ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Niestety znowu ma zabandażowaną szyję bo coś się paprało. Quote
ebi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 No nie wiem czy mogę, bo będą same nieprzyzwoite Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bart aż brak mi słów...normalnie mowę mi odebrało ;) JESTEŚ CUDOWNY!! :loveu: :loveu: :loveu: :lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Domku gdzie jesteś??? Wspaniały i cudowny pies czeka na Ciebie.... Quote
israel Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ebi napisał(a):Na początek: Skoro takiego przystojniaka widzialo ponad 3000 osob to wierze ze w sobote lub niedziele znajdzie sie Bartusiowy czlowiek :thumbs: Quote
dariaopole Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dokładnie Israel ja też wierzę że już wkrótce Barcik będzie wylegiwać się na kanapie z nowym panem !!! Quote
ebi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dobrze, że chociaż Wy w to wierzycie :puppydog::puppydog::puppydog: Chyba zamieszczę kolejne ogłoszenia w internecie, tym razem bardziej optymistyczne, obawiam się że ludzi odstrasza cierpienie (nie wszystkich ale większość). Zamieszczałam już dwa razy (na 20 stronach ogłoszeniowych !!!) , najpierw zaraz po operacji i po jakimś czasie drugi raz. Co na to ekspert od marketingu (Yona) ? Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A ja na to, że trzeba czekać. Ogłoszenia dała Ciocia dopiero 9 maja. Poza tym w ogłoszeniach właściwie nic nie ma. Zwykły piesek: wesoły, skory do zabawy. Takich jest tysiące. Podany link do wątku i zapewnienie, że miłość straszna wybuchnie. Komu chciałoby się przekopywać. A poza tym nic tutaj o jego cierpieniu nie ma. Niech się Ciocia nie obraża, ale jeśli Ciocia pyta, to szczerze odpowiadam, co myślę :loveu: No, gdzie tutaj coś o tym, że on nieszczęśliwy? :razz: http://www.gumtree.pl/warszawa/06/9718706.html Quote
LittleMy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 na kazdego dziala co innego. na jednych na pewno to, ze piesek cierpial i nie mial szczescia i oni mu teraz wynagrodza, a innych to samo odstraszy bo woleliby psa bez problemow, a pies po przejsciach dla niektorych znaczy wlasnie wiecej potencjalnych problemow.. nie dogodzi sie wszystkim ;) dlatego mozna probowac roznych ogloszen, ma sie wtedy szanse dotarcia do jak najwiekszej ilosci. Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Oczywiście, że można próbować wszelkiego rodzaju ogłoszeń. To może ciocia LittleMy napisze nam jakieś rozkoszne, wesolutkie :razz: Tylko ile będzie w nim prawdy? Jednak Bart jest po przejściach i nigdy nie wiadomo, jakie ma lęki i co może "wyjść w praniu", że tak powiem. Spośród psów, które wystawiam najlepiej "sprzedają się" psy z "przeszłością", takie, którym człowiek wyrządził krzywdę. Jeśli ktoś poszukuje wesołego, ślicznego pieska, to kupuje kilkutygodniową pusię z hodowli lub pseudohodowli. Aukcje dorosłych kundelków za złotówkę są przeznaczone dla ludzi o WIELKIM SERCU, którzy wiedzą, że należy liczyć się z kłopotami. A często należy się z nimi liczyć, Ciociu LittleMy ;) Quote
ebi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Nie obrażam się Yona, spróbuję "spreparować" coś ekstra :beerchug: Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nie pij Ciociu piwa od rana, bo zamiast "sprzedawać" Barta, legnie gdzieś Ciocia i czas zmarnuje :evil_lol: Quote
LittleMy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Yona napisał(a): A często należy się z nimi liczyć, Ciociu LittleMy ;) ja sie licze ze wszystkimi :) na mnie rok temu podzialal wlasnie tutejszy watek pieska biednego i nic w tym wesolego nie bylo. za to teraz jest wesolo bo sie wlasnie Mysza rozbrykala ;) taak, piwo lepiej zostawic na oblewanie nowego Barciego domku :lol: Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To dobrze Ciociu LittleMy, że Ciocina Mysza jest wesoła i bezproblemowa :loveu: Mój Lucek schroniskowy też jest już wesoły, ale niestety, jest dość trudnym, zalęknionym psem i do końca nigdy nie wiem, jak na co może zareagować. Cieszę się, że zapraszając go do swojego życia choć troszkę wiedziałam, na co się decyduję ;) Quote
ebi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=9885 Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ebi, ogłoszenie niezłe. Zrobiłaś z Barta bernardyna? :evil_lol: Quote
ebi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 coś musiałam wybrać, na tej stronie jest limit zamieszczania mieszańców Quote
ebi Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 http://www.gumtree.pl/warszawa/41/10031341.html Na ogół zamieszczam na ok. 20 stronach z ogłoszeniami. Podawałm je w którymś poście, zaraz je wkleję. Może macie pomysły na jeszcze jakieś strony Quote
Recommended Posts