Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie mi jak on wydostaje sie z tego boksu.Ja ost. zastalam go latającego poza boksami(jego boks oczywiscie był zamknięty)Wiec nie wiem czy on sobie go otworzył a później zamknął za sobą:cool3:

Posted

dona20 napisał(a):
Powiedzcie mi jak on wydostaje sie z tego boksu.Ja ost. zastalam go latającego poza boksami(jego boks oczywiscie był zamknięty)Wiec nie wiem czy on sobie go otworzył a później zamknął za sobą:cool3:

włazi po kratach boksu do góry, cwaniak ;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
One sobie otwieraja boks tzn Tosia otwiera...:Pdalam obrozke ale nie zawsze ludzie ja zapinaja...;)

ale Szrek już zanim Tosia do niego trafiła to wychodził górą :eviltong: Dwa razy w czasie burzy przyłapałam go na gorącym uczynku :diabloti: Tosia otwiera boks kiedy jej się spodoba, a nie wtedy kiedy jest burza :evil_lol:
W sumie Asiu to Szrek robi tak jak Braun, w czasie burzy oboje biegają po drugim pawilonie, nawet pracownicy już wiedzą gdzie ich dwać spowrotem :mad:

Posted

a no.....koszmar:(Moj biedny Szrekus.....taki mlody,a takiego ma pecha...czemu nikt go nie chce!On jest ładny,madry,po szkoleniu,mlody....w boksie zawsze sie pokazuje i zwraca na siebie uwage mimo to nikt go nie chce:(

Posted

Widzisz |Asiu życie jest takie niesprawiedliwe.Jedni maja wszystko a inni wielkie g....
Szreki jest rewelacyjny, towarzysz i przyjaciel człowieka.Zawsze jak przechodzi sie kolo boksu to on tak bardzo stara sie zwrócic na siebie uwage.

Posted

Ja pamietam o wszystkich "moich" Zabrzanskich ogloszeniowcach (w tym i o Szrekusiu) i odwiedzam ich watki prawie codziennie, tylko nic nie pisze, bo niestety nie mam co.... :-(