barb Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 (edited) [quote name='missiaa']zapisuję i na razie uciekam.dobranoc[/QUOTE] [quote name='yucca']Jestem na zaproszenie Malwy, dziękuję :)[/QUOTE] Dziękuję za przybycie. [quote name='obiezyswiat75']Wpłaty bezpośrednio na konto hotelu, czy ktos będzie zbierał i potem przelewal? Ogłoszenia są wyróżnione?[/QUOTE] [quote name='MALWA']Małgosia jest skarbnikiem - post nr 6.[/QUOTE] Uzgodnimy to jeszcze z Malgoska i hotelikiem - jak byłoby najwygodniej. Przy bezpośrednich wplatach na konto hotelu musialby każdorazowo potwierdząć daną wpłatę. Tak jak np. ostatnio Hotel Amok na wątku Trufli. Napiszę zaraz PW do miisieek. edit Już napisałam. Teraz czekamy na odpowiedź "Witaj Zapraszam na nowo zalożony watek Barrego. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243096-Barry-uratowany-z-Olkusza-nadal-bez-domu-i-środkow-do-życia[/URL] Ponieważ przebywa on u Ciebie w hotelu mam pytanie odnośnie ewentualnych wplat. Wolisz żeby były one robione bezpośrednio na konto hoteliku i kazdorazowo przez Ciebie potwierdzane czy też by zbierala je jedna osoba i przekazywala do Ciebie a Ty potwierdzisz wplyw raz na jakiś określony czas. Pozdrawiam Barbara" Ogłoszenia nie są wyróżnione. [quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie Malwy i zapisuję biedaka[/QUOTE] [quote name='zuzka1601']melduję się u Barrego[/QUOTE] Dziękuję za obecność. Z pozytywnych wiadomości mogę chyba napisać, że dwie dobre Cioteczki: Malgoska i Justyna Lipicka - jeszcze na wątku olkuskim iwoniam zadeklarowaly zrobienie bazarkow na rzecz Barrego (po zakończeniu aktualnie trwających bazarków też na rzecz olkuszaków) a trzecia wspaniała Ciocia Marta72 obiecała na nie fanty oraz kupno karmy dla Barrusia. Edited May 6, 2013 by barb Quote
MALWA Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie Malwy i zapisuję biedaka[/QUOTE] Witaj Elu! A czy Barry nie przypomina Ci kogoś? Jak go zobaczyłam, to od razu skojarzyłam z Biszkoptem, który trafił do Pani Zosi. Taki do niego podobny! [quote name='barb']Dziękuję za przybycie. Uzgodnimy to jeszcze z Malgoska i hotelikiem - jak byłoby najwygodniej. Przy bezpośrednich wplatach na konto hotelu musialby każdorazowo potwierdząć daną wpłatę. Tak jak np. ostatnio Hotel Amok na wątku Trufli. Napiszę zaraz PW do miisieek. edit Już napisałam. Teraz czekamy na odpowiedź "Witaj Zapraszam na nowo zalożony watek Barrego. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243096-Barry-uratowany-z-Olkusza-nadal-bez-domu-i-środkow-do-życia[/URL] Ponieważ przebywa on u Ciebie w hotelu mam pytanie odnośnie ewentualnych wplat. Wolisz żeby były one robione bezpośrednio na konto hoteliku i kazdorazowo przez Ciebie potwierdzane czy też by zbierala je jedna osoba i przekazywala do Ciebie a Ty potwierdzisz wplyw raz na jakiś określony czas. Pozdrawiam Barbara" [/QUOTE] Jestem skarbnikiem u Amorka, i z missiieek, czyli Angeliką umówiłam się w ten sposób, że zbieram kasę i co miesiśc przelewam Jej na konto za hotel, i wydatki na weta, a karmę kupujemy z zebranych pieniędzy i kurier przewozi pod wskazany adres. I niewykluczone, że tu Angelika poprosi o to samo. Ostatnio Amor ma szczęście, bo już dwa razy z rzędu trafił się sponsor, który kupił mu jedzonko. Quote
