Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zasadzkas przeczytałam o Fałdce, z nią nie raz mijałyśmy się na spacerach wokoło kliniki, z wątku wynika, że z nią też nie jest najlepiej.

Posted

Właśnie ma takie mocno zapyziałe oczy.
Nieprawdopodobne, że suka wyglądała lepiej w małym, zapyziałym schronisku, gdzie źle się działo, niż w klinice SGGW w stolicy. Wręcz niemożliwe, bym powiedziała :shake:

Posted

[quote name='ebi']Mam nadzieję, że w klinice mają surowicę.

ja juz w nic tam nie wierzę, wlacznie z tymi lezankami, starymi wersalkami ze smietnikow:angryy: :angryy:

CZY surowica jest łatwo, obecnie, dostępna, czy orientujecie sie? Na jutro, jesli nie maja trzeba miec wyjscie awaryjne na juz przygotowane!

I jakby nie patrzec, Fałdka trafila w okresie zblizonym do Polo, troszke chyba po nim:placz: :placz:

Posted

Dzięki Yona, bazarki jak najbardziej, ja też postaram się dzisiaj jeszcze coś powystawiać.

Dzwoniłam do kliniki, za godzinę będę wiedziała coś więcej.

Posted

Yona zrobiłaś już tyle .....

Sytuacja wygląda tak, że prawdopodobnie na coś nadepnął, ma rozciętą opuszkę, dostanie antybiotyk.

W klinice mają surowicę, prosiłam o jej podanie, koszt 200 zł.

Będę jeszcze później dzwoniła żeby się upewnić.

Posted

Ponoć nie ma przeciwwskazań aby go z tą łapą zabrać, tylko nie wiem jak w hotelu, jeżeli trzeba mu będzie podawać antybiotyk albo przemywać łapę to nie chciałabym robić kłopotu.

Posted

Wygląda na to że sytuacja kryzysowa zażegnana ale nie piszę że jest dobrze bo zaraz się coś pogorszy.

Nie zrobiłam zdjęć bo aparat mi się rozładował.

Z łapą lepiej, wczoraj wyglądało tragicznie ale dzisiaj nawet na nią stąpał, trochę utykał ale chodził. Nie było potrzeby dawania mu antybiotyku. Faktycznie wygląda na to że na coś nadepnął.

Dzisiaj jeszcze ma dostać surowicę przeciw nosówce, jest zdrowy, nie ma żadnych objawów ale to tak jakby co, lepiej nie ryzykować.

No i może w środę lub czwartek będzie gotów.

Skontaktuję się z DT ale nic nie planuję bo znowu coś nie wyjdzie.