Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki! :) Ale z tym hotelem to raczej odpada... TOZ "moze" dac kase "na poczatek" a pozniej? powrot do schronu? nie nie...albo Dom albo schron...nie mozemy ich narazac na takie zmiany miejsc i zwiazany z tym stres...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mira gapa i kasia napisał(a):
może Toz Zasponsoruje Na Początek Hotelik Tak Jak To Się Dzieje W Kraku (czasami) żeby Je Wyrwać Ze Schronu ...i Dalej Walka ...tzrymam Kciuki!!!! Musi Się Udać!!!!

Schronisko Cichy Kąt to moim zdaniem jest schronisko z sercem :loveu:

psom jest tam tak dobrze, że jest nawet taki jeden co cztery razy uciekał z adopcji i wracał do schroniska - bo on lubi je i już:diabloti:

gdyby nie to że warunki są tkie że psy mieszkają na dworze (poza Asaną co to sie biurowa zrobiła:evil_lol:) to psom w tym schronisku było by lepiej niz w niejednym domu a napewno jest lepiej niż w niejednym kojcu :roll:

także najlepiej dla wszystkich psów CK jest znaleźć domek stały w tym wypadku hotleik nie jest potrzebny - czasem tylko po zabiegu lub w przypadku choroby przydał by się DT - np dla ROMKA :placz:

Posted

Mira gapa i kasia- bardzo dziekujemy za zainteresowanie, ale z moje strony moge Cie (Was ;) ) zsapewnic, ze jest im na tyle dobrze, na ile dobrze moze byc w schronisku :) Wiemy jak bywa w schroniskach miejskich...wiekszosci ludzi chodzi wtedy o kase... Cichy Kat nie jest schroniskiem miejskim, takze wszystko co tam robimy, robimy z milosci do zwierzat :)

Posted

Nie wiem czy wszystkim wiadomo (wolontariuszkom na pewno), ale Sonia ostatnio miala problemy z oczkami.
Kiedys miala tez podobny problem, smarowanie powiek mascia Jej pomoglo.
ostatnio te dziwne obrzeki/narosci wrocily.Masc, ktora miala smarowane dotychczas-nie pomagala.
Sonii grozila operacja, co sami wiecie-byloby dla Niej bardzo ryzykowne.

Na szczescie z oczkami Sonii jest o wiele, wiele lepiej!:multi:
Te narosci tak jakby wchlonely!Super, ze Jej ta masc pomogla!

Posted

Super, ze ktos jej to z uporem smarowal :) jak mnie widzi to ucieka ;) malo kiedy robie te strone gdzie ona jest, wiec jak do niej ide to albo z zastrzykiem albo leki albo masc ;)

Posted

hehe, zle Jej sie kojarzysz.

Musisz ja potem zawsze wycalowac po glowce, to zobaczysz, ze nie bedzie uciekac:)
Heh, Karol jak tylko widzial, ze cos Sonii robie, to musial podbiec i przeszkadzac, wpychajac woja sliczna glowke miedzy moja reke, a Sonii glowe
;)