cancer43 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jestem na zaproszenie,póki co jedyne co mogę to podrzucać Quote
MALWA Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Mysza2']Jestem na zaproszenie Malwy i zapisuję biedaka[/QUOTE] [quote name='cancer43']Jestem na zaproszenie,póki co jedyne co mogę to podrzucać[/QUOTE] Dziękuję za przybycie, tu każda obecność ważna. Quote
obiezyswiat75 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 To może wykupić mu pakiet ogloszen i wyróżnić tablicę, gumtree i co tam się jeszcze da? Jak myślicie? Quote
MALWA Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='obiezyswiat75']To może wykupić mu pakiet ogloszen i wyróżnić tablicę, gumtree i co tam się jeszcze da? Jak myślicie?[/QUOTE] Chyba nie zaszkodzi.............. Quote
Malgoska Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Wpłaty bezpośrednio na konto hotelu, czy ktos będzie zbierał i potem przelewal? Ogłoszenia są wyróżnione?[/QUOTE] poczekamy na decyzję missiek, ale pewnie nie będzie miała czasu się tym zająć osobiście więc pieniązki będę zbierać ja a potem przekazywac je na hotel, w planie mamy też bazarki, najpierw musimy wyjść z długu jaki ma Barry ponad 1000 zł... [quote name='MALWA']Małgosia jest skarbnikiem - post nr 6.[/QUOTE] tak, ale czekamy jeszcze na decyzję missiek [quote name='MALWA']Witaj Elu! A czy Barry nie przypomina Ci kogoś? Jak go zobaczyłam, to od razu skojarzyłam z Biszkoptem, który trafił do Pani Zosi. Taki do niego podobny! Jestem skarbnikiem u Amorka, i z missiieek, czyli Angeliką umówiłam się w ten sposób, że zbieram kasę i co miesiśc przelewam Jej na konto za hotel, i wydatki na weta, a karmę kupujemy z zebranych pieniędzy i kurier przewozi pod wskazany adres. I niewykluczone, że tu Angelika poprosi o to samo. Ostatnio Amor ma szczęście, bo już dwa razy z rzędu trafił się sponsor, który kupił mu jedzonko.[/QUOTE] pewnie u nas będzie tak samo, zobaczymy [quote name='obiezyswiat75']To może wykupić mu pakiet ogloszen i wyróżnić tablicę, gumtree i co tam się jeszcze da? Jak myślicie?[/QUOTE] [quote name='MALWA']Chyba nie zaszkodzi..............[/QUOTE] też tak myślę świetny pomysł bardzo Wam dziękujemy za przybycie :) Quote
MALWA Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Wysłałam sporo zaproszeń na wątek Barrego - około 60, i mam nadzieję, ze jeszcze ktoś tu do nas zajrzy....................... Quote
Ikusia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Taki ładny i miły psiak! Nie za duży, nie za mały...a tak mało ma szczęścia! No, ale jak dobre cioteczki wzięły sprawy w swoje ręce, to MUSI być dobrze!!! Quote
obiezyswiat75 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 To jak mam ogłaszać to tak: Czy jest gotowy tekst do ogłoszeń z wybranymi zdjęciami czy sama mam coś sklecić? Super byłoby mieć gotowca, jak nie, to poproszę o dane kontaktowe w sprawie adopcji no i na jakie województwo najlepiej? Nie wszędzie się na całą Polskę da :( Quote
