Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

oj tak tesknie za tym szrekusiem...strasznie go kocham i tesknie..chyba nigdy nie przestane:-(to byl moj najlepszy przyjaciel,ideał,do ktorego moglam przyjezdzac dniami i nocami...nawet jak bylo mi smutno na mojej buzi pojawiał się uśmiech...mam do siebie taki zal że nie potrafie go znalezc:-(:-(mam tylko nadzieje i wierze w to,ze jest mu dobrze....moze kiedys go zobacze-to moje marzenie...

• 2 months later...
Posted

Dzisiaj znalazlam Szreka!Mieszka na jednej ze stacji beznynowych w zabrzu:loveu::loveu:Jest grubiutki i wszyscy bardzo go kochają.Nazywa się teraz Kubuś.Strasznie się cieszył jak mnie zobaczył i myslalam,ze wskoczy mi na glowe:evil_lol::loveu::loveu:Pytalam-Szrekusio moze tam zostac,na zime panowie na noc beda zamykac go w kojcu.Taki bardzo sympatyczny stroz zobowiazal sie ocieplic kojec i wszystko wysprzatac zeby bylo ladnie i cieplo:loveu:w dzien Szrekus siedzi i chodzi z nimi-jest szczesliwy i naprawde wyglada o wiele lepiej niz kiedys.Jutro znowu tam jade-może uda mi sie zrobic jakies fotki:cool3:

Posted

OOOoooo ja pitole (sorry za wyrażenie) :eviltong:
To ludzie tu ze skóry wychodzą..
Martwią się...
Modlą..
A ten agent w najlepsze znalazł sobie SAM domek :diabloti:

Asia_Kleo jak Ty tego dokonałaś? :crazyeye:
I podpatruj jeśli już wiesz gdzie jest mały... jak tam jego żywot się kręci.

(Pamiętam Orlenowskiego Kubusia.. :shake: :-()

Posted

Tam jest tez zajezdnia autobusowa wiec niczego nie zlikwiduja napewno.Ma się super-to widac po tym jak wyglada.No i to ze z tamtad nie uciekl-gdyby bylo mu zle juz dawno by z tamtad uciekl.Zakochany w strozu z wzajemnoscia podobno zawsze na niego czeka i z nim chodzi.Naprawde ma sie tam super:loveu:oczywiscie,ze bede tam wpadac jak tylko bede miala chwile:loveu::loveu::loveu:A co do tego,jak tego dokonałam:Nasza wolontariuszka ze schroniska Madzia jechala droga przy stacji do pracy i wydawalo jej sie,ze widziala Szreka ale pewna nie byla.Pojechalam tam pokazalam zdjecie-wtedy wygladal troche inaczej wiec pan nie byl pewny czy to ten sam ale pan stroz go wypuscil i wtedy to juz nie mialam watpliwosci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jestem pod wrażeniem :)

Tamten dom mu sie nie spodobał,więc sam sobie znalazł.Widocznie potrzebował wolności,a nie mieszkania

ale super :)

Dokładnie:-)
Super,że będą o niego dbali na tej stacji:loveu: