dona20 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wątek na zaginionych: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10957723#post10957723 Quote
Lionees Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Szrekuś no co Ty odwalasz psinko! Wracaj szybciutko do swojego nowego domku!Trzymam kciuki,żebyś się odnalazł:thumbs: Quote
Asia_Klero Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no do tamtego domu juz nie wroci bo ludzie wyszli z zalozenia,ze wezma kolejnego psiaka...i przyszli po drugiego psiaka juz nastepnego dnia...:-(nie wypowiadam sie na ten temat... Quote
Asia_Klero Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Szrek byl widziany dzisiaj okolo godz.14 w samym centrum(Plac Teatralny)podobno ,,usmiechał się"do ludzi...to napewno on...niestety jak go szukalam juz go tam nie bylo:placz:jutro akcja poszukiwawcza nr3... Quote
Lionees Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Co za ludzie???:mad::angryy:!!! Nic nie zrobili,żeby go znaleźc i przyszli sobie tak jak gdyby nigdy nic po drugiego psa,a tamten niech sie błąka i marznie:angryy: Quote
Mysia_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 przenieśmy się najlepiej na ten wątek na zaginionych :roll: Quote
Mysia_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kolejny dzień poszukiwań zakończony sukcesem!!! :multi: Asia razem z Anią znalazły Szreka :multi::multi::multi: Quote
Asia_Klero Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Troche mozna powiedziec przez przypadek:razz:Szłyśmy w poszukiwaniu ksera,zeby skserowac ogloszenia o Szreku:cool3:nigdzie nie bylo czynnego ksera i od niechcenia poszlysmyTĄ DORGĄ:eviltong:stwierdzilysmy,ze mamy jeszcze troche czasu to pojdziemy do kolejnego ksera...i tak sobie szlysmy..patrzymy na lewo..i Ania tak do mnie..Asiu patrz!I w tym momencie zaczelam się drzec Szrek na całe Zabrze:razz::razz:Szrek przystanl,odwrocil się a potem przybiegl do mnie i się uśmiechnal:loveu:Potem bylo tylko lepiej!Był chyba najszczesliwszym psem na swiecie!:evil_lol:Piszczal przez conajmniej 15min z radosci,szczekal,skakal po mnie,dawal buziaki,robil wszystkie komendy po kolei,turlal mi sie pod nogami!To bylo poprostu wielkie szczescie...i tak sie zastanawiam,czy on nie uciekl by szukac...mnie:razz:Bardzo go kocham:loveu:chcialabym zeby znalazl w koncu TEN dom...i moze to glupio zabrzmi ale ciesze sie,ze nie jest u tych ludzi bo jak wykazala sytuacja nie kochali go na tyle,zeby moglbyc ich psem... Quote
dona20 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Asienko nawet nie wiesz jak się cieszę, że znalazłyscie Szrekausia.Wszyscy dobrze wiemy, że on byłby najbardziej szczęsliwy u ciebie w domku, on uciekł bo widocznie nie czuł się u nich dobrze.Równierz mam nadzieje, że kiedyś znajdą sie ludzie którzy zasłurzą sobie na jego miłosc, Ci widocznie sobie na to nie zasłużyli. Quote
Mysia_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 teraz tylko tytuł zmienić i dalej szukać domku :razz: Quote
Asia_Klero Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Przed nami sporo pokazow w pazdzierniku moze ktos dobry go zobaczy:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Mam nadzieje,ze ktos go zauwazy:roll::roll:ktos idealny...wlasnie TEN ktos... Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 super że się odnalazł :multi: Asiu masz jakieś szczęście to odnajdywania zagubionych psiaków :loveu: Quote
magdyska25 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Szkoda że Rudolf nie przepada (?) za psami- samcami bo mógłby mieć kolegę:diabloti:. No cóż tamci ludzie nie wykazali się zbytnią odpowiedzialnością.....:roll: A w ogóle powiedzieliście Im że znaleźliście Szreka czy wolicie to "przemilczeć"?? Asiu no niestety tak jest....."nasze" schroniskowe psy strasznie się do nas przyzwyczajają i widzą na spacerze "tylko nas"....:roll:. Sama przeszłam "to". "Moja" sunia znalazła cudowny dom. Państwo przyjechali po Nią. Wyszliśmy najpierw na spacerek żeby zapoznała się z ludźmi ale Ona była "zapatrzona" tylko we mnie....nie reagowała w ogóle na ludzi......:roll:. Potem też nie chciała wejść do samochodu- dopiero kiedy weszłam na tylne siedzenie Ona również wskoczyła bez wahania. Teraz powiem tylko to że jest strasznie rozpieszczona, oczko w głownie Pani;). Na takie zakończenie czekam również na tym wątku.:cool3: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 napewno tu też w końcu bedzie szczęsliwe zakończenie ;) Nie ma innej opcji ;) Quote
Asia_Klero Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 wlasnie-nie ma innej opcji:roll: Quote
Asia_Klero Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Szrekusiu tak cie kocham:-(:-(:-(:-( Quote
Asia_Klero Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Szrekus musial gdzies zahaczyc lapka jak przeskakiwal przez plot i troche go boli:-(:-(jutro bedziemy cwiczyc(w srode szrekuś wszystko pięknie robil),wyczesze go zeby byl piekny no i w sobote pokaz!:cool3: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Postaram się probić w sobotę jakieś fotki ;) Quote
Asia_Klero Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ale Msz...ty bedziesz gadac!:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Asia_Klero napisał(a):Ale Msz...ty bedziesz gadac!:evil_lol::evil_lol: no nie wiem :eviltong: Quote
Recommended Posts