Malgoska Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='MALWA']Wysłałam sporo zaproszeń na wątek Barrego - około 60, i mam nadzieję, ze jeszcze ktoś tu do nas zajrzy.......................[/QUOTE] bardzo Ci dziękujemy:) [quote name='Ikusia']Taki ładny i miły psiak! Nie za duży, nie za mały...a tak mało ma szczęścia! No, ale jak dobre cioteczki wzięły sprawy w swoje ręce, to MUSI być dobrze!!![/QUOTE] jak tyle dobrych duszyczek pozytywnie o nim mysli to na pewno znajdzie dom :) [quote name='obiezyswiat75']To jak mam ogłaszać to tak: Czy jest gotowy tekst do ogłoszeń z wybranymi zdjęciami czy sama mam coś sklecić? Super byłoby mieć gotowca, jak nie, to poproszę o dane kontaktowe w sprawie adopcji no i na jakie województwo najlepiej? Nie wszędzie się na całą Polskę da :([/QUOTE] poczekaj może na barb, jak tylko zaglądnie na pewno odpowie. Quote
paula_t Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jestem u Barry'ego :) Jakieś 2 tygodnie temu missieek prosiła mnie o ogłoszenia dla niego, zrobiłam i obiecałam ponowić, więc dzisiaj wieczorkiem zasiądę :) Przydałoby się więcej tekstów, żeby zrobić "zmasowany atak" ;) Jednym słowem im więcej ogłoszeń, tym Barry bardziej widoczny :) Quote
Malgoska Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='paula_t']Jestem u Barry'ego :) Jakieś 2 tygodnie temu missieek prosiła mnie o ogłoszenia dla niego, zrobiłam i obiecałam ponowić, więc dzisiaj wieczorkiem zasiądę :) Przydałoby się więcej tekstów, żeby zrobić "zmasowany atak" ;) Jednym słowem im więcej ogłoszeń, tym Barry bardziej widoczny :)[/QUOTE] [quote name='Romka']Ja też jestem na zaproszenie Malwy...:lol:[/QUOTE] dziękujemy Wam za obecność :) Quote
Olena84 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jestem z zaproszenia... na żywca wykastrowany... o rany Quote
kiyoshi Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='paula_t']Jestem u Barry'ego :) Jakieś 2 tygodnie temu missieek prosiła mnie o ogłoszenia dla niego, zrobiłam i obiecałam ponowić, więc dzisiaj wieczorkiem zasiądę :) Przydałoby się więcej tekstów, żeby zrobić "zmasowany atak" ;) Jednym słowem im więcej ogłoszeń, tym Barry bardziej widoczny :)[/QUOTE] przychodzę na zaproszenie Malwy... psiak jest prześliczny :loveu: i popieram paule- trzeba zrobić zmasowany atak ogłoszeniowy w internecie! teraz jest dobry czas na adopcje- dobre zdjęcia i domek się znajdzie;) jak będzie trzeba tez mogę pomóc z ogłoszeniami- możemy robić na 3-4 najbliższe województwa...;) Quote
barb Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='obiezyswiat75']To może wykupić mu pakiet ogloszen i wyróżnić tablicę, gumtree i co tam się jeszcze da? Jak myślicie?[/QUOTE] [quote name='obiezyswiat75']To jak mam ogłaszać to tak: Czy jest gotowy tekst do ogłoszeń z wybranymi zdjęciami czy sama mam coś sklecić? Super byłoby mieć gotowca, jak nie, to poproszę o dane kontaktowe w sprawie adopcji no i na jakie województwo najlepiej? Nie wszędzie się na całą Polskę da :([/QUOTE] Linki do aktualnych ogloszeń są w poście 3. Tam są też dwie fotki podkolorowane przez moją siostrzenicę, bo na wiekszości zdjęć Barry niestety zlewa się z tłem. [quote name='paula_t']Jestem u Barry'ego :) Jakieś 2 tygodnie temu missieek prosiła mnie o ogłoszenia dla niego, zrobiłam i obiecałam ponowić, więc dzisiaj wieczorkiem zasiądę :) Przydałoby się więcej tekstów, żeby zrobić "zmasowany atak" ;) Jednym słowem im więcej ogłoszeń, tym Barry bardziej widoczny :)[/QUOTE] Paula, jeśli robiłaś 2 tygodnie temu to pewnie są jeszcze aktualne. Aktywowalaś na siebie ? [quote name='kiyoshi']przychodzę na zaproszenie Malwy... psiak jest prześliczny :loveu: i popieram paule- trzeba zrobić zmasowany atak ogłoszeniowy w internecie! teraz jest dobry czas na adopcje- dobre zdjęcia i domek się znajdzie;) jak będzie trzeba tez mogę pomóc z ogłoszeniami- możemy robić na 3-4 najbliższe województwa...;)[/QUOTE] Skoro są Cioteczki gotowe pomóc w ogłaszaniu to zamiast wykupywać ogloszenia lepiej kilka wyróżnić ? Jak myslicie ? Quote
