sara_rokitnica Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 ta która trzyma Szreka to oczywiście Asia :D (Asia_Klero) a ta druga to ja czyli Sara xD a psiak się nazywa Otto :) Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No wreszcie wiem z kim piszę:multi:Bez przerwy przewija mi się Asia,Sara Dona,Mysia,ale żadnej nie widziałam.Ciesze się,ze Was teraz poznałam wizualnie.Teraz czas na Done i Mysie:eviltong: Szrekuś-powodzenia w nowym domku,mam nadzieję,że jakieś fotki będą.A tobie Ottusiu,życzę takiego szczęścia,jak miał Szrekuś Quote
Asia_Klero Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 KOCHANI SZREK ZNOWU UCIEKŁ!!:placz::placz::placz:ja już nie wiem co robic....nie mam sily...boje sie,ze on moze szukac mnie,schroniska...a to nie bylo centrum zabrza...dzisiaj mam egzamin wiec bede w szkole do pozna..wieczorem pojade go poszukac..jak nie znajde to jutro popoludniu...nie wiem jeszcze dokladnie gdzie on teraz moze byc tego musze się dowiedziec od Mysi....Tym razem uciekl pani pod nogami jak otworzyla drzwi:shake: Quote
Lionees Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No ja nie mogę...:shake:.Wygląda na to,że Szrek jest nieadopcyjny! On po prostu tęskni za takim życiem jakie prowadził do tej pory,tęskni za schroniskiem,za kolegami z boksu,za Wami...Nie wiem,czy on będzie szczęśliwy przy jakiejkolwiek adopcji:shake: Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Asia_Klero napisał(a):KOCHANI SZREK ZNOWU UCIEKŁ!!:placz::placz::placz:ja już nie wiem co robic....nie mam sily...boje sie,ze on moze szukac mnie,schroniska...a to nie bylo centrum zabrza...dzisiaj mam egzamin wiec bede w szkole do pozna..wieczorem pojade go poszukac..jak nie znajde to jutro popoludniu...nie wiem jeszcze dokladnie gdzie on teraz moze byc tego musze się dowiedziec od Mysi....Tym razem uciekl pani pod nogami jak otworzyla drzwi:shake: Ja pamiętam czasy,jak mój tak robił...ile razy to ja biegałam za nim i błagałam, żeby sie zatrzymał... Ja powiem jedno- Szrek czuje sie w schronisku,jak w swoim domu, widocznie nie jest mu tam źle...nie ma sie co dziwić, że tęskni i chce wrócić... Szrekusiu wracaj i nie rób numerów...jaka to miejscowośc tym razem? :( Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Renata5 napisał(a):Dziewczynki wiadomo już coś o Szreku? niestety nie :-( Wczoraj był widziany, dzisiaj Asia chyba tam pojechała. Oby się znalazł.... Quote
Asia_Klero Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 niestety nie dalam rady dzisiaj tam pojechac,bo pozno mialam egzamin:-(:-(:-(:-(jutro pojade napewno popoludniu... Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Asia_Klero napisał(a):niestety nie dalam rady dzisiaj tam pojechac,bo pozno mialam egzamin:-(:-(:-(:-(jutro pojade napewno popoludniu... szkoda... może jeszcze do tego czasu ktoś z ogłoszeń zadzwoni czy cuś.... albo do schroniska :roll: Quote
Asia_Klero Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 do mnie nikt nie dzwonil:-(bede w schronisku jakos po 15 i z Dona pojedziemy poszukac Szrekusia....:roll: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Asia_Klero napisał(a):do mnie nikt nie dzwonil:-(bede w schronisku jakos po 15 i z Dona pojedziemy poszukac Szrekusia....:roll: dziewczyny i co byłyście? Ja w tych dwóch ogłoszeniach podałam swój numer i ze schroniska, niestety nikt nie dzwonił :-( Quote
