Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego :megagrin:

Zrobimy taką imprezę jakiej świat nie widział, wszyscy mile widziani ;)

To my z Agusią też się zapisujemy:):)

Posted

A ja wczoraj wymiziałam Baksika, który mnie zadziwia coraz bardziej . Wczoraj przybiegł na przytulaki ledwie weszłam do Anetki ogródka :) Makila twierdzi że szukał smaczków ( nie miałam ;) ) ale dla mnie to musi być miłość ;) Już drugi raz mnie tak wyprzytulał .

Niestety z tego przytulania nie załapał się na sesję ;) ale obiecuję że następnym razem o nim nie zapomnimy .

Posted

A ja byłam dziś u weta, u którego są wywieszone ogłoszenia Baksiura-przy okazji spotkałam Paulinę z Bandziorem :kiss_2: - nawet jedna karteczka z numerem telefonu nie została zerwana... :sadCyber:

A takie ma fajne foty i tekst...

Posted

To my z Agusią też się zapisujemy:) :)

i my z Romanem spakujemy tobołek i też przyjedziemy :)

Wy się tak nie zapędzajcie, bo ja te Wasze obietnice wyegzekwuję :diabloti:

A ja wczoraj wymiziałam Baksika, który mnie zadziwia coraz bardziej . Wczoraj przybiegł na przytulaki ledwie weszłam do Anetki ogródka :) Makila twierdzi że szukał smaczków ( nie miałam ) ale dla mnie to musi być miłość ;) Już drugi raz mnie tak wyprzytulał .

Niestety z tego przytulania nie załapał się na sesję ;) ale obiecuję że następnym razem o nim nie zapomnimy .

No wiesz co, jak mogłaś tak z pustymi rękami w odwiedziny u Baksika? :mad:

Niewątpliwie masz w sobie dużo uroku osobistego, ale jednak jestem za wersją Anety-to smaczki :diabloti:  

Gosiu, nic się nie przejmuj i tak dzięki Tobie Baksik ma multum fantastycznych zdjęć.

A ja byłam dziś u weta, u którego są wywieszone ogłoszenia Baksiura-przy okazji spotkałam Paulinę z Bandziorem - nawet jedna karteczka z numerem telefonu nie została zerwana...

Niestety...

No tak się składa, że to od lat nasz wspólny, "rodzinny" lekarz czworonogów.

Bandziorek troszkę nie w formie przez te problemy żołądkowe, poza tym wredna Paulina zabierała go gdzieś samochodem, myślał, że na kolejną wycieczkę, a tu do weterynarza ;)

Teraz nie mam czasu tego ogarniać, a widzę, że wszędzie dyskusje na temat tego jak co zrobić, więc jak już wrócę, to pięknie poproszę obeznane kobitki o wytłumaczenie mi działania nowego forum, bo póki co nie wiem nawet jak się po nim poruszać i gdzie są moje subskrybowane wątki

Posted

A ja byłam dziś u weta, u którego są wywieszone ogłoszenia Baksiura-przy okazji spotkałam Paulinę z Bandziorem :kiss_2: - nawet jedna karteczka z numerem telefonu nie została zerwana... :sadCyber:

Nie ma coś nasz chłopak szczęścia...

Posted

Teraz nie mam czasu tego ogarniać, a widzę, że wszędzie dyskusje na temat tego jak co zrobić, więc jak już wrócę, to pięknie poproszę obeznane kobitki o wytłumaczenie mi działania nowego forum, bo póki co nie wiem nawet jak się po nim poruszać i gdzie są moje subskrybowane wątki

Dasz radę Paula, wszyscy się po trochu przegryzamy i wdrażamy:)

Posted

Ja mogę wchodzić na pocztę, ale ten komunikat jest mi znany, niestety. Pojawia się w różnych okolicznościach i po krótszym lub dłuższym czasie wszystko wraca do normy. Średnio raz dziennie mi wyłazi. Paulina, jak egzamin?

Posted

Ja mogę wchodzić na pocztę, ale ten komunikat jest mi znany, niestety. Pojawia się w różnych okolicznościach i po krótszym lub dłuższym czasie wszystko wraca do normy. Średnio raz dziennie mi wyłazi. Paulina, jak egzamin?

