Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Fiona spedzi z nami świeta [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Nie ukrywam, że sie cieszę.
Ciekawe czy powie co mądrego w wigilię.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że Twoja radość nie wynika z tego, że sądzisz, że u mnie Fionce źle... :nerwy:
Mam też nadzieję, że bardziej się cieszysz niż Twój mąż gniewa...? :nerwy:

[quote name='Mazowszanka2']A [COLOR=#0000ff]Fionie kolejny dom przeleciał koło nosa[/COLOR] :shake:
Kto zgadnie dlaczego ?[/QUOTE]
Powinnaś zapytać: "[COLOR=#0000ff]Kto zgadnie, przez co?[/COLOR]"
[quote name='wiosenka'][COLOR=#0000ff]Przez płot[/COLOR] ;). [/QUOTE]
Nic Wam na to nie poradzę, że Fionella ma to więcej w nosie (schowanym aktualnie w łapencjach). :p

Posted

Mąż nie pogniewał się, przyjął to dzielnie. A cieszę się, bo się za Fioną stęskniłam :eviltong:
Pani miała jutro odwiedzić Fionę ( po konsultacji z Leną, oczywiście), ale zapytałam na odchodne czy nie ma czasem domu letniego.......

Posted

[quote name='Nutusia']No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;)[/QUOTE]

Napisz, napisz. Kciuki trzymamy :)

Posted

[quote name='Nutusia']No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;)[/QUOTE]

a skad Wy te panie bierzecie??

Posted

[quote name='inka33']Fiona tak wszystkim rozdaje...! ;)[/QUOTE]

Ma suczyna gest !

[quote name='malagos']Ale powaznie pytam, z jakich ogłoszeń?[/QUOTE]

Miałam zapytać i w końcu zapomniałam. Nutusiu zapytaj jutro gdzie pani Fionę znalazła :)

Posted

O rany, zaciskam z całej siły:)

A co do Fiony to ja bym dołorzyła w tekście ogłoszenia informację, że przeskakuje przez płoty i w związku z tym szuka domu w bloku. Albo wręcz zawarła w tytule coś w stylu "Idealny pies do mieszkania/bloku" etc.

Posted

[quote name='Marysia O.']O rany, zaciskam z całej siły:)

A co do Fiony to ja bym dołorzyła w tekście ogłoszenia informację, że przeskakuje przez płoty i w związku z tym szuka domu w bloku. Albo wręcz zawarła w tytule coś w stylu "Idealny pies do mieszkania/bloku" etc.[/QUOTE]

Ta Pani mieszka w bloku, ale jej Mama już nie.
Podobnie było z poprzednią Panią, ta z kolei miała dom letni. I tak bez końca.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']A to paskudnica z tej inki ![/QUOTE]
To do tej pory o tym nie wiedziałaś...? :eviltong:

[quote name='Nutusia']Albo do domu z ogrodem u ludzi, którzy zechcą zainwestować w elektrycznego pastucha... To działa bez pudła na takich dowcipnisiów jak Fionka.[/QUOTE]
Ja Ci zaraz dam prądem w Fionkę...! :mad:

Posted

Pozdrowienia dla
- wspaniałomyślnej Fiony,
- Inki - specjalistki od wspaniałego ds, z którym bsię psom trudno rozstać
- i oczywiście dla Mazowszanki, która matkuje Fionce nieustannie i jeszcze ma czas na wspieranie żółtodziobów forumowych ;)

Posted

Na takie nie chadzamy ;)
A żebyś wiedziała Inko, że prądem Fionkę bym potraktowała. I coś mi mówi, że wystarczyłoby jedno dotknięcie drucika, bo to psina mądra i sprytna jest :) Nazwa urządzenie brzmi bardzo groźnie, ale jest ono w 100% skuteczne. Nie wiem czy Nemo mojej sąsiadki by jeszcze dziś żył, gdyby się nie zdecydowała na jego zamontowanie...