Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Czytam I Serce Mi Się Kraje! Właśnie Wzięłam Do Domku 12 Letnią Sunię Która Była W Schronie 9 Lat...śliczności ..a Muszę Powiedzieć że Mam Już 3 Letnią Suczkę Też Ze Schronu...dziewczynki Się Polubiły I Wymieniają Się Miseczkami I Legowiskami...trafiłam Na Mirę Przypadkowo Dzwonią Do Wolontariuszek Po Programie Kundel Bury I Kocury Ow Sprawie Innego Pieska Dla Koleżanki...mira Była Również Ogłaszana W Gazecie Ale Ludzie Boją Sie Staeych Psinek Bo Panuje Jakiś Głupawy Pogląd że Psy Ze Schronu Mają Skrzywioną Psychę...bzdura!!!!! A Mirkę Dodatkowo W Schronie Nie Wysterylizowali Więc Teraz To Będę Robić. Może Dajcie Dziewczyny Jakieś Ogłoszenie Ze Zdjęciem Do Gazety A Dodatkowo Może Jakaś Wizyta W Lokalnym Programie Telewizyjnym...to Naprawdę Skutkuje...jest Dużo Ludzi Z Wielkimi Serduchami Tylko Trzeba Ich Intensywnie Szukać Wszelkimi Sposobami Jeśli Będę Mogła Pomóc To Oczywiście Służe ....będę Tu Zaglądać...w Krakowie Sporo Starych Psiuwek Znalazło Domek A O Te Faktycznie Trzeba Walczyć żeby Poszły Razem....może Toz Zasponsoruje Na Początek Hotelik Tak Jak To Się Dzieje W Kraku (czasami) żeby Je Wyrwać Ze Schronu ...i Dalej Walka ...tzrymam Kciuki!!!! Musi Się Udać!!!!

Posted

aaaaa.i jeszcze jedna sprawa....gdyby tak się zdarzyło że pieski znajdą domeczek gdzieś dalej to w miarę możliwości służę transportem....TRZEBA JE RATOWAĆ ŻEBY SWOICH OSTATNICH DNI NIE SPĘDZILY W ZIMNYM SCHRONIE TYLKO WŚROD KOCHAJĄCYCH LUDISKÓW!!!!! MMUUSSII SSIIĘĘE UUDDAAĆĆ!!!!!