Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']Zrobiłam wydarzenie na fb ale nie wiem czy dobrze...jak tak to proszę udostępniać... posyłać dalej ;)
[URL]https://www.facebook.com/143212482501578/timeline/story?ut=32&wstart=1367391600&wend=1370069999&hash=179151042241055&pagefilter=3&ustart=1[/URL][/QUOTE]

juz ide :)

edit

nie wiem dlaczego nie mam opcji udostepnij...

Edited by beataczl
Posted

[quote name='Hałabajówka']Jeżeli uda się nam uzbierać deklaracji to w sobotę byłaby możliwość zabrania psiaków...bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku PLISSSSSS[/QUOTE]

Hałabajówko, czy weźmiesz psiaki do siebie???

Jakiej kwoty brakuje????

Posted

Stoimy tak

Beataczl - bazarek

Stałe:
Basiek8 - 20zł pod koniec maja :Rose:
Dulska - po 20zł czyli 40???? :Rose:
Pikola - 50zł :Rose:
Tofikowa - 20zł :Rose:
Razem 110zł albo 130zł

Jednorazowe
Caryca26 :Rose:
Magdyka25 po 10.06. :Rose:

Ewu 150zł na maj i 150zł na czerwiec

Potrzebujemy na wyżywienie ok 135zł na Balbinkę (4,5zł) i 180zł (6zł) na Cypryska :-( czyli jakieś 315zł.

Tak do mnie mają trafić no chyba że ktoś bardzo chce to odstąpię oczywiście :)

Posted

Z powodów osobistych będę mogła pojechać do schroniska dopiero w poniedziałek :placz:
Rozsyłam i rozsyłam ale pusto u staruszków :-( a one takie kochane...

Posted

[quote name='Hałabajówka']Z powodów osobistych będę mogła pojechać do schroniska dopiero w poniedziałek :placz:
Rozsyłam i rozsyłam ale pusto u staruszków :-( a one takie kochane...[/QUOTE]

Pomogę Ci ;)

Posted

A ja nie zaglądam bo czasu nie ma na nic... dzisiaj nie dojechałam do schronu bo na mojej polnej drodze do Białogardu sąsiadowi bela słomy spadła z przyczepy a jak pojechałam na około to byłam po 15 i było zamknięte... więc jutro jadę zobaczyć co i jak... tylko deklaracji nawet na jednego nie ma :( Ewu ratuje sytuację na dwa miesiące a co potem...już się deklaracje wykruszyły dla Bystrej z bydgoskiego schronu i nie wiem z czego dokładać już ;( Nie dam rady zabrać dwóch bez Waszej pomocy...jak tu teraz wybrać jednego...?

Posted

zabieraj obydwa:modla: dam po 5,- stałej dla każdego. Tylko podaj imiona bo przelewam do Ciebie na inne psy i żeby mi się nie pomyliło. A co z tym trzecim?