Asia_Klero Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bylysmy ogloszen nigdzie nie bylo widac-w koncu 2..pewnie juz je gdzies wsyslo:roll:ja wydrukowalam ponad20...jutro mamy zamiar je powiesic:roll:niestety w piatek nie udalo nam sie go znalezc ale juz bylo ciemno wiec za duzo szans nie mialysmy...moze jutro... Quote
Asia_Klero Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no tu juz ich tam nie bylo:-(przynajmniej nie bylo widac...w sklepie nie bylo napewno Quote
Mysia_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Asia_Klero napisał(a):no tu juz ich tam nie bylo:-(przynajmniej nie bylo widac...w sklepie nie bylo napewno mnie tam akurat nie było, ale chyba w środku miały wisieć :roll: Quote
sara_rokitnica Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 dzisiaj szukałyśmy go z Asią na Kończycach- rozwieszałyśmy plakaty, pytałyśmy ludzi... niektórzy mówili że go widzieli właśnie wtedy kiedy był widziany w okolicach apteki ale mówili o małym piesku i wcale nie byli pewni czy miał biały krawacik i w ogóle cokolwiek białego... w końcu jedna Pani nas uświadomiła że owszem, widziała czarnego psiaka ale jak jej powiedziałyśmy że Szrek jest taki do kolana to stwierdziła że to na pewno nie on. W końcu w drodze powrotnej zapytałyśmy kierowcę autobusu czy możemy powiesić u niego jedno ogłoszenie na co kierowca powiedział że tak i że widział dzisiaj tego psiaka na przedostatnim przystanku w Kończycach (na tym przed apteką... bodajże Kończyce Cmentarz) więc od razu na nim wysiadłyśmy i tam pytałyśmy ludzi, ale nikt z tych osób go nie widział, oprócz 2 pań, które zbierały pieniądze na cmentarzu- przyznały że widziały jakiegoś czarnego psiaka w okolicy ale nie wiedzą czy to on. W każdym razie zostawiłyśmy tam 2 plakaty a Panie obiecały dzwonić w razie czego. Tak samo z resztą jak większość osób których pytałyśmy o Szrekusia... Na tym niestety nasz ślad Szreka się urwał więc pojechałyśmy do domu... Quote
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dziewczyny a na 3-go Maja rozwieszałyście? :roll: Od cmentarza na Kończycach to jest bliziutko.... Quote
sara_rokitnica Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 nie rozwieszałyśmy tam... Madzia ma tam i na Makoszowy chyba jutro pojechać i porozwieszać... a ja będę się tam jutro rozglądać w drodze do szkoły :P Quote
jusstyna85 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Na domiar złego tyle aut było na drogach w ciągu tych ostatnich dni,...:( Quote
Beata19 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 w JAKIEJ MIEJSCOWOŚCI SZREK UCIEKŁ...??? Quote
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Beata19 napisał(a):w JAKIEJ MIEJSCOWOŚCI SZREK UCIEKŁ...??? Zabrze, ale w sumie nie daleko Gierałtowic i Rudy Śl. Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzisiaj byl jeden niestety falszywy alarm:placz:a juz taka nadzieja...wyslalam maila do niektorych schronisk w poblizu ale Mysiu trzeba tam zadzwonic...:roll:najlepiej zawiezc plakaty/ogloszenia..... Quote
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ja nie mam jak ogłoszeń podrukować :roll: a do innych schronisk mogę jutro zadzwonić, ale chyba póki co tylko Ruda Śl. wchodzi w grę, chociaż mógł wejść do autobusu czy coś... :roll: Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no wlasnie..trzeba zadzwonic nawet do katowic i chorzowa...jak wsiadl w 23to moze byc i tam:-(ja podrukuje ogloszenia i jak bede w centrum/schronisku to podrzuce... Quote
Asia_Klero Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cioteczka Eria,ktora mieszka w bielszowicach bedzie sie za szrekiem ogladac...:-( Quote
Recommended Posts