Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młodzi ludzie, mieszkający w bloku, dom bez piesków i bez dzieci tak jak miało być :)
Ma kocią koleżankę (której się boi :diabloti:) :) Dostałam już zdjęcie Bonika wylegowującego się na kanapie, niestety nie
pokaże Wam bo nie mam kableka od telefonu :-(

Kciuki potrzebne bo ze względu na jego humory może być różnie...Ale jestem dobrej myśli :)

Posted

A Ja mam wieści od Bombka, jest grzeczny, dobrze dogaduje się z kotem :)
Trochę szczeka jak zostaje sam ale na szczęście nic nie niszczy (uffff).
Ostatnio nawet zaliczył 1,5 godzinny spacer :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Poduszka którą dostał od Cioci
Lili poszla w zapomnienie bo chłopak śpi na łóżku :diabloti:

Posted

[QUOTE=Lili8522;21438944[COLOR=#ff0000][B]]No i pojechał[/B][/COLOR] :)

Trzymajcie kciuki aby się dobrze zaklimatyzował :)[/QUOTE]
[quote name='Lili8522']Młodzi ludzie, mieszkający w bloku, dom bez piesków i bez dzieci tak jak miało być :)
Ma kocią koleżankę (której się boi :diabloti:) :) Dostałam już zdjęcie Bonika wylegowującego się na kanapie, niestety nie
pokaże Wam bo nie mam kableka od telefonu :-(

Kciuki potrzebne bo ze względu na jego humory może być różnie...Ale jestem dobrej myśli :)[/QUOTE]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Z tytułem wątku jeszcze poczekamy, coby nie zapeszać... ;)

[COLOR=#ff0000][B] Tymczasem Bonik na SWOJEJ kanapie...[/B][/COLOR]

[URL]http://img5.imageshack.us/img5/2272/9asa.jpg[/URL][/QUOTE]

Chwileczkę mnie nie było, a tu [COLOR=#ff0000][B]TAKIE[/B][/COLOR] wieści! :klacz:

Bono, bądź grzeczny! :kciuki:

[quote name='Majkowska']Wiedziałam , wiedziałam wiedziałam!! Zawsze jak zaczynam darzyć sympatią jakiegoś psa to on znajduje dom... Coś ze mną jest nie tak...[/QUOTE]
[quote name='Kasiaw201']Najlepszego domku, pieseczku, zawsze jak wejdę gdzieś na wątek to pies zaraz znajduje domek[/QUOTE]
Dziewczyny, zapraszam do Kajtuna! :grins:
On już tak długo czeka... :(