Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Inka, bój się Boga, na spacer wyszłaś z psem nawet bez bikini??[/QUOTE]
Oj tam! :mad:
Podpowiedź umieściłam na końcu zamiast w środku i już się czepiają... :bigcry:

[quote name='Nutusia']No i już jest jutro - a tu ani czegoś, ani nawet bez bikini...[/QUOTE]
[quote name='Mattilu']Właśnie...[/QUOTE]
[quote name='Mazowszanka2']Co ta inka kombinuje ?![/QUOTE]
Dostałam jedno zdjątko Fiony leśnej, ot co! :)
Przepraszam... :oops:, ale jutro będzie jednak dopiero jutro zamiast dziś...

Posted

Zobaczcie, jaki duplikat naszej Mili siedzi w Szydłowcu :

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-fizyczna-sytuacja-krytyczna-PILNEog%C5%82oszenia-DT-sterylki-koszty-paliwa/page185[/url]

Mając taką Milusię - trąbiastą i spokojną można mieć pojecie, że nie wszystkie są typu Fionka - Alutka - Vanilka.....

Posted (edited)

Rzeczywiście, bardzo podobna :)
Ja będę musiała się latem nagłowić, żeby suni z ADHD nie przygarnąć.
Bo mi się urlop należy po tej "paskudzie" (kochanej oczywiscie).

Edited by Mazowszanka2
Posted

E, już nic nie należałoby brać, wydać to co na stanie i zamknąć interes na haczyk, ot, co!!

Zaproszę:

A jakby ktoś miał chwilkę wolną, to zapraszamy z Tomkiem na wernisaż wystawy fotografii 3 D , Tomkowych, "Kawa po turecku" w Centrum Kultury Tureckiej, Al. Jerozolimskie 55/3 zaproszenie w lewej zakładce:
[URL]https://www.facebook.com/centrumkulturytureckiej[/URL]

Tomkowi będzie baaaardzo miło.......

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Jak można tak ludzi zwodzić :mad:
To co, znalazł się kabelek ?[/QUOTE]
Nie kabelek, to z telefonu MMSem dostałam, tamtych nie mam... :shake:

[quote name='Mattilu']Haczyk nie haczyk a bikini w lesie gdzie?![/QUOTE]
Przeca pisałam, że bez bikini... :roll:

Mata wreszcie i już nie płaczta! :grins:

[IMG]https://py26sw.bn1303.livefilestore.com/y2psw10JTvTJb1_ai7soO27D4aInH2ClRzrlYTDKQfzMVU-zVIs-1KZMaa0tScw5GRBJF2PsyzeC1HKHgcQLJ3n3d9TkeVA06O7q6NlUrqw0qo/Fiona leśna - w DS 2014-02-16.jpg?psid=1[/IMG]

Fionka ma dużo kumpli, nadal chodzi na smyczy, a to był pierwszy (od tamtego Panowego) spacer do Lasu Kabackiego.

O kocich sprawach Pani nawet nie wspomniała, więc pewnie żadnych problemów nie ma.
Wprawdzie rozmawiałyśmy króciutko, ale zapewne by wspomniała, gdyby coś było na rzeczy...

:)

PS.
Kobitki, chodźta do mnie na bazar (banerek-płyta)... :modla:

Posted

[quote name='Mazowszanka2']I o takim domu dla Fiony marzyłam: spacery rodzinne do lasu i takie tam ;)[/QUOTE]
Nie tylko Ty. :grins:

[quote name='wiosenka']A już spryskana kleszczowo?[/QUOTE]
Przysługiwało jej 9.02, więc mam nadzieję, że tak... :nerwy:

[quote name='Nutusia']Bez bikini też niczego sobie Fionkowa uroda! :)[/QUOTE]
Tylko jakos nochal jej się wydłużył... :roll:
Moze od węszenia w lesie...? :hmmmm:

[quote name='Nutusia']Jak już Państwo podejmą decyzję, że można spuścić psicę, dajcie znać po fakcie, jak już wróci, dobra? ;)[/QUOTE]
:mad: :mad: :mad:

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj wieczorem zadzwoniła nowa Pani Fiony. Ale jakoś nie przestraszyłam się tego telefonu.
Pani zadzwoniła, aby jeszcze raz podziękować za Fionę i powiedzieć, że wszystko w porządku.
Fiona jest już spuszczana ze smyczy, ale tylko w specyficznych warunkach, to znaczy na psiej łączce, gdy bawi się z psami.
Jest niewybiegana, więc zatacza ogromne kręgi i żaden pies nie jest w stanie jej dogonić. Po zabawie ładnie wraca na zawołanie.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Wczoraj wieczorem zadzwoniła nowa Pani Fiony. Ale jakoś nie przestraszyłam się tego telefonu.
Pani zadzwoniła, aby jeszcze raz podziękować za Fionę i powiedzieć, że wszystko w porządku.
Fiona jest już spuszczana ze smyczy, ale tylko w specyficznych warunkach, to znaczy na psiej łączce, gdy bawi się z psami.
Jest niewybiegana, więc zatacza ogromne kręgi i żaden pies nie jest w stanie jej dogonić. Po zabawie ładnie wraca na zawołanie.[/QUOTE]
Super! :multi:

Ta Wasza psia łączka...! :klacz:

[quote name='Nutusia']Eksportowa Fionella - cud, miód, malina! :)[/QUOTE]
A co - jako tymczaska to była jakaś taka nie taka...?! :mad: