Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
A ukazały się już ogłoszenia Dosi?
Taka jest śliczna oby domek szybko się pojawił.Co u Dosi słychać,są jakieś wiadomości?

Tak ogloszenia juz sa,zadzwonie dzisiaj i zapytam jak sie slicznotka ma

Posted

Zaglądam do chudzinki,czy ma jakieś nowe zdjęcia,już jakiś czas minął,może bym zrobiła jej trochę nowych ogłoszeń,ale nowe zdjęcia by się przydały :)

Posted

Cioteczki wspaniala wiadomosc Dosia zamieszkala we Wroclawiu,przytyla po karmie i schronisko dalej jej kupilo i w ds tez bedzie ja jadla,bedzie miala przyjaciela mlodego pieska i dom z ogrode na sos bokserom sa zdjecia jak ona pieknie wyglada

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Cioteczki wspaniala wiadomosc Dosia zamieszkala we Wroclawiu,przytyla po karmie i schronisko dalej jej kupilo i w ds tez bedzie ja jadla,bedzie miala przyjaciela mlodego pieska i dom z ogrode na sos bokserom sa zdjecia jak ona pieknie wyglada[/QUOTE]

Super! Radość ogromna:loveu: A czy o tę karmę chodzi, którą podesłałam, czy znaleźliście jakąś inną?

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Super! Radość ogromna:loveu: A czy o tę karmę chodzi, którą podesłałam, czy znaleźliście jakąś inną?[/QUOTE]

O ta co Ty podeslalas,odrazu bylo widac efekty,dziekuje

• 1 month later...
Posted

[quote name='gosiaczek1984']O ta co Ty podeslalas,odrazu bylo widac efekty,dziekuje[/QUOTE]

a powiedzcie , jaka to karma? Mam taką chudzinkę teraz u siebie w dt......