pikola Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A mozna o jakies foty Rodzynia prosic?:cool3: Quote
zerojeden Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 A można ;) jutro mam w planach nowe fotki porobić ekipie... dzisiaj kojce malowałam i się nie wyrobiłam. Nie chcę zapeszać ale może Rodzynek będzie miał domek ale to dopiero się okaże za 2-3 tygodnie bo Pani nie mieszka w Polsce i nie wie czy będzie żeby go zabrać... a tam kanapka, ogórek sielsko jednym słowem ;) Quote
pikola Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Wow,ale wiesci:lol: Spokojnie poczekamy,ale fajnie by bylo Dziadzia zobaczyc.;) A jakies wiesci o Cyprysku sa? Quote
zerojeden Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Dzisiaj rozmawiałam na szybko ze znajomą która zna osobę która adoptowała Cyprysa... wiem tylko że śpi na kanapie ;) w niedzielę się z nią będę widzieć to wypytam. To była adopcja schroniskowa więc nie miałam żadnego wpływu na nią, ale Pani obiecała że będą zdjęcia za jakiś czas ;) Quote
pikola Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 To ciesze sie ze wszystko ok u Cyprysika:lol:.Fajnie jak by zdjecia byly. To byl ten DT co go wzial i zamienil sie w DS? Quote
zerojeden Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='pikola']To ciesze sie ze wszystko ok u Cyprysika:lol:.Fajnie jak by zdjecia byly. To byl ten DT co go wzial i zamienil sie w DS?[/QUOTE] Tak.... znaczy jeszcze nie wiem czy decyzja zapadła że to DS ale chyba na to wskazuje że już go nie oddadzą ;) Quote
zerojeden Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT] Proszę zajrzyj :modla: Quote
pikola Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Wplacone za sierpien dla Rodzynka 50zl.Do tej pory poszlo 200zl.Z tym za sierpien. Czy to sie zgadza? Kiedy beda fotki?:cool3: Quote
zerojeden Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Sit bardzo przepraszam zapomniałam zupełnie przez te żniwa :oops: Teraz już nie zrobię bo za ciemno a lampa mi szwankuje, jutro się poprawie obiecuję. Dziękuję za wsparcie małego rojbra :Rose: Quote
zerojeden Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 O zobacz tu się załapał z nową Babką :) Quote
pikola Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nic sie nie dzieje:lol:Fajnie zobaczyc malego smyka. A jak sie czuje? Quote
zerojeden Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Dobrze, nawet za dobrze... przyczepia się do innych psów zazwyczaj do samców i dawaj wisieć na nich...gdyby miał szczękę całą to byłby z nim kłopot bo jest zadziorny i nie odpuszcza tak na poważnie wszczyna bójki, ale że zębów brak to i szkód nie ma żadnych i go psy olewają że tak powiem kolokwialnie ;) Wpycha się wszędzie, wszystko wyjada nawet marchewkę ukradł ostatnio ;) Dziarski dziadek z niego. Quote
__Lara Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Hałabajówka napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam na szybko ze znajomą która zna osobę która adoptowała Cyprysa... wiem tylko że śpi na kanapie ;) w niedzielę się z nią będę widzieć to wypytam. To była adopcja schroniskowa więc nie miałam żadnego wpływu na nią, ale Pani obiecała że będą zdjęcia za jakiś czas ;) To fajnie ma Cyprysik :D Quote
pikola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To wspaniale ze dziadzio Rodzyn zdrowy.To najwazniejsze:lol: Quote
Recommended Posts