jola_li Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Mało nie dostałam zawału ;). Przed chwilą zadzwoniła Filonkowa Pani. Już widziałam Filonka na walizkach, ale okazało się, że Pani chciała tylko podziękować za obrożę, która właśnie dotarła :). UUUUUUUUUUUUFF... Quote
mari23 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Mało nie dostałam zawału ;). Przed chwilą zadzwoniła Filonkowa Pani. Już widziałam Filonka na walizkach, ale okazało się, że Pani chciała tylko podziękować za obrożę, która właśnie dotarła :). UUUUUUUUUUUUFF... uuuuuffffff..... Quote
Mattilu Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 O rany, ale mialas Jolu emocji...miejmy nadzieje, ze obrozka pomoze. Filonku, kciukam dalej za Ciebie. Quote
Nutusia Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Jak ja dobrze znam to uczucie zanim się wyjaśni po co dzwoni domek "problemowego" psiaka.... Nie zazdraszczam! ;) Quote
jola_li Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Dzwoniła Pani ;). Tym razem żeby podziękować za opaskę wyciszającą, http://www.helpmydog.pl/esklep/pl/p/Opaska-wyciszajaca-Face-Wrap/2 którą Filonek zdejmuje w ciągu minuty, i identyfikator. Filonek zaakceptował stałych mieszkańców. Wnuczka też :). Na wszystkich innych drze mordę jak wariat. Quote
Mattilu Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Byle nie gryzł, darcie mordy można jakoś znieść... Quote
mari23 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Byle nie gryzł, darcie mordy można jakoś znieść... oj, trudno znieść, jeśli jest nieustające..... "mój" Mati mnie ostatnio o tym przekonał.... ale może Filonek przyzwyczai się do obróżki i trochę się wyciszy.... Quote
jola_li Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Matko moja... kankan coraz bliżej!!!! :) Też masz ochotę zatańczyć :)? Ja się jeszcze wstrzymam ;). Quote
Nutusia Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Pewnie, że mam ochotę! Mogę co prawda tylko jedną nogą, ale za to z duuuuuużym zaangażowaniem ;) :) Quote
mari23 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 oj, trudno znieść, jeśli jest nieustające..... "mój" Mati mnie ostatnio o tym przekonał.... ale może Filonek przyzwyczai się do obróżki i trochę się wyciszy.... wróciłam tu, bo mam problem i chciałam obrożę p.lękową zamówić, ale kliknęłam i po obejrzeniu nie dziwię się, że Filonek zdejmuje, mój Puszek też zdejmie ( jeśli wogóle pozwoliłby sobie założyć), chyba pozostają mi leki :( Matko moja... kankan coraz bliżej!!!! :) choć chora jestem - też mi się tańczyć chce z radości :) Quote
jola_li Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 wróciłam tu, bo mam problem i chciałam obrożę p.lękową zamówić, ale kliknęłam i po obejrzeniu nie dziwię się, że Filonek zdejmuje, mój Puszek też zdejmie ( jeśli wogóle pozwoliłby sobie założyć), chyba pozostają mi leki :( choć chora jestem - też mi się tańczyć chce z radości :) Mari, obróżka przeciwlękowa to jest to - zakłada się to jak obrożę przeciwpchelną: http://allegro.pl/sergeant-s-obroza-feromonowa-uspokajajaca-pies-i5120986963.html A to jest opaska wyciszająca: http://www.helpmydog.pl/esklep/pl/p/Opaska-wyciszajaca-Face-Wrap/2 Kupiłam Filonkowi jedno i drugie (to drugie jak widać niepotrzebnie ;)). Zdrowiej jak najszybciej!!! Quote
AMIGA Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Jak dacie tylko hasło to i ja się dołożę do kankana. Ale to będzie cyrk jak mi oprócz nóg będzie wszystko też podskakiwało :klacz: 1 Quote
Mattilu Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Czy trzeba tanczyc kankana? Poleczka moglaby byc? Quote
jola_li Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Czy trzeba tanczyc kankana? Na razie nie, ale jeśli będzie ku temu powód to TAAAAK :)! Poleczka moglaby byc? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ;) Quote
Mattilu Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Nooooo dooooobrze, dla Filonka nawet kankan, byle juz byl ten powod!!! Quote
mari23 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Jak dacie tylko hasło to i ja się dołożę do kankana. Ale to będzie cyrk jak mi oprócz nóg będzie wszystko też podskakiwało :klacz: https://www.youtube.com/watch?v=PvU3xl8NkjI im też podskakuje ;) zaczynamy treningi ! ;) 2 Quote
Nutusia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Eeeeee... to są jakieś łamagi, bez poczucia rytmu! Nasz kankan to dopiero będzie HIT! A co do podskakiwania reszty - możemy przecież sfilmować same nogi :) Quote
AMIGA Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Filonku, nie upuść kaczuszki. :rolleyes: WESOŁYCH ŚWIĄT Sory, to nie kaczuszka, tylko kurczaczek, ale też gtrzeba uważać Quote
Nutusia Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Bardzo Filusiowi do twarzy z drobiem na łepeczku :) Quote
jola_li Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Wielkanocny prezent :) --- A teraz śmigus-dyngus :( --- Filonek ugryzł (obcego) chłopca, który przyszedł do domu. Pani Filonka zachorowała, Quote
Nutusia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 O matko.... Żeby te psiny wiedziały, w jak wielkiej mierze to od nich samych zależy ich los!!!!! Quote
Nutusia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Zapraszam na wątek kolejnego podopiecznego Joli: http://www.dogomania.com/forum/topic/146429-odi-z%C5%82oty-pies-w-pe%C5%82nym-tego-s%C5%82owa-znaczeniu/ Quote
Recommended Posts