Nutusia Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ja też dostałam nowego misia ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246308-Kaj-czyli-nieoczekiwany-desant-na-m%C3%B3j-DT?p=21203208#post21203208[/url] Quote
Marysia R. Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Mazowsznko może warto zaproponować Fionkę na tym wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246252-Aktywny-dom-z-dziećmi-dla-średniej-małej-suczki?[/URL] ?:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Marysia O.']Mazowsznko może warto zaproponować Fionkę na tym wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246252-Aktywny-dom-z-dziećmi-dla-średniej-małej-suczki?[/URL] ?:)[/QUOTE] Dziekuję Ci bardzo :) Już ja zgłosiłam. Quote
inka33 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 :kciuki: za Fioniastą! A mojego TŻomka wykreślcie raczej, bo mu robota sobocza wypada, a nie sądzę, by se przełożył... Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Fioneczko, a jak pryśniesz do DS przed sobotą ... ? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 [quote name='inka33']:kciuki: za Fioniastą! A mojego TŻomka wykreślcie raczej, bo mu robota sobocza wypada, a nie sądzę, by se przełożył...[/QUOTE] Za to bedziesz miała do towarzystwa Tomka od malagos, bo Gosia prysnęła nad morze. Wczoraj psy przez dwie godziny ganiały za zającami i dzisiaj taki skutek. [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/8771/jrwl.jpg[/IMG] Zwróćcie uwagę co się dzieje z ogonkiem. [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/4016/xex7.jpg[/IMG] Quote
inka33 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Za to bedziesz miała do towarzystwa Tomka od malagos, bo Gosia prysnęła nad morze. Wczoraj psy przez dwie godziny ganiały za zającami i dzisiaj taki skutek. Zwróćcie uwagę co się dzieje z ogonkiem.[/QUOTE] Jak mi się uda dotrzeć... :hmmmm: A Malagos chyba ma zamiar wrócić naczas? Ogonek dziwne esy-floresy robi! :) Quote
Nutusia Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Jakie ona ma fajne miejsce - taki kącik w sam raz na Fionkę ;) A ogonek, cóż, żyje własnym życiem :) Malagos obiecał wrócic, nie chcąc przegapic wyjątkowej okazji do różnych fajnych rzeczy ;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Nutusia']Jakie ona ma fajne miejsce - taki kącik w sam raz na Fionkę ;) A ogonek, cóż, żyje własnym życiem :) Malagos obiecał wrócic, nie chcąc przegapic wyjątkowej okazji do różnych fajnych rzeczy ;)[/QUOTE] Tak też mi sie majaczyło... :) A Fionkę pogłaskiwam :glaszcze: ...i zapytuję, czy jak by mi się udało dotrzeć (z córą chyba), to czy Klucha też może przyjechać, czy ma ode mnie odpoczywać...? :hmmmm: Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nie ma to jak sobie odpocząć:) [url]http://img600.imageshack.us/img600/8771/jrwl.jpg[/url] Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Ellig']Nie ma to jak sobie odpocząć:) [URL]http://img600.imageshack.us/img600/8771/jrwl.jpg[/URL][/QUOTE] Chcesz też żółty kocyk...? ;) Quote
Ewa Marta Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ale się u Ciebie Fionka zasiedziała Małgosiu... Taka fajna sunia i domku nie ma... Może teraz cos się ruszy, koniec wakacji... Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='inka33']Chcesz też żółty kocyk...? ;)[/QUOTE] Żolty chyba by sie przydal, taki sam jak Fionki oddalam dla psiakow ;) Quote
