Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Asia_Klero napisał(a):co nie wiesz?:mad: czy będę opowiadać :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Będziesz bo tak się umawiałyśmy:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Asia_Klero napisał(a):Będziesz bo tak się umawiałyśmy:evil_lol::evil_lol: oj nie wiem, nie wiem.... bo wygląda na to, że jeszcze wiele się zmieni w tych naszych planach :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ,,moj"piekny Szrekus...niech tylko domek sie znajdzie:razz: Quote
Mysia_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Asia_Klero napisał(a):,,moj"piekny Szrekus...niech tylko domek sie znajdzie:razz: oby :razz: tak pięknie się w Silesi spisał :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asiu, ja już tą fotkę powyzej tu wklejałam :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To prosz jeszcze jedna!:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Chyba ktos mu robil ale nie wiem czy aktualne....:roll:Jutro jade ze szrekusiem do weterynarza skontrolowac jego lapke;) Quote
Sabina02 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jusstyna85 napisał(a):Czy Szrekuś ma allegro? Tak, ma... ;) Quote
Asia_Klero Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 SZREKUŚ MA DOM!!!!!!ROZUMIECIE?!MA DOM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina02 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Co?????????????????????????? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool: Asia, dawaj szczegoly!!!!!!! :cool3: Quote
Asia_Klero Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nie bylo mnie przy tym ale Magda,ktora szreka wydala wszystko mi opowiedziala:loveu:Bylo malzenstwo z corką,ktorzy szukali pieska dla swojej mamy ale żeby polubila tez ich corcie,ktora babcie bedzie odwiedzac..Przywital ich Szrek i się w nim zakochali!!:multi::multi::multi:To nie mogl byc zaden inny to musial byc Szrek!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 rodzinka zrobiła na nas dobre wrażenie, więc mam nadzieje, że wszystko będzie OK. :cool3: Wiedzą, że drzwi trzeba na klucz zamykać i pilnować Szrekuńcia, oby wykorzystał tą szansę na szczęście :loveu: Quote
Sabina02 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale sie ciesze!!!! :multi: Czy nowi Panstwo Szrekusia beda nam zdawac relacje? PS. Ciocia Sabinka jest niedobra i juz "pogonila" Szrekusia z Allegro...:razz: Na miejsce Szrekusia wstawilam Gale - suczke z Elbląga, wlasnie taka Szreko-podobna... Zobaczcie sami: Allegro. Quote
Asia_Klero Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 postaram sie zlapac z nimi jakis kontakt i napewno jak bede z nimi rozmawiac wszystko tutaj napisze:cool3::cool3: Quote
Sabina02 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asia_Klero napisał(a):postaram sie zlapac z nimi jakis kontakt i napewno jak bede z nimi rozmawiac wszystko tutaj napisze:cool3::cool3: Super! :lol: Quote
Lionees Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Mysia_'] Proszę mi natentychmiast(to tak po naszemu:razz:) powiedzieć jak mają na imię te dziewczynki?Jak nie tu to na pw.Ta ślicznotka,która trzyma Szreka,wiozła mi Prysia do Wa-wy!A drugiej ślicznotki nie kojarzę:roll:. Quote
Recommended Posts