Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za nowe wieści :)
Pies zjadający zabawki i części garderoby to najlepszy sposób na nauczenie dzieci porządku ;)
Dobrze, że nowi Państwo wyrozumiali :)
Tylko tę siatke trzeba kontrolować, bo widać, że Fiona nadal rozrywkowa co trochę mnie martwi.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/5/0cqq.jpg/"][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/8507/0cqq.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL][/IMG]

Fionka z chłopcami na spacerze:)

Posted

[quote name='Nutusia']Fionka, Ty mnie nie denerwuj.... Kąpielówki Ci daruję, ale ten płot... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................![/QUOTE]
Podpisuję się...

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Greykę znaczy się. Też lubi se polatać.[/QUOTE]
Właśnie już doczytałam...

między doglądaniem końcówki bazarku...

Posted

Z psów z Płoniaw został jeden, ten młodszy i mniejszy.
Panie ze sklepu mówiły, że w piatek ktoś łapał ładnego psa. Nie wiedzą którego i z jakim skutkiem.
Ale w sobotę nie było biszkopta, to pewnie jego złapali. Oby to byli dobrzy ludzie.
Dom Tymianka zgodził się przyjąć tego co został sam, ale trzeba go przywieść w okolice Mszczonowa (południowe Mazowsze).
Pies nie jest agresywny, ale trochę strachliwy. Gdy sypałam jedzenie odsunął się na bok, ale wędzoną nóżkę wziął mi z ręki.
Sama nie dam rady go złapać, i nie wiem jak mam go wsadzić do samochodu.
[B]Czy któraś z Was mogłaby mi pomóc ?
[/B]Z samochodem będzie ciężko (mąż ma aktywny tydzień), ale mogłabym zwrócić za benzynę.

[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/3102/wqvh.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=3][B]S.O.S. Musimy Fionie szukać innego domu. Tylko w bloku !
Okazało się, że jeśli chodzi o uciekanie ( w celach towarzysko-turystycznych) Fiona nie ma sobie równych.[/B][/SIZE]

Wznawiamy ogłoszenia i główkujemy co dalej.

Posted

[quote name='Mazowszanka2'][SIZE=3][B]S.O.S. Musimy Fionie szukać innego domu. Tylko w bloku !
Okazało się, że jeśli chodzi o uciekanie ( w celach towarzysko-turystycznych) Fiona nie ma sobie równych.[/B][/SIZE]

Wznawiamy ogłoszenia i główkujemy co dalej.[/QUOTE]

Jasny gwint!!!!!!!!!!! :shake:

Miałam takiego włóczykija, którego ukradłam hyclowi .....
pewnego dnia uratowany przed przeróbką na smalec nie wrócił .....

Posted

[quote name='storozak']Strasznie mi przykro...[/QUOTE]

Wszystkim jest przykro :-(
Niestety Fiona sama sobie jest winna.
Ona musi mieszkać w bloku i wychodzić na spacer na smyczy. Nie sądzę, żeby można było wyleczyć psa z takiej woli wolności.

Na szczęście Kochana [B]inka33[/B] weźmie ją do siebie :loveu:
W niedzielę Państwo zawiozą Fionkę do Leny. A ja dostarczę słynny żółty kocyk i pluszaki.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Wszystkim jest przykro :-(
Niestety Fiona sama sobie jest winna.
Ona musi mieszkać w bloku i wychodzić na spacer na smyczy. Nie sądzę, żeby można było wyleczyć psa z takiej woli wolności.

Na szczęście Kochana [B]inka33[/B] weźmie ją do siebie :loveu:
W niedzielę Państwo zawiozą Fionkę do Leny. A ja dostarczę słynny żółty kocyk i pluszaki.[/QUOTE]

Ano weźmie, weźmie (na DT, rzecz jasna!) - bo cóż miała robić...
Nie mogłam pozwolić na rozwód Mazowszanki. :eviltong:

Posted

[quote name='inka33']Ano weźmie, weźmie (na DT, rzecz jasna!) - bo cóż miała robić...
[COLOR=#000000][B]Nie mogłam pozwolić na rozwód Mazowszanki.[/B][/COLOR] :eviltong:[/QUOTE]

Albo powrót do Mamusi z trzema psami ;)
Jeszcze raz stokrotne dzięki :Rose:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Fionka niezła farciara jest .... ale takie "typy" mają szczęście,
dlatego wierzę że trafi w końcu do fantastycznego domu,
do ludzi którzy ogarną jej turystyczne zapędy[/QUOTE]
Ja jej dam turystyczne zapędy...! :mad: :mad: :mad:

Posted

U mnie powrót do Mamusi byłby milion razy gorszy niż rozwód ;) A ona na tę wycieczkę to sobie z posesji nawiała?...
Państwo bardzo zrażeni do adopcji? Bo gdyby nie, to pamiętajcie o mojej Alutce, skoro domek taki fajny :)