salibinka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Jasza']Mogłabym zrobić bazarek dla Misia, jeżeli ktoś udostępniłby konto do ewentualnych wpłat. Mam dwa piękne, stareńkie świeczniki i może komuś by się spodobały :oops:[/QUOTE] Byłoby wspaniale :). Dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Livko, czy konto, które udostępniasz do wpłat dla Misia, mogłoby posłużyć i w tym przedsięwzięciu? :) [quote name='Elisabeta']Rano poleciało z poczty na konto Misia 100 zł. Mój pierwszy prezent. :loveu: Wczoraj wieczorem przeczytałam cały wątek... Misiu i jak Ciebie nie kochać... :roll:[/QUOTE] Elisabeto, to ogromna pomoc, dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Jasza Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 To pięknie, jak porobię zdjęcia, to wkleję link do bazarku. Quote
Livka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='salibinka']Byłoby wspaniale :). Dziękujemy:Rose::Rose::Rose: [B]Livko, czy konto, które udostępniasz do wpłat dla Misia, mogłoby posłużyć i w tym przedsięwzięciu?[/B] :) Elisabeto, to ogromna pomoc, dziękujemy :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Myślę, że jakoś to ogarnę ;) Ślicznie dziękujemy - to wielka pomoc dla Misia :loveu: Żeby jeszcze jakiś wspaniały dom się znalazł dla naszego Misiulca ... Quote
terra Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Livka']Pieniążki poleciały na Twoje konto [B]terro[/B] :loveu: Wyróżnienie tym razem jest prezentem ode mnie :) Witamy nowe ciocie u Miśka :loveu:[/QUOTE] Pieniążki są już u mnie, dziękuję :loveu: Quote
Livka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='terra']Pieniążki są już u mnie, dziękuję :loveu:[/QUOTE] Dziękuję za info :) Quote
Makila Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Livka']Poleciał czynsz za hotelik Misia za styczeń - proszę o potwierdzenie :)[/QUOTE] Przelew doszedł. Dziękuję. Quote
Alla Chrzanowska Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Czy dotarła moja wpłata za luty? Quote
Livka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']Czy dotarła moja wpłata za luty?[/QUOTE] Przepraszam za opóźnienie :roll: Serdecznie dziękujemy za kolejne wpłaty : [B]Alla Chrzanowska salibinka Aryste Roland_De Agata Balu Elisabeta[/B] wielkie, wielkie dzięki, że pamiętacie o Misiu [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Serca/158.gif[/IMG] Quote
Elisabeta Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Tak, Misiu. Pamiętam o Tobie. :iloveyou: Livka, piękne serducho. :smile: Quote
Livka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Elisabeta']Tak, Misiu. Pamiętam o Tobie. :iloveyou: Livka, piękne serducho. :smile:[/QUOTE] To Wy wszyscy, którzy wspieracie Misia macie takie ogromne serce - DZIĘKUJĘ !!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Jasza Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Niewielki bazarek dla Misia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250917-Stare-%C5%9Bwieczniki-i-ceramiczne-kotki-Dla-Misia-Do-19-lutego-do-godziny-20-00?p=21862572#post21862572[/url] Quote
salibinka Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Livka']Przepraszam za opóźnienie :roll: Serdecznie dziękujemy za kolejne wpłaty : [B]Alla Chrzanowska salibinka Aryste Roland_De Agata Balu Elisabeta[/B] wielkie, wielkie dzięki, że pamiętacie o Misiu [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Serca/158.gif[/IMG][/QUOTE] [quote name='Elisabeta']Tak, Misiu. Pamiętam o Tobie. :iloveyou: Livka, piękne serducho. :smile:[/QUOTE] Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: [quote name='Livka']To Wy wszyscy, którzy wspieracie Misia macie takie ogromne serce - DZIĘKUJĘ !!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Misiowy Skarbniku:Rose::Rose::Rose: [quote name='Jasza']Niewielki bazarek dla Misia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250917-Stare-świeczniki-i-ceramiczne-kotki-Dla-Misia-Do-19-lutego-do-godziny-20-00?p=21862572#post21862572[/URL][/QUOTE] Prześliczny bazarek, dziękujemy, Jasza:loveu::loveu::loveu: Czasem żałuję, że psy nie umieja czytać :);). Gdyby Misio mógł tu wejść i zobaczyć...:loveu: Quote
Livka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dziękujemy serdecznie [B]agat21[/B] za kolejną wpłatę dla Misia :Rose::Rose::Rose: Quote
Jasza Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Livko - dziękuję za Twój podpis!!:loveu: Quote
salibinka Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Dobry pomysł z podpisem :). Livko, zadzwoniła do mnie przemiła osoba chcaca wspomóc naszego Misia. Nie jest zalogowana, ale w pracy podczytuje nas tutaj. Czy mogę podać Jej Twoje konto? Quote
Livka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='salibinka']Dobry pomysł z podpisem :). Livko, zadzwoniła do mnie przemiła osoba chcaca wspomóc naszego Misia. Nie jest zalogowana, ale w pracy podczytuje nas tutaj. Czy mogę podać Jej Twoje konto?[/QUOTE] Oczywiście, że możesz :) Nie ma za co Jaszo - to wszystko dla Miśka :loveu: Quote
agat21 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Fajnie, że moja wpłata dotarła. Misiaczku, moc głasków... Quote
monika083 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Boziu ,jaki bidulek kochany..Livko ,podeslij konto, to posle chociaz 20 zl. Quote
Elisabeta Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Moniko, to prawda. Kochany bidulek. :sad: Ale kto go zobaczy, zaraz się zakochuje. Sama tak miałam bardzo niedawno. :loveu: Quote
Livka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='monika083']Boziu ,jaki bidulek kochany..Livko ,podeslij konto, to posle chociaz 20 zl.[/QUOTE] Oczywiście już posyłam i bardzo serdecznie dziękuję :Rose: Quote
magda222 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Elisabeta']Moniko, to prawda. Kochany bidulek. :sad: Ale kto go zobaczy, zaraz się zakochuje. Sama tak miałam bardzo niedawno. :loveu:[/QUOTE] Ja też zajrzałam do Misia kilka dni temu i zostałam. Nic nie pisałam, ale po cichu zasubskrybowałam i podczytuję ;) Quote
Recommended Posts