Kurczę, mi się cały czas taki pojawia, nie mogę w ogóle wejść w prywatne wiadomości, nie mogę wejść na bazarki, na które mnie zaproszono:/

We wtorek miałam wyniki, przed którymi prawie zeszłam na zawał i przez trzy dni płakałam, bo oczywiście Kraków opublikował je jako jeden z ostatnich, ale...ZDAŁAM!!!! :sweetCyb:  :multi:

Byłam taka zaryczana i wyglądałam tak żałośnie, że jak poszliśmy z TŻ-em na stację i jeden facet, który przed nami stał w kolejce mnie zobaczył, to wyglądał jakby chciał TŻ-owi krzywdę zrobić  :megagrin:

Posted

Kurczę, mi się cały czas taki pojawia, nie mogę w ogóle wejść w prywatne wiadomości, nie mogę wejść na bazarki, na które mnie zaproszono:/

We wtorek miałam wyniki, przed którymi prawie zeszłam na zawał i przez trzy dni płakałam, bo oczywiście Kraków opublikował je jako jeden z ostatnich, ale...ZDAŁAM!!!! :sweetCyb:  :multi:

Byłam taka zaryczana i wyglądałam tak żałośnie, że jak poszliśmy z TŻ-em na stację i jeden facet, który przed nami stał w kolejce mnie zobaczył, to wyglądał jakby chciał TŻ-owi krzywdę zrobić  :megagrin:

Bo zupa była za słona, co? 

Super, bardzo, ale to bardzo się cieszę :klacz:  :kiss_2:  :laugh2_2:  :jumpie:  :loveu:

Posted

Bo zupa była za słona, co? 

Super, bardzo, ale to bardzo się cieszę :klacz:  :kiss_2:  :laugh2_2:  :jumpie:  :loveu:

Hahahaha, coś w tym stylu:D Doszło do tego, że TŻ zaczął się tłumaczyć przed pracownikiem stacji dlaczego się tak zachowuję :D

Bałam się najbardziej, że zabraknie mi paru punktów, bo jak zwykle zmieniałam odpowiedzi, a postanowiłam sobie, że nigdy więcej tego nie zrobię, bo zawsze wychodziłam na tym źle, ale koniec końców okazało się, że miałam zapas 17 punktów ;)

Dzięki za pamięć :oops: Nawet nie wiesz jak ja się cieszę :bigcool:

Posted

Paulinko, Gratulacje i uściski wielkie jak stodoła!!!!!  :sweetCyb: :klacz:  :buzi:  :iloveyou: (małpuję powiedzonko po kimś, bo bardzo mi się spodobało)

A za ten stres, nerwy i łzy, to też chętnie przywaliłabym komuś w m....  :mad: 

Posted

no ja się też o Paulę martwiłam, sama bym przed ogłoszeniem wyników padła na zawał:)

przyłączam się na forum do gratulacji;

a Baksiku Ty się nie martw, bo Ty masz gdzie mieszkać, a to my się będziemy martwić, żebyś poszedł do najlepszego domu pod słońcem!!:)

Posted

Dziękuję dziewczyny :iloveyou:

To konieczny, ale póki co niestety tylko kolejny etap...

Dostałam deklaracje od Dancik oraz Bjuty, bardzo, bardzo dziękuję :iloveyou:

• 2 weeks later...
Posted

Z resztą sobie poradzisz że tak się brzydko wyrażę z palcem w d...ie ;)

I oby Twoje słowa okazały się prorocze ;)

Miałam w zeszłym tygodniu test na aplikację ogólną i póki co dalej walczę (przeszłam do drugiego etapu), więc nauka w toku i dlatego mnie tak mało na dogo, choć widzę, że ostatnio w ogóle pustki:/

Posted

Miałam w zeszłym tygodniu test na aplikację ogólną i póki co dalej walczę (przeszłam do drugiego etapu), więc nauka w toku i dlatego mnie tak mało na dogo, choć widzę, że ostatnio w ogóle pustki:/

Staraj się Pauluś bo przyda się nam na dogo Twoja wiedza:):)

A pustki bo bardzo wiele osób ma problemy z nowym dogo

Posted

Trzymam kciuki! Musi Ci się udać! Pisałam już, że psiaki na dogo muszą mieć swoją paugę, więc walcz z całych sił :calus: