Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Będziesz bo tak się umawiałyśmy:evil_lol::evil_lol:

oj nie wiem, nie wiem.... bo wygląda na to, że jeszcze wiele się zmieni w tych naszych planach :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

SZREKUŚ MA DOM!!!!!!ROZUMIECIE?!MA DOM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie bylo mnie przy tym ale Magda,ktora szreka wydala wszystko mi opowiedziala:loveu:Bylo malzenstwo z corką,ktorzy szukali pieska dla swojej mamy ale żeby polubila tez ich corcie,ktora babcie bedzie odwiedzac..Przywital ich Szrek i się w nim zakochali!!:multi::multi::multi:To nie mogl byc zaden inny to musial byc Szrek!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

rodzinka zrobiła na nas dobre wrażenie, więc mam nadzieje, że wszystko będzie OK. :cool3: Wiedzą, że drzwi trzeba na klucz zamykać i pilnować Szrekuńcia, oby wykorzystał tą szansę na szczęście :loveu:

Posted

Ale sie ciesze!!!! :multi: Czy nowi Panstwo Szrekusia beda nam zdawac relacje?

PS. Ciocia Sabinka jest niedobra i juz "pogonila" Szrekusia z Allegro...:razz: Na miejsce Szrekusia wstawilam Gale - suczke z Elbląga, wlasnie taka Szreko-podobna... Zobaczcie sami: Allegro.

Posted

[quote name='Mysia_']

Proszę mi natentychmiast(to tak po naszemu:razz:) powiedzieć jak mają na imię te dziewczynki?Jak nie tu to na pw.Ta ślicznotka,która trzyma Szreka,wiozła mi Prysia do Wa-wy!A drugiej ślicznotki nie kojarzę:roll:.