Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia_Klero napisał(a):
no wlasnie..trzeba zadzwonic nawet do katowic i chorzowa...jak wsiadl w 23to moze byc i tam:-(ja podrukuje ogloszenia i jak bede w centrum/schronisku to podrzuce...

może jutro już będzie tusz w drukarce :roll:
Obawiam się, że dzwonienie do Chorzowa i Katowic za wiele nie da... Najlepiej podrzucić fotkę Szreka dziewczyną, które odwiedzają te schroniska...

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
probowalam szukac maili ale nie umialam wszystkich znalezc na necie...:-(najwyzej bede musiala tam jechac:-(

napisz do dziewczyn z dogo, podaj link do wątku... Jeśli dobrze pamiętam, Chorzów - pocahontas - nie wiem czy tak się jej nick pisze, a Ktowice np. maciaszek?

Posted

pod koniec tamtego tygodnia 2dni z rzedu byl widziany pod szkola plastyczna w konczycach ..to napewno byl on bo dziewczyna,ktora mnie dzisiaj o tym poinformowala mowila ze zgadza sie z opisem i mial 3kolorowa obroze...a Szrek taka mial...:-(teraz go juz nie widziala ale mowila ze napewno sie rozejrzy...postaram sie jutro tam pojechac tylko nie wiem o ktorej godzinie dam rade:-(:-(

Posted

Asia_Klero napisał(a):
pod koniec tamtego tygodnia 2dni z rzedu byl widziany pod szkola plastyczna w konczycach ..to napewno byl on bo dziewczyna,ktora mnie dzisiaj o tym poinformowala mowila ze zgadza sie z opisem i mial 3kolorowa obroze...a Szrek taka mial...:-(teraz go juz nie widziala ale mowila ze napewno sie rozejrzy...postaram sie jutro tam pojechac tylko nie wiem o ktorej godzinie dam rade:-(:-(

szkoła plastyczna jest na ul.Sitki? Jakoś nie dawno (ale już nie pamiętam kiedy), było zgłoszenie, że w szkole na Sitki pies podobno atakował ludzi, zgłaszał to komisariat, ale potem zaraz zadzwonił, że znalazł się się właściciel :roll:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
nie mam pojecia...ale znajde to jutro jak uda mi sie dojechac:-(

już sprawdziłam, Plastyk jest na Sitki, czyli to ta szkoła :roll: Qrczę, to zgłoszenie mogło tak być pod koniec zeszłego tygodnia :roll: To chyba był czwartek , jakoś tak jak Pani Aniela była u lekarza...

Posted

ta dziewczyna mowila ze z tego co pamieta to byl czwartek..ze on napewno byl tam 2 dni..:-(:-(:-(trzebaby podjechac do tej szkoly i zostawic ogloszenie moze ktos go przygarnal..?...nie wiem czy jutro zdaze bo jade na pogrzeb...:shake:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
ta dziewczyna mowila ze z tego co pamieta to byl czwartek..ze on napewno byl tam 2 dni..:-(:-(:-(trzebaby podjechac do tej szkoly i zostawic ogloszenie moze ktos go przygarnal..?...nie wiem czy jutro zdaze bo jade na pogrzeb...:shake:

wtedy ten facet z komisariatu odzwonił do mnie po 3 minutach, że to już nieaktualne, bo znalazł się właściciel...

Posted

Rezygnuje z dogomanii na pewien czas:roll:gdyby byly jakies wiesci Dona20lub sara_rokitnica napewno je przekaza..;)bede tu czasem zagladac tak mysle...ale pisac raczej nie...to poprostu nie jest miejsce dla takich jak ja;)co do kontaktu z jasnowidzem prosze o odpowiedz jesli ktos ma...to dla mnie wazne:roll:

Posted

cytuję to co napisała mi Asia dzisiaj ok. 12:
"ostatnio go szukalam i nie bylo go....bylam w okolicach tej szkoly plastycznej gdzie byl wczesniej widziany i powiesilam plakaty a dzisiaj jade popoludniu znowu go szukac"

mam nadzieję że wreszcie się znajdzie...

Posted

teraz tak się zastanawiam czy go ktoś faktycznie do siebie nie wziął, to zgłoszenie w szkole w Kończycach 31 października na 99% dotyczyło Szreka, a facet z policji odzwonił po paru minutach, że nieaktualne, bo szkoła dała mu znać, że znalazł się właściciel :roll:

Posted

też myślę że to był on i że ktoś go przygarnął... przynajmniej mam taką nadzieję... chociaż osoba która go zabrała mogłaby odpowiedzieć na ogłoszenie... skoro wtedy tam była to znaczy że ogłoszenie też zauważyła bo Asia je tam wieszała... no nie wiem... eh... żeby była chociaż jedna informacja co do tego co się z nim teraz dzieje...

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
też myślę że to był on i że ktoś go przygarnął... przynajmniej mam taką nadzieję... chociaż osoba która go zabrała mogłaby odpowiedzieć na ogłoszenie... skoro wtedy tam była to znaczy że ogłoszenie też zauważyła bo Asia je tam wieszała... no nie wiem... eh... żeby była chociaż jedna informacja co do tego co się z nim teraz dzieje...

no wiesz, z ludźmi to różnie bywa :roll:

Posted

no tak... ale jednak mógłby się odezwać... qrczę... :( podobno był widziany w Mikulczycach na ul. Kopalnianej ale dziewczyna która to zgłaszała nie dałaby sobie ręki obciąć że to był on... pole poszukiwań zamiast się zawężać coraz bardziej się poszerza... podobno dzwoni też mnóstwo żartownisiów :shake: czyjaś tragedia jest dla nich znakomitym powodem do kpin... nie potrafię tego zrozumieć...