Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety... :shake: nie bywam za często w schronisku ale nawet poza nim można się łatwo o tym przekonać :shake:
sorry za offa ale akurat teraz mi się przypomniało- dzwonił do mnie jakiś pan chyba wczoraj z pytaniem o jamnikowate psiaki... był może w schronisku? może akurat któremuś psiaczkowi się poszczęściło? przez telefon wydawał się całkiem porządny...

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
no niestety... :shake: nie bywam za często w schronisku ale nawet poza nim można się łatwo o tym przekonać :shake:
sorry za offa ale akurat teraz mi się przypomniało- dzwonił do mnie jakiś pan chyba wczoraj z pytaniem o jamnikowate psiaki... był może w schronisku? może akurat któremuś psiaczkowi się poszczęściło? przez telefon wydawał się całkiem porządny...

nie było nikogo takiego :roll:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
a mówił że przyjedzie... już miałam nadzieję... taki na prawdę sensowny się wydawał :roll: eh... szkoda... no ale nie ważne... może się jeszcze pojawi...
Szrekusiu znajdź się wreszcie :-(

qrczę, wątek o Szreku powinnien pojawić się w dziale o zaginionych psiakach :roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Już jest zimno,a za chwilę będzie mróz,jak Szrekuś to wytrzyma:placz:
I pewnie głodny jest:placz::placz::placz:

Renatko on się nie błąka, gdzieś musi być... Tylko gdzie :roll: Jesli by się błąkał już dawno ktoś by to zgłosił... A do tego ta sytuacja w tej szkole.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Renatko on się nie błąka, gdzieś musi być... Tylko gdzie :roll:

No właśnie ,GDZIE?:placz:
Przecież nawet jak ktoś go przygarnął,to Szrek mógł po raz kolejny uciec...
A jak go ktoś przygarnął nie z Zabrza i on zwiał?
On może być wszędzie!!!!!!:placz: