Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Dzsiaj Baksik został zabezpieczony na pchły i kleszcze.[/QUOTE]

Dziękuję Anetko:)

Ja w tym roku pierwszy raz kupiłam obrożę przeciwpchelną i przeciwkleszczową i powiem Wam, że naprawdę działa...póki co Bandzior nie złapał ani jednego kleszcza, a z racji tego, że często jeździmy na wycieczki w różne miejsca, to w poprzednich latach często zdarzało mu się łapać:roll:

Posted

[quote name='margoth137']aa w małopolsce zawsze tego było najwięcej.......[/QUOTE]

Na szczęście chociaż jest ich strasznie dużo , na razie cholery w miarę zdrowe i nie jest tak źle jak w mazowieckim z choróbskami .
Paula obroża jest super, my mieliśmy rok temu , jest tylko z nią jeden problem , dla moich maluchów Bayerowska jest za duża , mieli poobcierane szyjki :( ona musi byś blisko skóry żeby działała , a wg mnie podział zrobili idiotyczny bo moje maks 10 kg mikrusy muszą mieć obrożę dla dużych psów , dlatego w tym roku kropimy .

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Na szczęście chociaż jest ich strasznie dużo , na razie cholery w miarę zdrowe i nie jest tak źle jak w mazowieckim z choróbskami .
Paula obroża jest super, my mieliśmy rok temu , jest tylko z nią jeden problem , dla moich maluchów Bayerowska jest za duża , mieli poobcierane szyjki :( ona musi byś blisko skóry żeby działała , a wg mnie podział zrobili idiotyczny bo moje maks 10 kg mikrusy muszą mieć obrożę dla dużych psów , dlatego w tym roku kropimy .[/QUOTE]

Gosiu, ja kupiłam tą nowość (?)- Foresto. Bandzior waży 5kg i pasuje idealnie :) Tylko są ogromne różnice w cenie...W M1 zapłaciłam ponad 100zł, a w GKrk już widziałam za 1/4 mniej.

[quote name='Panna Marple']U mnie obroże nie wchodzą w grę, bo ja śpię z moimi futrami. a jestem alergikiem, a poza tym, Franka z Felkiem bawią się i tarmoszą w okolicach szyi i karku[/QUOTE]

Przy Twoich świrach to co innego:evil_lol: Mój już od dłuższego czasu jest statecznym, leniwym starszym panem;)

Posted

[quote name='paula_t']Gosiu, ja kupiłam tą nowość (?)- Foresto. Bandzior waży 5kg i pasuje idealnie :) Tylko są ogromne różnice w cenie...W M1 zapłaciłam ponad 100zł, a w GKrk już widziałam za 1/4 mniej.

Przy Twoich świrach to co innego:evil_lol: Mój już od dłuższego czasu jest statecznym, leniwym starszym panem;)[/QUOTE]

No własnie bo one sa do 8 kg o ile pamiętam , a moje mikrusy ważą 9, 9 , 11 kg :( i musimy brać takie jak dla 70 kg psa bez sensu to zrobili :(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']No własnie bo one sa do 8 kg o ile pamiętam , a moje mikrusy ważą 9, 9 , 11 kg :( i musimy brać takie jak dla 70 kg psa bez sensu to zrobili :([/QUOTE]

No to faktycznie nieciekawie:shake: A próbowałaś, może być pasowały jednak te mniejsze na nie?

Posted

Kolejny pakiecik dla Baksa:
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]gumtree.pl
tablica.pl / olx.pl[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcje.org
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
adoptujemy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
alegratka.pl
ogloszenia.e-gratka.info
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
tusprzedaj.pl
owi.pl
lento.pl
rozglos.net
hiperogloszenia.pl
oglaszamy24.pl
ogloszenia.com
ogloszenia.wp.pl
cafeanimal.pl
bezrodowodu.pl
pupil.com.pl
zwierzaki. nasza-lista.com
naszemiasto.pl
krakusik.pl[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

Niestety, ale skasowali jedno z ogłoszeń Baksa (chyba już za dużo jest tych ogłoszeń...:roll:), pomimo tego, że zupełnie inny, nowy tekst dałam, który napisał TŻ :( Zastanawiam się czy jest sens znowu wyróżniać ogłoszenie, bo są wakacje i adopcje stoją...?

Posted

[quote name='paula_t']Niestety, ale skasowali jedno z ogłoszeń Baksa (chyba już za dużo jest tych ogłoszeń...:roll:), pomimo tego, że zupełnie inny, nowy tekst dałam, który napisał TŻ :( Zastanawiam się czy jest sens znowu wyróżniać ogłoszenie, bo są wakacje i adopcje stoją...?[/QUOTE]
Jak staniały te wyróżnienia, to wyróżnionych jest taka masa, że nie wiem czy jest sens.

Posted

[quote name='Mysza2']Jak staniały te wyróżnienia, to wyróżnionych jest taka masa, że nie wiem czy jest sens.[/QUOTE]

No właśnie:roll: Kiepsko jest teraz zrobić cokolwiek, żeby psiak był bardziej widoczny...Chyba, że spróbować na innym portalu, tylko np. na gumtree życzą sobie 2 dyszki za miesięczne wyróżnienie, a szczerze mówiąc nie wiem jaki jest odzew z tego portalu...

Posted

[quote name='Mysza2']U nas główny oddźwięk był z tablicy (teraz OLX) albo z gumtree.[/QUOTE]

To poczekam jeszcze trochę, zrobię mu nowy pakiet (nie zostawiam sobie linków aktywacyjnych, bo już dawno nie miałabym miejsca na poczcie) i wyróżnię gumtree:)

Posted

Dla Baksika poszło z bazarku 85 zł
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253642-Koniec-rozliczamy-Letnie-ciuszki-dla-Cezara-i-Baksika-do-17-06-2014-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...014-godz-22-00[/URL]
Pauluś potwierdź na wątku bazarkowym jak dolecą:smile:

Posted

Baksik ma kopię wydarzenia na fb [url]https://www.facebook.com/events/707970322608067/?source=1[/url] Nie zdążyłam przedłużyć wydarzenia wcześniej.
Paulinko gratuluję obrony ...
Może by papierowe ogłoszenia zrobić?

Posted

[quote name='zolziatko']Baksik ma kopię wydarzenia na fb [URL]https://www.facebook.com/events/707970322608067/?source=1[/URL] Nie zdążyłam przedłużyć wydarzenia wcześniej.
Paulinko gratuluję obrony ...
Może by papierowe ogłoszenia zrobić?[/QUOTE]

Dziękuję Żanetko:loveu: Nie wiem czy tak można, ale możesz wrzucić link do poprzedniego wydarzenia, co by ludzie, którzy nie śledzą wydarzenia od początku mogli zapoznać się z tematem ;)

Mam plakaty już podrukowane i biję się w pierś, ale jeszcze ich nie porozwieszałam, ciągle coś, a musiałabym poświęcić pół dnia, żeby je po tych zaprzyjaźnionych lecznicach porozwozić:oops:
Dzisiaj byłam u swojego weta, ale oczywiście nie wzięłam, bo byłam u Niego niespodziewanie-z dwoma kociakami, o których dowiedziałam się kilka h wcześniej, a plakaty w domu....:roll:

Posted

Byłam dzisiaj u Anetki, ale dosłownie moment, więc nie udało mi się spotkać z Baksikiem :( Mam nadzieję, że już niedługo wybiorę się do niego, a nie w celu załatwienia innej sprawy ;)

Posted

"Moje" kolejne, dwie wczorajsze znajdy. Udostępniajcie proszę: [url]https://www.facebook.com/events/1445188822426701/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1[/url]

Posted

[quote name='paula_t']"Moje" kolejne, dwie wczorajsze znajdy. Udostępniajcie proszę: [URL]https://www.facebook.com/events/1445188822426701/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1[/URL][/QUOTE]
Nie ma FB ale trzymam kciuki za znajdki

Posted

Ja też nie mam fb, więc sama nie udostępnię, ale koleżanka zgodziła się zrobić wydarzenie, co by zwiększyć maluchom szansę na dom, bo niestety, ale teraz muuuultum kociaków do adopcji-taki okres:(
Dzięki dziołchy:loveu:;)