Mysia_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 grzeczny? :eviltong::diabloti: A tak w ogóle to ostatnimi czasy Szrek co burzę ucieka z boksu.... :roll: Bidulek się boi.... Quote
dona20 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Powiedzcie mi jak on wydostaje sie z tego boksu.Ja ost. zastalam go latającego poza boksami(jego boks oczywiscie był zamknięty)Wiec nie wiem czy on sobie go otworzył a później zamknął za sobą:cool3: Quote
Mysia_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dona20 napisał(a):Powiedzcie mi jak on wydostaje sie z tego boksu.Ja ost. zastalam go latającego poza boksami(jego boks oczywiscie był zamknięty)Wiec nie wiem czy on sobie go otworzył a później zamknął za sobą:cool3: włazi po kratach boksu do góry, cwaniak ;) Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 One sobie otwieraja boks tzn Tosia otwiera...:Pdalam obrozke ale nie zawsze ludzie ja zapinaja...;) Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asia_Klero napisał(a):One sobie otwieraja boks tzn Tosia otwiera...:Pdalam obrozke ale nie zawsze ludzie ja zapinaja...;) ale Szrek już zanim Tosia do niego trafiła to wychodził górą :eviltong: Dwa razy w czasie burzy przyłapałam go na gorącym uczynku :diabloti: Tosia otwiera boks kiedy jej się spodoba, a nie wtedy kiedy jest burza :evil_lol: W sumie Asiu to Szrek robi tak jak Braun, w czasie burzy oboje biegają po drugim pawilonie, nawet pracownicy już wiedzą gdzie ich dwać spowrotem :mad: Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wiem:D wtłuklam im do glowy ktory gdzie ma byc:D:D:D:D No kumple dwaj...:)boja sie boroki...ale nawet jak nie ma burzy czasami sobie biegaja:DBardzo ich kocham:* Quote
Mysia_ Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 straszne to musi byc.... Taka burza dla tych schroniskowych psiaków :shake: Te w domach są przerażone, a co dopiero.... :-( Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 a no.....koszmar:(Moj biedny Szrekus.....taki mlody,a takiego ma pecha...czemu nikt go nie chce!On jest ładny,madry,po szkoleniu,mlody....w boksie zawsze sie pokazuje i zwraca na siebie uwage mimo to nikt go nie chce:( Quote
dona20 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Widzisz |Asiu życie jest takie niesprawiedliwe.Jedni maja wszystko a inni wielkie g.... Szreki jest rewelacyjny, towarzysz i przyjaciel człowieka.Zawsze jak przechodzi sie kolo boksu to on tak bardzo stara sie zwrócic na siebie uwage. Quote
Asia_Klero Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 szrekus ciagle zwiewa z boksu i biega po calym schronisku....czasami chowam go 30razy na dzien ale najczesciej rezygnuje i pozwalam mu biegac...ehh szreki niech ktos cie wezmie! Quote
Asia_Klero Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 w gore!Nikt o Tobie nie pamieta kochany:( Quote
Sabina02 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja pamietam o wszystkich "moich" Zabrzanskich ogloszeniowcach (w tym i o Szrekusiu) i odwiedzam ich watki prawie codziennie, tylko nic nie pisze, bo niestety nie mam co.... :-( Quote
Asia_Klero Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Szrekusiu w gore!:(wiem ze nie lubisz takiej pogody ale co zrobic... Quote
Beata19 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zdjecie Szreka jest na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/15784566 Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Asia_Klero napisał(a):Szreki w gore NIE BOJ SIE BURZY!! a teraz ciągle grzmi :-( Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Niestety...Szrekus ciagle ucieka z boksu ze strachu..nie wie biedak gdzie sie podziac...:bigcry: Quote
sara_rokitnica Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 biedny Szrekuś... :( na pierwszą! Quote
Asia_Klero Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cale szczescie kilku przyjaznych pracownikow zabiera Szrekusia na kuchnie jak jest burza zeby nie musial bac sie tak bardzo sam..:roll: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Szrekuś sam przychodzi na kuchnie :evil_lol: Dobrze, że te straszne burze się skończyły.... Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale nie jest wyganiany:evil_lol:Pracownicy juz kojarza jego i brauna z imienia i sami ich wolaja:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts