Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 niestety ludzie to debile, każdego dnia przekonuję się o tym coraz bardziej :angryy: Quote
sara_rokitnica Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 no niestety... :shake: nie bywam za często w schronisku ale nawet poza nim można się łatwo o tym przekonać :shake: sorry za offa ale akurat teraz mi się przypomniało- dzwonił do mnie jakiś pan chyba wczoraj z pytaniem o jamnikowate psiaki... był może w schronisku? może akurat któremuś psiaczkowi się poszczęściło? przez telefon wydawał się całkiem porządny... Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no niestety... :shake: nie bywam za często w schronisku ale nawet poza nim można się łatwo o tym przekonać :shake: sorry za offa ale akurat teraz mi się przypomniało- dzwonił do mnie jakiś pan chyba wczoraj z pytaniem o jamnikowate psiaki... był może w schronisku? może akurat któremuś psiaczkowi się poszczęściło? przez telefon wydawał się całkiem porządny... nie było nikogo takiego :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 a mówił że przyjedzie... już miałam nadzieję... taki na prawdę sensowny się wydawał :roll: eh... szkoda... no ale nie ważne... może się jeszcze pojawi... Szrekusiu znajdź się wreszcie :-( Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sara_rokitnica napisał(a):a mówił że przyjedzie... już miałam nadzieję... taki na prawdę sensowny się wydawał :roll: eh... szkoda... no ale nie ważne... może się jeszcze pojawi... Szrekusiu znajdź się wreszcie :-( qrczę, wątek o Szreku powinnien pojawić się w dziale o zaginionych psiakach :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 a nie jest? :-o:crazyeye: o matko! nie zauważyłam! już piszę do jakiegoś moda... Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Szrek, Ty się nie wygłupiaj :shake: Chcemy chociaż wiedzieć gdzie jesteś :roll: Quote
Mysia_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ostatnio z Kończyc i okolic żadnych zgłoszeń, nie wierzę w to, żeby on gdzieś tam się błąkał, dawno by go ktoś zgłosił do schroniska :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 tylko w takim razie gdzie jest? :( Quote
Lionees Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Szrekusia nadal nie ma:placz::placz::placz:.POMOCY!!! Quote
sara_rokitnica Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 qrczę już tak długo go nie ma :( Quote
Lionees Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Już jest zimno,a za chwilę będzie mróz,jak Szrekuś to wytrzyma:placz: I pewnie głodny jest:placz::placz::placz: Quote
Mysia_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Renata5 napisał(a):Już jest zimno,a za chwilę będzie mróz,jak Szrekuś to wytrzyma:placz: I pewnie głodny jest:placz::placz::placz: Renatko on się nie błąka, gdzieś musi być... Tylko gdzie :roll: Jesli by się błąkał już dawno ktoś by to zgłosił... A do tego ta sytuacja w tej szkole. Quote
Lionees Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Szrekuś się przypomina...gdzie on może być?:-( Quote
Lionees Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mysia_ napisał(a):Renatko on się nie błąka, gdzieś musi być... Tylko gdzie :roll: No właśnie ,GDZIE?:placz: Przecież nawet jak ktoś go przygarnął,to Szrek mógł po raz kolejny uciec... A jak go ktoś przygarnął nie z Zabrza i on zwiał? On może być wszędzie!!!!!!:placz: Quote
Lionees Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kurde Szrekuś gdzie jesteś piesku???:placz: Quote
Asia_Klero Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jestem tu tylko dla Ciebie kochany bez wzgledu na wszystkich...znajdz sie :-( Quote
Lionees Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ta niepewność jest najgorsza...:placz: Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przypomnij o sobie Szrekusiu....ciągle Cię nie ma:placz: Quote
Recommended Posts