paula_t Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Takie tym razem zrobiłam Baksikowi ogłoszenia: [url]http://olx.pl/oferta/niewidzialny-CID103-ID5Eavl.html[/url] Quote
paula_t Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Oszaleję kiedyś z tymi sms-ami z tablicy, że mam wiadomość...Wchodzę już z taką nadzieją, że jakieś konkrety, zapytanie, a tu ;): "[COLOR=#414141][FONT=Verdana]bardzo ładny ja bym go wzięła ale mieszkam w bukówce a to jest w Krakowie i mój tato tak daleko nie chce jechac przykro mi bo jest śliczny i wydaje się bardzo miły a jego historia jest okropna biedak [/FONT][/COLOR] [COLOR=#414141][FONT=Verdana]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"[/FONT][/COLOR] Quote
Panna Marple Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Niektórzy chyba za dużo kreskówek oglądają i mają problemy z funkcjonowaniem w realnym świecie...Tak i tak dobrze, że to nie stek wyzwisk albo głupich żartów...Ech...:shake: Quote
Mysza2 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Paula, nie załamuj się i nawet nie odpisuj. Jeszcze lepsi są Ci co puszczają głucha na telefon, a ja durna kiedyś oddzwaniałam, ale wreszcie zmądrzałam:) Quote
paula_t Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='Panna Marple']Niektórzy chyba za dużo kreskówek oglądają i mają problemy z funkcjonowaniem w realnym świecie...Tak i tak dobrze, że to nie stek wyzwisk albo głupich żartów...Ech...:shake:[/QUOTE] Jak ostatnio ;) [quote name='Mysza2']Paula, nie załamuj się i nawet nie odpisuj. Jeszcze lepsi są Ci co puszczają głucha na telefon, a ja durna kiedyś oddzwaniałam, ale wreszcie zmądrzałam:)[/QUOTE] Nie odpisuję, szkoda mi moich nerwów i czasu. Hahahaha, ja też tak kiedyś robiłam:evil_lol: Teraz najlepszy albo żaden ;) [B]CIOTKI I BAKSIKU, WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ[/B]:loveu: [B]MAM NADZIEJĘ BAKSIKU, ŻE JUŻ W NASTĘPNE ŚWIĘTA DAWNO BĘDZIESZ W NOWYM, KOCHAJĄCYM DOMKU...[/B] Quote
Doda_ Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [COLOR=#ff0000][B]Wesołego Alleluja ![/B][/COLOR] Quote
paula_t Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Skończyło się wyróżnienie Baksika...Myślicie, żeby znowu wyróżniać, co by był bardziej widoczny?:roll: Quote
paula_t Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 To się wyróżnimy w przeciągu następnych kilku dni ;) 10 maja wybieramy się z Baksikiem (o ile nic mi nie wypadnie, ale się nie zapowiada) na pierwszy raz organizowaną akcję adopcyjną połączoną z dogtrekkingiem w Krakowie pod Kopcem Kościuszki:) Wątpię, żeby Baksik wziął udział chociażby w najkrótszym biegu na 10 km:evil_lol:, ale będziemy się prezentować na scenie (już wszystko dogadałam), no i szukać domku wśród obecnych osób. Muszę tylko skądś skombinować chusteczkę "szukam domu":roll: Szykuje się spora impreza, więc jeśli ktoś z Krakowa, to zapraszam ;) [url]http://www.zpsemweselej.pl/[/url] Quote
Mysza2 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Na imprezę się nie załapię , ale będę trzymać kciuki, żeby go ktoś dobry wypatrzył:) Quote
Panna Marple Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='paula_t']To się wyróżnimy w przeciągu następnych kilku dni ;) 10 maja wybieramy się z Baksikiem (o ile nic mi nie wypadnie, ale się nie zapowiada) na pierwszy raz organizowaną akcję adopcyjną połączoną z dogtrekkingiem w Krakowie pod Kopcem Kościuszki:) Wątpię, żeby Baksik wziął udział chociażby w najkrótszym biegu na 10 km:evil_lol:, ale będziemy się prezentować na scenie (już wszystko dogadałam), no i szukać domku wśród obecnych osób. Muszę tylko skądś skombinować chusteczkę "szukam domu":roll: Szykuje się spora impreza, więc jeśli ktoś z Krakowa, to zapraszam ;) [URL]http://www.zpsemweselej.pl/[/URL][/QUOTE] Kurde, poszłabym z chęcią, ale obawiam się, że mój szczekający Feluś rozwali całą imprezę. No i czy można z trzema futrami? Quote
