pan z białym krawatem, ja uwielbiam czarne psy:) Quote
Panna Marple Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jak to ujął mój TŻ : nieważne jakiego koloru jest pies, ważne, żeby był czarny :) 1 Quote
paula_t Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Nie martw sie Paulus. Jeszcze pewnie nie jedna taka akcja bedzie. Aguś, nie martwię się jakoś strasznie, bo już nie na jednej akcji adopcyjnej byłam, po prostu teraz jakiś pech z tymi dwoma, a myślałam, że taka akcja adopcyjna dobrze Baksikowi zrobi- nowe miejsce, nowi ludzie, nowe sytuacja, poza tym zawsze jest ta iskierka nadziei, że może jednak ktoś go wypatrzy, kiedy będzie miał z nim osobistą styczność, a nie będzie go widział tylko na zdjęciach w ogłoszeniu, ale cóż poradzić...Ehhhh.... Baksik ma jakiegoś pecha, jak nasza Sarunia. Tyle psiaków w tym czasie DS znalazło, a one siedzą Żebyś Eluś wiedziała....Przez to nie tylko Baksik, ale i Sarcia potwornie leżą mi na sercu :( Zastanawiałam się niejednokrotnie czemu tyle to trwa, ale wiem, że jesteście z Agusią niesamowite jeśli chodzi o szukanie domów pod względem czasu i wyszukiwanie pod względem jakości, a u Was też taki "zastój" w przypadku Sarci, która bardzo podobna do Baksika...Baksik już ponad dwa lata szuka domku. A Sarcia ile? Ponad rok będzie, no nie? niestety mam wrażenie, i to chyba już pisałam, że pecha mają psy czarne, czarne z białym krawatem i czarne podpalane:( i jeśli nie szczęśliwy traf, to dużo pracy trzeba włożyć, aby trafił się fajny dom:( Praca wkładana, tylko efektów nie widać.... Dwoje z moich trzech futerek jest właśnie takie :) to cudownie, mój Vinci to też był czarny Pan z białym krawatem, ja uwielbiam czarne psy:) Jak to ujął mój TŻ : nieważne jakiego koloru jest pies, ważne, żeby był czarny :) To która bierze Baksa? Tylko spokojnie moje drogie Panie, proszę się nie bić, dla każdego wystarczy :P Quote
Mysza2 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pauluś, dobrze pamiętasz, Saruni teraz w sierpniu minął rok, młoda zdrowa bezproblemowa, tylko dość duża :):) Quote
paula_t Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Pauluś, dobrze pamiętasz, Saruni teraz w sierpniu minął rok, młoda zdrowa bezproblemowa, tylko dość duża :):) Eluś, Baksik nie jest duży, raczej średniej wielkości, może tylko z lekką nadwagą, a też siedzi:/ Quote
Mysza2 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Bo czarne mają najgorzej. Ale I Baksik i Sarunia się doczekają i już. Tak musi być. Quote
AgusiaP Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Bo czarne mają najgorzej. Ale I Baksik i Sarunia się doczekają i już. Tak musi być. I tak bedzie, musimy w to wierzyć! Quote
asiuniab Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 walczymy, zrobię Mu cosik na wrocław Quote
monika083 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Musze zapisac sie znow u Baksia bo nowa dogamania pokasowala mi moje subskrypcje:/ Quote
paula_t Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Troszkę mnie tu nie było, więc nadrabiam zaległości. Uzupełniłam rozliczenie, dziękuję za wszystkie wpłaty:) W tym miesiącu hotelik zapłacony został (albo powinien zostać, bo póki co fundacja chyba jeszcze nie przelała pieniędzy) z pieniążków z fb, bo akurat zostało na jeden miesiąc. U Baksika bez zmian niestety....Cały czas odnawiam ogłoszenia, więc wiszą na pierwszych stronach, ale dodatkowo wykupiłam mu dzisiaj pakiet na bazarku, więc muszę teraz jeszcze tylko skonstruować jakiś tekst i przesłać do osoby robiącej ogłoszenia. Quote
Mysza2 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Paula jak Baksik i Sarunia pójdą w koncu do Ds to się chyba umówimy i upijemy:):) Quote
AgusiaP Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 W końcu byśmy miały okazję się poznać w realu ! Quote
paula_t Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Trzymam za słowo! Ogłosiłyście to wszem i wobec, a ja przyjmuję wyzwanie ;) Quote
paula_t Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Przemyślimy sprawę....;) Skąd masz emotikony? :o Ja mam tylko wtedy, jak pamiętam skrót:D Quote
Panna Marple Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Przemyślimy sprawę....;) Skąd masz emotikony? :o Ja mam tylko wtedy, jak pamiętam skrót:D Strona www.emotikona.pl - mam ją stale otwartą i korzystam :) Quote
paula_t Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Aaaaa Ty cwaniaku :P Dzięki :) A tak serio, to naprawdę zarządzam zbiorowe spotkanie (może być u mnie :D) jak tylko uda się naszych dwóch podopiecznych wyadoptować:) Quote
Panna Marple Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Musi się udać-tyle alkoholu nie może się zmarnować :) Quote
Mysza2 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Pauluś, jakby co to ja nawet tańczyć na stole jestem gotowa Quote
paula_t Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Musi się udać-tyle alkoholu nie może się zmarnować :) A fu, przy herbatce siedzim bedziem :P Quote
Recommended Posts