Mazowszanka13 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='inka33']Tak też mi sie majaczyło... :) A Fionkę pogłaskiwam :glaszcze: ...i zapytuję, czy jak by mi się udało dotrzeć (z córą chyba), to czy Klucha też może przyjechać, czy ma ode mnie odpoczywać...? :hmmmm:[/QUOTE] Ostatnio były u mnie trzy sunie w drodze do Hałabajówki i nic się nie stało, więc myślę, że i Kluchę przyjmiemy. A ja zaraz bedę robiła zapisy na pilnowanie Fiony w sobotę, bo nie ma dnia, żeby się nie oddaliła mimo mojej wzmożonej czujności. I co gorsze przy Fionie moje psy przestały się mnie słuchać, wracają ze spaceru kiedy chcą, a w kukurydza coraz wyższa. Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Ostatnio były u mnie trzy sunie w drodze do Hałabajówki i nic się nie stało, więc myślę, że i Kluchę przyjmiemy. A ja zaraz bedę robiła zapisy na pilnowanie Fiony w sobotę, bo nie ma dnia, żeby się nie oddaliła mimo mojej wzmożonej czujności. I co gorsze przy Fionie moje psy przestały się mnie słuchać, wracają ze spaceru kiedy chcą, a w kukurydza coraz wyższa.[/QUOTE] Jak się zapiszę na transport, to i na pilnowanie się mogę zapisać. :) Będę trzymać smycz/linkę w zębach, to przynajmniej mniej zjem! :evil_lol: Quote
Ryjonek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Dobry wieczór:) Pozdrawiamy pourlopowo My chyba raczej niestety nie dotrzemy w sobotę,niemniej jednak bardzo dziękujemy za zaproszenie. Zjeżdżają do nas goście i to nie do warszawy tylko na naszą wieś nad Pilicę i to jest nieststy 70 kilometrów w dokładnie przeciwnym kierunku, więc nie ma opcji żeby sie "wyrwać" na 2 godzinki, bo w sumie to wychodzi 4 godziny samej jazdy w obie strony... Quote
Ryjonek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ale jakby goście nie dotarli to proszę nas tak na amen jeszcze nie skreślać z listy obecności;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Mazowszanko, a Eloise się zapowiadała...? :hmmmm: Bo Jo37 z tego co pamiętam nie jedzie...? Quote
Mazowszanka13 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='Ryjonek']Ale jakby goście nie dotarli to proszę nas tak na amen jeszcze nie skreślać z listy obecności;)[/QUOTE] [quote name='inka33']Mazowszanko, a Eloise się zapowiadała...? :hmmmm: Bo Jo37 z tego co pamiętam nie jedzie...?[/QUOTE] Kurcze to wychodzi, że z Warszawy to tylko Nutusia z kejciu ! Może obiezyswiat75 dojedzie, ale nie jest pewna, bo rano ma ślub koleżanki. Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 My z Kasią nie z Wwy... Ale gdyby ktoś chciał dojechać do Nowego Dworu Maz. (pociągiem lub PKS), to dalej powieziemy ;) I po bluzki po złotóweczce zapraszamy (link w moim podpisie). Mogę zabrać do przymierzenia ;) Quote
Mazowszanka13 Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Przerzedzają się szeregi, bo Gusiaczek też nie bedzie mogła przyjechać. Za to może malagos urlop skróci, bo deszcz pada :evil_lol: Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 No, jeśli tradycji ma się stać zadość - w sobotę MUSI padać ;) Gosia, mam jeszcze dla Ciebie "rustykalne jak cholera" puzdereczko i miałam rameczkę, ale Kajtuś ją wczoraj zrzucił z parapetu... Zobaczę, może da się skleić, bo się na amen nie rozbiła, tylko pękła. Quote
Mazowszanka13 Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='Nutusia']No, jeśli tradycji ma się stać zadość - w sobotę MUSI padać ;) Gosia, mam jeszcze dla Ciebie "rustykalne jak cholera" puzdereczko i miałam rameczkę, ale Kajtuś ją wczoraj zrzucił z parapetu... Zobaczę, może da się skleić, bo się na amen nie rozbiła, tylko pękła.[/QUOTE] Dziekuję, dopiszę je do bazarku, który pewnie w piatek otworzę. Deszczu się nie boimy, bo mam zadaszoną werandę. Quote
inka33 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Kurcze to wychodzi, że z Warszawy to tylko Nutusia z kejciu ! Może obiezyswiat75 dojedzie, ale nie jest pewna, bo rano ma ślub koleżanki.[/QUOTE] Się pytałam, co z Eloise, bo ona nie tak daleko ode mnie i może by mogła...? :hmmmm: Bo Jo37 chyba nie jedzie, tak...? :niewiem: Quote
Mazowszanka13 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='inka33']Się pytałam, co z Eloise, bo ona nie tak daleko ode mnie i może by mogła...? :hmmmm: Bo Jo37 chyba nie jedzie, tak...? :niewiem:[/QUOTE] Eloise nie zapraszałam, a Jo37 nie może. Ryjonek ma gości, chyba, że....to wtedy się stawi. Wygląda na to, że tylko PKS do Przasnysza Ci pozostaje. Chyba złą datę na to spotkanie wybrałam, będę musiała zrobić powtórkę :shake: Quote
Recommended Posts