Macho Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dzieki! :) Ale z tym hotelem to raczej odpada... TOZ "moze" dac kase "na poczatek" a pozniej? powrot do schronu? nie nie...albo Dom albo schron...nie mozemy ich narazac na takie zmiany miejsc i zwiazany z tym stres... Quote
mira gapa i kasia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 dziewczyny a co z ogłoszeniami w gazecie? no i może wizyta w programie kundel bury i kocury??? a mają już jakieś fajne zdjęcia i numery kontaktowe gdyby ktoś chciał zadzwonić??? Quote
Macho Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 w gazecie co tydzien pojawia sie jakis psiak z azylu... :( rzadko wynikiem tego jest adopcja... :( Quote
marillka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mira gapa i kasia napisał(a):może Toz Zasponsoruje Na Początek Hotelik Tak Jak To Się Dzieje W Kraku (czasami) żeby Je Wyrwać Ze Schronu ...i Dalej Walka ...tzrymam Kciuki!!!! Musi Się Udać!!!! Schronisko Cichy Kąt to moim zdaniem jest schronisko z sercem :loveu: psom jest tam tak dobrze, że jest nawet taki jeden co cztery razy uciekał z adopcji i wracał do schroniska - bo on lubi je i już:diabloti: gdyby nie to że warunki są tkie że psy mieszkają na dworze (poza Asaną co to sie biurowa zrobiła:evil_lol:) to psom w tym schronisku było by lepiej niz w niejednym domu a napewno jest lepiej niż w niejednym kojcu :roll: także najlepiej dla wszystkich psów CK jest znaleźć domek stały w tym wypadku hotleik nie jest potrzebny - czasem tylko po zabiegu lub w przypadku choroby przydał by się DT - np dla ROMKA :placz: Quote
mira gapa i kasia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No To Super!!!! Cieszę Się że Jest Scgro Gdzieś W Polsce Z Sercem!!!!ale Jak Można Bidom Pomóc To Tylko Dajcie Znać! Naprawdę Się Cieszę że Nie Jest Im Tam żle!!!! Ale Domów Wciąż Szukamy!!!! Quote
Macho Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mira gapa i kasia- bardzo dziekujemy za zainteresowanie, ale z moje strony moge Cie (Was ;) ) zsapewnic, ze jest im na tyle dobrze, na ile dobrze moze byc w schronisku :) Wiemy jak bywa w schroniskach miejskich...wiekszosci ludzi chodzi wtedy o kase... Cichy Kat nie jest schroniskiem miejskim, takze wszystko co tam robimy, robimy z milosci do zwierzat :) Quote
marillka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a dla Ciebie mira gapa i kasia :) mam linki :) ROMEK :) - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74394 i ogólny wątek azylu założony po przerażających wydarzeniach - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823 polecam lekturę Quote
Macho Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 O wlasnie :) watek Romka...moze tam mozna pomoc ?? Quote
San_(jagodowa:) Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=257379700 Quote
desdemona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 oby sie udalo:) jakie one sa rozesmiane na tych fotkach! Quote
Ana_Zbyska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie wiem czy wszystkim wiadomo (wolontariuszkom na pewno), ale Sonia ostatnio miala problemy z oczkami. Kiedys miala tez podobny problem, smarowanie powiek mascia Jej pomoglo. ostatnio te dziwne obrzeki/narosci wrocily.Masc, ktora miala smarowane dotychczas-nie pomagala. Sonii grozila operacja, co sami wiecie-byloby dla Niej bardzo ryzykowne. Na szczescie z oczkami Sonii jest o wiele, wiele lepiej!:multi: Te narosci tak jakby wchlonely!Super, ze Jej ta masc pomogla! Quote
Macho Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Super, ze ktos jej to z uporem smarowal :) jak mnie widzi to ucieka ;) malo kiedy robie te strone gdzie ona jest, wiec jak do niej ide to albo z zastrzykiem albo leki albo masc ;) Quote
Ana_Zbyska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hehe, zle Jej sie kojarzysz. Musisz ja potem zawsze wycalowac po glowce, to zobaczysz, ze nie bedzie uciekac:) Heh, Karol jak tylko widzial, ze cos Sonii robie, to musial podbiec i przeszkadzac, wpychajac woja sliczna glowke miedzy moja reke, a Sonii glowe ;) Quote
Macho Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Bo Karol mysli ze ja tulisz ;) i tez chce :) jak dawalam Sonii zastrzyk, on koniecznie tez chcial ;) Quote
desdemona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 na fotkach widac, jakie to wspaniale psinki:) Quote
Recommended Posts