Nutusia Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 No i już jest jutro - a tu ani czegoś, ani nawet bez bikini... Quote
Mattilu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Nutusia']No i już jest jutro - a tu ani czegoś, ani nawet bez bikini...[/QUOTE] Właśnie... Quote
inka33 Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='malagos']Inka, bój się Boga, na spacer wyszłaś z psem nawet bez bikini??[/QUOTE] Oj tam! :mad: Podpowiedź umieściłam na końcu zamiast w środku i już się czepiają... :bigcry: [quote name='Nutusia']No i już jest jutro - a tu ani czegoś, ani nawet bez bikini...[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Właśnie...[/QUOTE] [quote name='Mazowszanka2']Co ta inka kombinuje ?![/QUOTE] Dostałam jedno zdjątko Fiony leśnej, ot co! :) Przepraszam... :oops:, ale jutro będzie jednak dopiero jutro zamiast dziś... Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Jak można tak ludzi zwodzić :mad: To co, znalazł się kabelek ? Quote
malagos Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Zobaczcie, jaki duplikat naszej Mili siedzi w Szydłowcu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-fizyczna-sytuacja-krytyczna-PILNEog%C5%82oszenia-DT-sterylki-koszty-paliwa/page185[/url] Mając taką Milusię - trąbiastą i spokojną można mieć pojecie, że nie wszystkie są typu Fionka - Alutka - Vanilka..... Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 (edited) Rzeczywiście, bardzo podobna :) Ja będę musiała się latem nagłowić, żeby suni z ADHD nie przygarnąć. Bo mi się urlop należy po tej "paskudzie" (kochanej oczywiscie). Edited February 19, 2014 by Mazowszanka2 Quote
malagos Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja też chcę odpocząć......... mamusiu.... Quote
Nutusia Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Jakąś starszyznę należałoby wziąć... Tylko u mnie, przy tych dwóch świruskach, serducho by mu mogło nie wytrzymać ;) Quote
malagos Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 E, już nic nie należałoby brać, wydać to co na stanie i zamknąć interes na haczyk, ot, co!! Zaproszę: A jakby ktoś miał chwilkę wolną, to zapraszamy z Tomkiem na wernisaż wystawy fotografii 3 D , Tomkowych, "Kawa po turecku" w Centrum Kultury Tureckiej, Al. Jerozolimskie 55/3 zaproszenie w lewej zakładce: [URL]https://www.facebook.com/centrumkulturytureckiej[/URL] Tomkowi będzie baaaardzo miło....... Quote
Nutusia Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Tia... Tylko czy haczyk... wytrzyma? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Dziękujemy za zaproszenie :) Zapisałam. Quote
Mattilu Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Haczyk nie haczyk a bikini w lesie gdzie?! Quote
inka33 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Jak można tak ludzi zwodzić :mad: To co, znalazł się kabelek ?[/QUOTE] Nie kabelek, to z telefonu MMSem dostałam, tamtych nie mam... :shake: [quote name='Mattilu']Haczyk nie haczyk a bikini w lesie gdzie?![/QUOTE] Przeca pisałam, że bez bikini... :roll: Mata wreszcie i już nie płaczta! :grins: [IMG]https://py26sw.bn1303.livefilestore.com/y2psw10JTvTJb1_ai7soO27D4aInH2ClRzrlYTDKQfzMVU-zVIs-1KZMaa0tScw5GRBJF2PsyzeC1HKHgcQLJ3n3d9TkeVA06O7q6NlUrqw0qo/Fiona leśna - w DS 2014-02-16.jpg?psid=1[/IMG] Fionka ma dużo kumpli, nadal chodzi na smyczy, a to był pierwszy (od tamtego Panowego) spacer do Lasu Kabackiego. O kocich sprawach Pani nawet nie wspomniała, więc pewnie żadnych problemów nie ma. Wprawdzie rozmawiałyśmy króciutko, ale zapewne by wspomniała, gdyby coś było na rzeczy... :) PS. Kobitki, chodźta do mnie na bazar (banerek-płyta)... :modla: Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 I o takim domu dla Fiony marzyłam: spacery rodzinne do lasu i takie tam ;) Quote
Nutusia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Bez bikini też niczego sobie Fionkowa uroda! :) Jak już Państwo podejmą decyzję, że można spuścić psicę, dajcie znać po fakcie, jak już wróci, dobra? ;) Quote
inka33 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Mazowszanka2']I o takim domu dla Fiony marzyłam: spacery rodzinne do lasu i takie tam ;)[/QUOTE] Nie tylko Ty. :grins: [quote name='wiosenka']A już spryskana kleszczowo?[/QUOTE] Przysługiwało jej 9.02, więc mam nadzieję, że tak... :nerwy: [quote name='Nutusia']Bez bikini też niczego sobie Fionkowa uroda! :)[/QUOTE] Tylko jakos nochal jej się wydłużył... :roll: Moze od węszenia w lesie...? :hmmmm: [quote name='Nutusia']Jak już Państwo podejmą decyzję, że można spuścić psicę, dajcie znać po fakcie, jak już wróci, dobra? ;)[/QUOTE] :mad: :mad: :mad: Quote
Nutusia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Co tu do mnie z kijami startujesz? Ja mam wystarczająco dużo stresów i bez spuszczania Fionelli ze smyczy ;) Quote
Mattilu Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Faktycznie jakby sie Fionce nos wydluzyl, ale nie jest spuszczony na kwinte :) Quote
malagos Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Fajnie, ze ma las w zasięgu ręki i łapki, i takich fajnych ludzików :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Wczoraj wieczorem zadzwoniła nowa Pani Fiony. Ale jakoś nie przestraszyłam się tego telefonu. Pani zadzwoniła, aby jeszcze raz podziękować za Fionę i powiedzieć, że wszystko w porządku. Fiona jest już spuszczana ze smyczy, ale tylko w specyficznych warunkach, to znaczy na psiej łączce, gdy bawi się z psami. Jest niewybiegana, więc zatacza ogromne kręgi i żaden pies nie jest w stanie jej dogonić. Po zabawie ładnie wraca na zawołanie. Quote
inka33 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Wczoraj wieczorem zadzwoniła nowa Pani Fiony. Ale jakoś nie przestraszyłam się tego telefonu. Pani zadzwoniła, aby jeszcze raz podziękować za Fionę i powiedzieć, że wszystko w porządku. Fiona jest już spuszczana ze smyczy, ale tylko w specyficznych warunkach, to znaczy na psiej łączce, gdy bawi się z psami. Jest niewybiegana, więc zatacza ogromne kręgi i żaden pies nie jest w stanie jej dogonić. Po zabawie ładnie wraca na zawołanie.[/QUOTE] Super! :multi: Ta Wasza psia łączka...! :klacz: [quote name='Nutusia']Eksportowa Fionella - cud, miód, malina! :)[/QUOTE] A co - jako tymczaska to była jakaś taka nie taka...?! :mad: Quote
Recommended Posts