konfirm13 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Cały czas, życzę Fionie wspaniałego domu. Liskowi - też :). Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Fiona spedzi z nami świeta :) Nie ukrywam, że sie cieszę. Ciekawe czy powie co mądrego w wigilię. Quote
malagos Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 E tam, mądrego, ale na wszelki wypadek zapisz, pomyślimy, co miała na myśli... Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 A na bazarku ogłoszeniowym Juldan znalazłam suczkę tej samej rasy co Fiona: [IMG]http://img824.imageshack.us/img824/4205/dac2.jpg[/IMG] Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='wiosenka']Przekazałam Gruszki Edyseji ;).[/QUOTE] Nadawały się jeszcze do spożycia ? A Fionie kolejny dom przeleciał koło nosa :shake: Kto zgadnie dlaczego ? Quote
wiosenka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Przez płot ;). Jak najbardziej. Z tymże te nie suche dostała tylko 80 mi tam wszystko jedno ;), czekałam cierpliwie, ale teraz rozpakowane to zaraz znikną... Quote
inka33 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Fiona spedzi z nami świeta [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Nie ukrywam, że sie cieszę. Ciekawe czy powie co mądrego w wigilię.[/QUOTE] Mam nadzieję, że Twoja radość nie wynika z tego, że sądzisz, że u mnie Fionce źle... :nerwy: Mam też nadzieję, że bardziej się cieszysz niż Twój mąż gniewa...? :nerwy: [quote name='Mazowszanka2']A [COLOR=#0000ff]Fionie kolejny dom przeleciał koło nosa[/COLOR] :shake: Kto zgadnie dlaczego ?[/QUOTE] Powinnaś zapytać: "[COLOR=#0000ff]Kto zgadnie, przez co?[/COLOR]" [quote name='wiosenka'][COLOR=#0000ff]Przez płot[/COLOR] ;). [/QUOTE] Nic Wam na to nie poradzę, że Fionella ma to więcej w nosie (schowanym aktualnie w łapencjach). :p Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Mąż nie pogniewał się, przyjął to dzielnie. A cieszę się, bo się za Fioną stęskniłam :eviltong: Pani miała jutro odwiedzić Fionę ( po konsultacji z Leną, oczywiście), ale zapytałam na odchodne czy nie ma czasem domu letniego....... Quote
Nutusia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='Nutusia']No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;)[/QUOTE] Napisz, napisz. Kciuki trzymamy :) Quote
malagos Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Nutusia']No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;)[/QUOTE] a skad Wy te panie bierzecie?? Quote
inka33 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='malagos']a skad Wy te panie bierzecie??[/QUOTE] Fiona tak wszystkim rozdaje...! ;) Quote
malagos Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ale powaznie pytam, z jakich ogłoszeń? Quote
Nutusia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ja nic nie wiem - to Fionka się jakoś tak "skutecznie" ogłasza ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='inka33']Fiona tak wszystkim rozdaje...! ;)[/QUOTE] Ma suczyna gest ! [quote name='malagos']Ale powaznie pytam, z jakich ogłoszeń?[/QUOTE] Miałam zapytać i w końcu zapomniałam. Nutusiu zapytaj jutro gdzie pani Fionę znalazła :) Quote
inka33 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Ma suczyna gest ![/QUOTE] Może nie jest jej u mnie tak źle, jak Ci się wydaje...! :eviltong: Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='inka33']Może nie jest jej u mnie tak źle, jak Ci się wydaje...! :eviltong:[/QUOTE] A to paskudnica z tej inki ! Quote
Marysia R. Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Nutusia']No to wszystkie kciuki na pokład proszę - Pani zamierza jutro przyjechać poznać Alutkę... Miałam jeszcze coś napisać,ale się powstrzymam na razie ;)[/QUOTE] O rany, zaciskam z całej siły:) A co do Fiony to ja bym dołorzyła w tekście ogłoszenia informację, że przeskakuje przez płoty i w związku z tym szuka domu w bloku. Albo wręcz zawarła w tytule coś w stylu "Idealny pies do mieszkania/bloku" etc. Quote
Mazowszanka13 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='Marysia O.']O rany, zaciskam z całej siły:) A co do Fiony to ja bym dołorzyła w tekście ogłoszenia informację, że przeskakuje przez płoty i w związku z tym szuka domu w bloku. Albo wręcz zawarła w tytule coś w stylu "Idealny pies do mieszkania/bloku" etc.[/QUOTE] Ta Pani mieszka w bloku, ale jej Mama już nie. Podobnie było z poprzednią Panią, ta z kolei miała dom letni. I tak bez końca. Quote
Nutusia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Albo do domu z ogrodem u ludzi, którzy zechcą zainwestować w elektrycznego pastucha... To działa bez pudła na takich dowcipnisiów jak Fionka. Quote
inka33 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Mazowszanka2']A to paskudnica z tej inki ![/QUOTE] To do tej pory o tym nie wiedziałaś...? :eviltong: [quote name='Nutusia']Albo do domu z ogrodem u ludzi, którzy zechcą zainwestować w elektrycznego pastucha... To działa bez pudła na takich dowcipnisiów jak Fionka.[/QUOTE] Ja Ci zaraz dam prądem w Fionkę...! :mad: Quote
konfirm13 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Pozdrowienia dla - wspaniałomyślnej Fiony, - Inki - specjalistki od wspaniałego ds, z którym bsię psom trudno rozstać - i oczywiście dla Mazowszanki, która matkuje Fionce nieustannie i jeszcze ma czas na wspieranie żółtodziobów forumowych ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Dziekujemy za miłe słowa :) I pomysleć, że są wątki na których dogomaniacy obrzucaja się błotem :shake: Quote
Nutusia Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Na takie nie chadzamy ;) A żebyś wiedziała Inko, że prądem Fionkę bym potraktowała. I coś mi mówi, że wystarczyłoby jedno dotknięcie drucika, bo to psina mądra i sprytna jest :) Nazwa urządzenie brzmi bardzo groźnie, ale jest ono w 100% skuteczne. Nie wiem czy Nemo mojej sąsiadki by jeszcze dziś żył, gdyby się nie zdecydowała na jego zamontowanie... Quote
Recommended Posts