Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ebi napisał(a):
Na początek:

Skoro takiego przystojniaka widzialo ponad 3000 osob to wierze ze w sobote lub niedziele znajdzie sie Bartusiowy czlowiek :thumbs:

Posted

Dobrze, że chociaż Wy w to wierzycie :puppydog::puppydog::puppydog:

Chyba zamieszczę kolejne ogłoszenia w internecie, tym razem bardziej optymistyczne, obawiam się że ludzi odstrasza cierpienie (nie wszystkich ale większość). Zamieszczałam już dwa razy (na 20 stronach ogłoszeniowych !!!) , najpierw zaraz po operacji i po jakimś czasie drugi raz.

Co na to ekspert od marketingu (Yona) ?

Posted

A ja na to, że trzeba czekać.
Ogłoszenia dała Ciocia dopiero 9 maja.
Poza tym w ogłoszeniach właściwie nic nie ma. Zwykły piesek: wesoły, skory do zabawy. Takich jest tysiące. Podany link do wątku i zapewnienie, że miłość straszna wybuchnie.
Komu chciałoby się przekopywać. A poza tym nic tutaj o jego cierpieniu nie ma.
Niech się Ciocia nie obraża, ale jeśli Ciocia pyta, to szczerze odpowiadam, co myślę :loveu:

No, gdzie tutaj coś o tym, że on nieszczęśliwy? :razz:

http://www.gumtree.pl/warszawa/06/9718706.html

Posted

na kazdego dziala co innego. na jednych na pewno to, ze piesek cierpial i nie mial szczescia i oni mu teraz wynagrodza, a innych to samo odstraszy bo woleliby psa bez problemow, a pies po przejsciach dla niektorych znaczy wlasnie wiecej potencjalnych problemow.. nie dogodzi sie wszystkim ;) dlatego mozna probowac roznych ogloszen, ma sie wtedy szanse dotarcia do jak najwiekszej ilosci.

Posted

Oczywiście, że można próbować wszelkiego rodzaju ogłoszeń. To może ciocia LittleMy napisze nam jakieś rozkoszne, wesolutkie :razz: Tylko ile będzie w nim prawdy? Jednak Bart jest po przejściach i nigdy nie wiadomo, jakie ma lęki i co może "wyjść w praniu", że tak powiem.

Spośród psów, które wystawiam najlepiej "sprzedają się" psy z "przeszłością", takie, którym człowiek wyrządził krzywdę. Jeśli ktoś poszukuje wesołego, ślicznego pieska, to kupuje kilkutygodniową pusię z hodowli lub pseudohodowli. Aukcje dorosłych kundelków za złotówkę są przeznaczone dla ludzi o WIELKIM SERCU, którzy wiedzą, że należy liczyć się z kłopotami. A często należy się z nimi liczyć, Ciociu LittleMy ;)

Posted

Yona napisał(a):
A często należy się z nimi liczyć, Ciociu LittleMy ;)

ja sie licze ze wszystkimi :)
na mnie rok temu podzialal wlasnie tutejszy watek pieska biednego i nic w tym wesolego nie bylo. za to teraz jest wesolo bo sie wlasnie Mysza rozbrykala ;)

taak, piwo lepiej zostawic na oblewanie nowego Barciego domku :lol:

Posted

To dobrze Ciociu LittleMy, że Ciocina Mysza jest wesoła i bezproblemowa :loveu:
Mój Lucek schroniskowy też jest już wesoły, ale niestety, jest dość trudnym, zalęknionym psem i do końca nigdy nie wiem, jak na co może zareagować. Cieszę się, że zapraszając go do swojego życia choć troszkę wiedziałam, na co się decyduję ;)