Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A można ;) jutro mam w planach nowe fotki porobić ekipie... dzisiaj kojce malowałam i się nie wyrobiłam.

Nie chcę zapeszać ale może Rodzynek będzie miał domek ale to dopiero się okaże za 2-3 tygodnie bo Pani nie mieszka w Polsce i nie wie czy będzie żeby go zabrać... a tam kanapka, ogórek sielsko jednym słowem ;)

Posted

Dzisiaj rozmawiałam na szybko ze znajomą która zna osobę która adoptowała Cyprysa... wiem tylko że śpi na kanapie ;) w niedzielę się z nią będę widzieć to wypytam.
To była adopcja schroniskowa więc nie miałam żadnego wpływu na nią, ale Pani obiecała że będą zdjęcia za jakiś czas ;)

Posted

[quote name='pikola']To ciesze sie ze wszystko ok u Cyprysika:lol:.Fajnie jak by zdjecia byly.

To byl ten DT co go wzial i zamienil sie w DS?[/QUOTE]

Tak.... znaczy jeszcze nie wiem czy decyzja zapadła że to DS ale chyba na to wskazuje że już go nie oddadzą ;)

Posted

[FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

Sit bardzo przepraszam zapomniałam zupełnie przez te żniwa :oops:

Teraz już nie zrobię bo za ciemno a lampa mi szwankuje, jutro się poprawie obiecuję.

Dziękuję za wsparcie małego rojbra :Rose:

Posted

Dobrze, nawet za dobrze... przyczepia się do innych psów zazwyczaj do samców i dawaj wisieć na nich...gdyby miał szczękę całą to byłby z nim kłopot bo jest zadziorny i nie odpuszcza tak na poważnie wszczyna bójki, ale że zębów brak to i szkód nie ma żadnych i go psy olewają że tak powiem kolokwialnie ;) Wpycha się wszędzie, wszystko wyjada nawet marchewkę ukradł ostatnio ;) Dziarski dziadek z niego.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam na szybko ze znajomą która zna osobę która adoptowała Cyprysa... wiem tylko że śpi na kanapie ;) w niedzielę się z nią będę widzieć to wypytam.
To była adopcja schroniskowa więc nie miałam żadnego wpływu na nią, ale Pani obiecała że będą zdjęcia za jakiś czas ;)

To fajnie ma Cyprysik :D