paula_t Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 No to chodźże, będzie mi weselej:eviltong: Tylko nie wiem jak chcesz sobie poradzić z Romankiem, Felkiem i Franią :D Aniu, możesz nawet z 10:evil_lol: To jest przede wszystkim impreza dla właścicieli z czworonogami, bo jest dogtrekking, będą konsultacje z weterynarzem, chipowanie, konsultacje z behawiorystą i tym podobne rzeczy (o wszystkim można przeczytać na stronie), a przy okazji fundacja organizuje adopcję psiaków pod swoją opieką, no i Baksika oczywiście ;) O imprezie dowiedziałam się przez przypadek i w sumie z Dominiką z fundacji też przez przypadek się zgadałam- kilka szczeniaków (rodzeństwo Buby, która była u mnie na DT) trafiło do fundacji, a że były dwa domki zainteresowane małą, to przekazałam im kontakt. Quote
Panna Marple Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Feluś jak jednego psa widzi, to szczeka jak porąbaniec, a co będzie jak zobaczy ich dużo?! Quote
zolziatko Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Panno Marple my w zeszłym roku byliśmy z moimi dwoma psami. Groszek darł japę ale jakoś na nikim to nie robiło wrażenia. Chwilami odchodziliśmy na bok. Moja Foksia brała udział w dogtrekkingu. Groszek nie, bo on ma kiepskie kolanka i długie dystanse są nie dla niego. Paula my może będziemy, o ile zdrowotnie u Groszka będzie ok, bo ostatnio mu się posypało zdrówko :( W ogóle zachęcam do przyjścia z psiakami. Fajna impreza :) Quote
Panna Marple Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Dzięki za info, może się odważę:diabloti: Quote
paula_t Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='Panna Marple']Feluś jak jednego psa widzi, to szczeka jak porąbaniec, a co będzie jak zobaczy ich dużo?![/QUOTE] Moi rodzice z Bandziorem też się chyba wybiorą, jeżeli tylko będzie ładna pogoda (ja będę z Baksikiem) , więc Felek będzie miał towarzysza do darcia japy:evil_lol: Chcieliśmy namówić tatę na 10km dogtrekkingu, ale powiedział, że nie będzie przez 90% czasu nieść Bandziora na rękach (jak zaczynają go boleć łapy albo jak dochodzi do momentu, w którym jest zbyt leniwy, żeby iść dalej, to skacze po nogach, żeby go wziąć na ręce) ;) Quote
paula_t Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Wyróżniłam Baksikowi ogłoszenie na miesiąc na tablica.pl/olx.pl i przelałam Anetce 150zł za hotelik (150zł już wpłynęło od asiuniab na początku miesiąca). Rozliczenie uzupełnione :) Quote
Bjuta Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Nasze schronisko ma b. dobre doświadczenia z dogtrekkingów. Specjalnie kochamy tyski dogtr. - Dużo ludzi potem przychodzi po psy, które dzielnie maszerowały, ale też się przykładamy - psy są w chustach, my w koszulkach i wystawiamy takiego wolontariusza, który zawsze staje na podium! Dzięki temu sporo o nas piszą w prasie itd. No i ostatnio pozostali zwycięzcy oddali nam wygraną karmę! :) To są b. sympatyczne imprezy. I to zdumienie - to takie fajne psy są w schroniskach? Quote
paula_t Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Dopiero teraz zauważyłam, że mój wczorajszy post się nie pojawił nie wiedzieć czemu:roll: Jak byłam na akcji adopcyjnej pod Dżokiem, to był tam Kubuś z krakowskiego schroniska, który pokazywał różne sztuczki. Ludzie byli zachwyceni, a ja się w nim zakochałam:loveu: Potajemnie śledziłam jego losy i jakiś czas temu znalazłam informację, że jest już w nowym domku:) Mam nadzieję, że 10 maja pojawi się sporo osób, że będzie zainteresowanie tego typu akcją, jak i u Was, bo nie dość, że to ogromna szansa do psiaków, które szukają domów przez to, że będzie akcja adopcyjna, to jeszcze dodatkowo naprawdę fajny sposób na spędzenie czasu:) Wyróżnione ogłoszenie Baksika: [url]http://olx.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html[/url] Quote
Mysza2 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Paula Baksik też się doczeka domku, zobaczysz:) Quote
Panna Marple Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Mnie się wydaje, że dużą korzyścią jest znajomość nawet jeśli nie sztuczek, to kilku komend. Ludzie jakoś inaczej wtedy podchodzą do tematu. Musi się Baksio domku doczekać! MUSI! Quote
Recommended Posts