Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oszaleję kiedyś z tymi sms-ami z tablicy, że mam wiadomość...Wchodzę już z taką nadzieją, że jakieś konkrety, zapytanie, a tu ;): "[COLOR=#414141][FONT=Verdana]bardzo ładny ja bym go wzięła ale mieszkam w bukówce a to jest w Krakowie i mój tato tak daleko nie chce jechac przykro mi bo jest śliczny i wydaje się bardzo miły a jego historia jest okropna biedak [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#414141][FONT=Verdana]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"[/FONT][/COLOR]

Posted

Paula, nie załamuj się i nawet nie odpisuj.
Jeszcze lepsi są Ci co puszczają głucha na telefon, a ja durna kiedyś oddzwaniałam, ale wreszcie zmądrzałam:)

Posted

[quote name='Panna Marple']Niektórzy chyba za dużo kreskówek oglądają i mają problemy z funkcjonowaniem w realnym świecie...Tak i tak dobrze, że to nie stek wyzwisk albo głupich żartów...Ech...:shake:[/QUOTE]

Jak ostatnio ;)

[quote name='Mysza2']Paula, nie załamuj się i nawet nie odpisuj.
Jeszcze lepsi są Ci co puszczają głucha na telefon, a ja durna kiedyś oddzwaniałam, ale wreszcie zmądrzałam:)[/QUOTE]

Nie odpisuję, szkoda mi moich nerwów i czasu.
Hahahaha, ja też tak kiedyś robiłam:evil_lol: Teraz najlepszy albo żaden ;)

[B]CIOTKI I BAKSIKU, WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ[/B]:loveu: [B]MAM NADZIEJĘ BAKSIKU, ŻE JUŻ W NASTĘPNE ŚWIĘTA DAWNO BĘDZIESZ W NOWYM, KOCHAJĄCYM DOMKU...[/B]

Posted

To się wyróżnimy w przeciągu następnych kilku dni ;)

10 maja wybieramy się z Baksikiem (o ile nic mi nie wypadnie, ale się nie zapowiada) na pierwszy raz organizowaną akcję adopcyjną połączoną z dogtrekkingiem w Krakowie pod Kopcem Kościuszki:) Wątpię, żeby Baksik wziął udział chociażby w najkrótszym biegu na 10 km:evil_lol:, ale będziemy się prezentować na scenie (już wszystko dogadałam), no i szukać domku wśród obecnych osób. Muszę tylko skądś skombinować chusteczkę "szukam domu":roll: Szykuje się spora impreza, więc jeśli ktoś z Krakowa, to zapraszam ;) [url]http://www.zpsemweselej.pl/[/url]

Posted

[quote name='paula_t']To się wyróżnimy w przeciągu następnych kilku dni ;)

10 maja wybieramy się z Baksikiem (o ile nic mi nie wypadnie, ale się nie zapowiada) na pierwszy raz organizowaną akcję adopcyjną połączoną z dogtrekkingiem w Krakowie pod Kopcem Kościuszki:) Wątpię, żeby Baksik wziął udział chociażby w najkrótszym biegu na 10 km:evil_lol:, ale będziemy się prezentować na scenie (już wszystko dogadałam), no i szukać domku wśród obecnych osób. Muszę tylko skądś skombinować chusteczkę "szukam domu":roll: Szykuje się spora impreza, więc jeśli ktoś z Krakowa, to zapraszam ;) [URL]http://www.zpsemweselej.pl/[/URL][/QUOTE] Kurde, poszłabym z chęcią, ale obawiam się, że mój szczekający Feluś rozwali całą imprezę. No i czy można z trzema futrami?

Posted

No to chodźże, będzie mi weselej:eviltong: Tylko nie wiem jak chcesz sobie poradzić z Romankiem, Felkiem i Franią :D

Aniu, możesz nawet z 10:evil_lol: To jest przede wszystkim impreza dla właścicieli z czworonogami, bo jest dogtrekking, będą konsultacje z weterynarzem, chipowanie, konsultacje z behawiorystą i tym podobne rzeczy (o wszystkim można przeczytać na stronie), a przy okazji fundacja organizuje adopcję psiaków pod swoją opieką, no i Baksika oczywiście ;)
O imprezie dowiedziałam się przez przypadek i w sumie z Dominiką z fundacji też przez przypadek się zgadałam- kilka szczeniaków (rodzeństwo Buby, która była u mnie na DT) trafiło do fundacji, a że były dwa domki zainteresowane małą, to przekazałam im kontakt.

Posted

Panno Marple my w zeszłym roku byliśmy z moimi dwoma psami. Groszek darł japę ale jakoś na nikim to nie robiło wrażenia. Chwilami odchodziliśmy na bok. Moja Foksia brała udział w dogtrekkingu. Groszek nie, bo on ma kiepskie kolanka i długie dystanse są nie dla niego.
Paula my może będziemy, o ile zdrowotnie u Groszka będzie ok, bo ostatnio mu się posypało zdrówko :(
W ogóle zachęcam do przyjścia z psiakami. Fajna impreza :)

Posted

[quote name='Panna Marple']Feluś jak jednego psa widzi, to szczeka jak porąbaniec, a co będzie jak zobaczy ich dużo?![/QUOTE]

Moi rodzice z Bandziorem też się chyba wybiorą, jeżeli tylko będzie ładna pogoda (ja będę z Baksikiem) , więc Felek będzie miał towarzysza do darcia japy:evil_lol: Chcieliśmy namówić tatę na 10km dogtrekkingu, ale powiedział, że nie będzie przez 90% czasu nieść Bandziora na rękach (jak zaczynają go boleć łapy albo jak dochodzi do momentu, w którym jest zbyt leniwy, żeby iść dalej, to skacze po nogach, żeby go wziąć na ręce) ;)

Posted

Wyróżniłam Baksikowi ogłoszenie na miesiąc na tablica.pl/olx.pl i przelałam Anetce 150zł za hotelik (150zł już wpłynęło od asiuniab na początku miesiąca). Rozliczenie uzupełnione :)

Posted

Nasze schronisko ma b. dobre doświadczenia z dogtrekkingów. Specjalnie kochamy tyski dogtr. - Dużo ludzi potem przychodzi po psy, które dzielnie maszerowały, ale też się przykładamy - psy są w chustach, my w koszulkach i wystawiamy takiego wolontariusza, który zawsze staje na podium! Dzięki temu sporo o nas piszą w prasie itd. No i ostatnio pozostali zwycięzcy oddali nam wygraną karmę! :) To są b. sympatyczne imprezy. I to zdumienie - to takie fajne psy są w schroniskach?

Posted

Dopiero teraz zauważyłam, że mój wczorajszy post się nie pojawił nie wiedzieć czemu:roll:

Jak byłam na akcji adopcyjnej pod Dżokiem, to był tam Kubuś z krakowskiego schroniska, który pokazywał różne sztuczki. Ludzie byli zachwyceni, a ja się w nim zakochałam:loveu: Potajemnie śledziłam jego losy i jakiś czas temu znalazłam informację, że jest już w nowym domku:)

Mam nadzieję, że 10 maja pojawi się sporo osób, że będzie zainteresowanie tego typu akcją, jak i u Was, bo nie dość, że to ogromna szansa do psiaków, które szukają domów przez to, że będzie akcja adopcyjna, to jeszcze dodatkowo naprawdę fajny sposób na spędzenie czasu:)

Wyróżnione ogłoszenie Baksika: [url]http://olx.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html[/url]