jola_li Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Mattilu, bardzo Ci dziękuję, może One będą miały lepszą rękę... A torebka się znowu nie sprzedała :(... http://allegro.pl/show_item.php?item=4576695005 Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jolu, a mozesz wyslac tekst ogloszenia i fotki Filonka na mejla Kejciu: [email protected], z zaznaczeniem "pakiet od Mattilu"? 1 Quote
jola_li Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Jolu, a mozesz wyslac tekst ogloszenia i fotki Filonka na mejla Kejciu: [email protected], z zaznaczeniem "pakiet od Mattilu"? Tak, oczywiście, wyślę - bardzo dziękuję :) Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Niezamaco. Chcialabym zeby wreszcie Filonek mial calkiem swoj dom... Quote
jola_li Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Uwaga - lans! ;) Zapraszam na XI regał - 50% utargu dla Filusia :) http://www.dogomania.com/forum/topic/142706-sensacja-rewelacja-po-5-z%C5%82-xi-rega%C5%82-dla-imki-i-filonka-do-610-2200/?p=15773268 Ajajajaj, dopiero zauważyłam, że nie podziękowałam tu Nutusi, co niniejszym z ogromną wdzięcznością czynię (a na bazarku oczywiście byłam już dawno) :) Quote
jola_li Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Niezamaco. Chcialabym zeby wreszcie Filonek mial calkiem swoj dom... Ja też... Quote
Nutusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 I ja, i ja... Ale doczekamy się - choć niewątpliwie cierpliwość nie jest naszą najmocniejszą stroną ;) Na szczęście Filonek może sobie bezstresowo zanucić pod noskiem "ja ma czas, ja poczekam..." :) Quote
jola_li Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Dziś rozmawiałam z Martą. Filonek ma się dobrze. Współpracuje chętnie, choć tu ma lepsze i gorsze dni (kto ich nie ma ;)). Ciągle uczy się pewności siebie i marzy o Swojej Pani na wyłączność. Gdy na spacerze z Martą spotyka obcych ludzi nie jest zbyt zadowolony, co pokazuje widocznym napięciem (przy czym kobiety wyraźnie uznaje za mniejsze zagrożenie niż mężczyzn). Agresji nie wykazuje, a całe to spięcie ma wyraźnie charakter lękowy. Niedługo będą nowe zdjęcia Filusia. Przelewam 360 zł za wrzesień i - wyjeżdżam na 2 tygodnie :). Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 I ja nie tracę nadziei, że wreszcie ktoś Filusia wypatrzy... sercem! Quote
Mattilu Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 No i wywiało nam ciocię Jolę i znowu nic nie wiem, co u Filonka ;-) Quote
AMIGA Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ależ Podróżniczka z tej naszej Joli_li :-) I kto nam opowie o postępach Filonka? Quote
Nutusia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Opowie jak wróci - jeszcze tylko tydzień ;) Quote
mari23 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Opowie jak wróci - jeszcze tylko tydzień ;) i postępów więcej za tydzień Filonek zrobi :) Quote
Nutusia Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Filusiu, z X regału poleciał dla Cię przelew na 82,15 zł :) http://www.dogomania.com/forum/topic/142643-zako%C5%84czony-rozliczam-x-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-dla-wiery-i-filonka-do-1509-godz-22/ Quote
Mattilu Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ale się Nutusia dla Ciebie Filonku postarała! Ty to doceń i staraj się pilnie uczyć jak sie zachowuje prawdziwy domowy pies. Quote
jola_li Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Wróciłam padnięta (psy mnie "padły" ;)), zaglądam tylko na chwilkę, serdecznie Wam dziękuję za pamięć o Filusiu i - jutro po południu się odezwę trochę "obficiej" - na razie idę do wanny :). Quote
AMIGA Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 EEeeeeeeeee tam do wanny - w wannie skóra się marszczy ;) Prosimy o raport z postępów Filkonka :-) Quote
Nutusia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Hihiiiii... Przypomniały mi się czasy, gdy jako dziecko spędzałam całe lato u różnych cioć na wsi. Było fantastycznie i niechętnie wracałam do Warszawy. Ewentualnie tylko po to, żeby właśnie się... wymoczyć w wannie i wreszcie umyć po całości na raz :) Quote
Mattilu Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Właśnie, w wannie się skóra marszczy - proszę tu nam pisać o Filonku:-) Quote
jola_li Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Jestem :). Kontuzjowana. Mam spuchnięty nos z siniakiem od Reksiowego skoku (chciał mi dać buziaka) i głowa mi pęka. Innym razem trafił w zęby (na szczęście nie wybił żadnego). Spotkaliśmy w lesie sarenki, dziki i klempę z łoszakiem. Jak to się stało, że mam ciągle 2 ręce - nie mam pojęcia. Filonek bez większych zmian (Marta mówi, że z niepewnymi siebie psami dopiero dłuższa praca daje wyraźne efekty). Żadnych agresywnych zachowań nie przejawia. Ukochał Martę i jak ma iść na spacer z Panem Opiekunem to ogląda się za siebie, czy przypadkiem nie ma Jej gdzieś w pobliżu, coby towarzystwo wymienić ;). Był jeden telefon w sprawie adopcji, ale pan mi się nie spodobał (pierwsze pytanie: czy ten pies za darmo, czy do kupienia). No i jeszcze parę innych dziwnych pytań. Numer telefonu się nie wyświetlał ("połączenie prywatne"). Nie chciał podać, żebym mogła wysłać mu numer do Marty, a potem się już nie odezwał. I chyba dobrze, bo to wyraźnie nie było TO. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WPŁATY --- Nutusi - 82,15 zł :Rose: AMIDZE - 15 zł :Rose: Mattilu - 82,10 zł :Rose: mojemu Tacie - 40 zł :Rose: Quote
Kejciu Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Filonku cały czas pamiętam o Tobie mordeczko :-) Quote
Nutusia Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Joluś, jeszcze Cię poproszę o potwierdzenie wpływu bazarkowego na jego wątku, żebym mogła oficjalnie zamknąć wątek... http://www.dogomania.com/forum/topic/142643-zako%C5%84czony-rozliczam-x-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-dla-wiery-i-filonka-do-1509-godz-22/ Quote
mari23 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 widzę Jolu, że mamy podwójnie coś wspólnego - dziwne, "nie te" telefony i.... kontuzje przez psiaki ;) ja leczę nogę, bo Pirat tak się zapamiętał w zabawie z Czarną, że gdy ta się za moją nogę schowała - wcale mu to ataku nie przerwało... i mam problem... a Czarna to taki dziskusek trochę w rodzaju Filonka - dla niej tylko ja jestem tą, która zapewnia bezpieczeństwo, innych trzeba się bać Oby Filonek szybko pokonał swoje lęki !!! ( u Czarnej na to się nie zanosi :( ) Quote
Mattilu Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Chyba Czarna i Filonek to po prostu psy jednego ludzia. Niewłaściwym telefonom mówimy zdecydowane NIE, czekamy na ten właściwy. Wielkie dzięki za pracę pani Marty z Filonkiem. Miejmy nadzieję, że nie pojawią się już żadne zachowania agresywne. Jolu, te urlopy wyraźnie Ci szkodzą :siara: Quote
Recommended Posts