zozola77 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 super, że Barry ma wątek - dzięki Malwa za zaproszenie poznałam tego psiaka na kwietniowym dogtrekkingu w Myślenicach - bardzo sympatyczny , ale nie wiedziałam, że nie ma wątku, nie ma kasy, że taki młodziutki... na razie deklaruję 20 zł jednorazowo...jak juz bedzie wiadomo na jakie konto to dajcie znac Quote
paula_t Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='barb']..... Paula, jeśli robiłaś 2 tygodnie temu to pewnie są jeszcze aktualne. Aktywowalaś na siebie ? Skoro są Cioteczki gotowe pomóc w ogłaszaniu to zamiast wykupywać ogloszenia lepiej kilka wyróżnić ? Jak myslicie ?[/QUOTE] Też mi się wydaje, że jeśli kilka osób się zgłosi do zrobienia ogłoszeń (tylko nie wszystkie na raz, bo potem ogłoszenia będą koło siebie tylko w odstępie paru dni;)) to pieniążki na wykup pakietów można by przeznaczyć na wyróżnienie gumtree, tablicy, moruska czy innych. Nie, barb, aktywacje poszły na maila missieek. Missieek wysłała mi maila z tekstem i zdjęciami. Robiłam mu dokładnie 16 kwietnia ogłoszenia, więc już pewnie na większości portali pospadały na dalekie strony. Takie ogłoszenia mu robiłam: [URL]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Barry-juz-tak-dlugo-czeka-na-swoj-dom-id63999.html[/URL] Quote
Malgoska Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='zozola77']super, że Barry ma wątek - dzięki Malwa za zaproszenie poznałam tego psiaka na kwietniowym dogtrekkingu w Myślenicach - bardzo sympatyczny , ale nie wiedziałam, że nie ma wątku, nie ma kasy, że taki młodziutki... na razie deklaruję 20 zł jednorazowo...jak juz bedzie wiadomo na jakie konto to dajcie znac[/QUOTE] jak super juz jakieś pieniążki dla Barusia; damy znać jak się wyjasni :) [quote name='paula_t']Też mi się wydaje, że jeśli kilka osób się zgłosi do zrobienia ogłoszeń (tylko nie wszystkie na raz, bo potem ogłoszenia będą koło siebie tylko w odstępie paru dni;)) to pieniążki na wykup pakietów można by przeznaczyć na wyróżnienie gumtree, tablicy, moruska czy innych. Nie, barb, aktywacje poszły na maila missieek. Missieek wysłała mi maila z tekstem i zdjęciami. Robiłam mu dokładnie 16 kwietnia ogłoszenia, więc już pewnie na większości portali pospadały na dalekie strony. Takie ogłoszenia mu robiłam: [URL]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Barry-juz-tak-dlugo-czeka-na-swoj-dom-id63999.html[/URL][/QUOTE] tyle cioteczek w gotowości dla Barego, że na pewno znajdzie domek :) Quote
from_wonderland Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Także odwiedzam Barego, jest naprawdę pieknym psem. Wyróżnienie to dobry pomysł, jeden pakiet by w zupełności wystarczył, a ważne by nie znikł w tym nawale psich ogłoszeń :) Quote
obiezyswiat75 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 To ja mogę wyłożyć pieniadze na wyróżnienie ogłoszeń wobec tego Quote
Recommended Posts