*Gajowa* Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A więc Dorka czeka na swoje nowe, szczęśliwe życie do połowy lipca - trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się zgodnie z planem. Quote
elainfo Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 byłam z Dorka u weta w sobote. ranka na brzuszku zagojona, uszy prawie czyste- tylko prawe jeszcze do kontroli, odrobaczona po raz wtóry- wszystko jest ok;-)) za tydzien kontrola prawego ucha i szczepienie przeciw wsciekliznie. zafundowałam droce odzywke na skóre i sierśc oraz Eukanubę.. mam nadzieje ,że teraz bedzie juz tylko coraz ładniejszym pieskiem;-) tzrymajcie kciuki za domek Doreczki w Rzeszowie;-) Quote
ewatr Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 oby wszystko poszło zgodnie z planem :p Panstwo potwierdzali u mnie również , ze juz sa umówieni na zabranie Dorki do domu ..........mysle ,że bedzie dobrze ! Quote
zuziaM Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wspaniale wiadomosci :multi: . Sliczna sunia i szybko sie nauczy nowych rzeczy.... czego wymagaja od niej Panstwo, a Panstwo poznaja sunie i tez mysle, ze dostosuja sie do jej potrzeb. O tyle ma dobrze, ze moze wybierac pomiedzy domem a ogrodem, to wspaniale. Nie kazdy pies lubi byc w domu ,chocby mial najpiekniejsza kanape swiata. Quote
elainfo Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Jutro rano przyjeżdża przyszły opiekun Dorki z Rzeszowa aby ja wkoncu adoptować..;-))) wiec Dorka jutro pędzi do nowego domku.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymajcie kciuki.. Zanim ci panstwo pojechali na urlop zadzwonili do mnie ,żeby jeszcze raz potwierdzic ,że nie rozmysla sie Dory i ,ze juz jej kupili posłanko.. dzis wracaja z urlopu , jutro sa w Warszawie po psiurę;-)) Quote
tanitka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 o rety ja super!!!:multi: :multi: :multi: trzymam kciuki za udaną adopcję:lol: Quote
elainfo Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 tanitka napisał(a):o rety ja super!!!:multi: :multi: :multi: trzymam kciuki za udaną adopcję:lol: elloooTanitka;-)) przejeżdzałam dzis niedaleko cIEBIE..W DRODZE DO I OD DORKI;-)) NAWET ZASTANAWIALAM SIE CZY NIE ZAJECHAC ..ALE TO BYŁA 9.00 RANO.... WCZESNIE.. PEWNIE JESZCZE SPALIŚCIE;-)) Dorka pojechała dzis do Rzeszowa.. mysle ,ze bedzie miala dobrze;-) czekam teraz na maila z relacją z jej pobytu w nowym domku..i zdjecia. Quote
lika Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Bardzo się cieszę z udanej adopcji Dorki. :multi: :multi: :multi: To wspaniała sunia i nowi Państwo będą nią zachwyceni. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z nowego domku. Elainfo, masz dobrą rękę do adopcji, może pomożesz znaleźć domek dla towarzysza niedoli Dorki - Szamana? On ciągle czeka, tylko w hoteliku. ;) Quote
tanitka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 trzeba było przyjść do nas, już wstaliśmy;) - super!!!:multi: :multi: Quote
*Gajowa* Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Bardzo się cieszę, że Dorka juz w domu :multi: :multi: :multi: . Quote
elainfo Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 i pierwsze wiesci smsowe z nowego Dorkowego domku: "dobry wieczór Pani Elu!Dorka juz smacznie spi na swoim poslaniu, zjadła tez cała miske ciepłego jedzonka , musze sie przyznac,że miske trzymałem w rękach, przegryzła takze piłeczke do tenisa hehe, drapie sie tylko po tych fafulach swoich , acha dala sie wyszczotkowac, jutro kąpanie.Dobrej nocy Pani Elu! Quote
Fusica Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Strasznie się cieszę. Nareszcie sunia znalazła swoich ludzi. Teraz trzymam kciuki, żeby pokazała jaka jest cudna... Quote
ewatr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dobre wiesci :multi: bardzo sie cieszę ............. A będzie więcej ;) ? Quote
elainfo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ewatr napisał(a):Dobre wiesci :multi: bardzo sie cieszę ............. A będzie więcej ;) ? bedzie będzie;-)) niedługo moze Cie poprosze o wizytke u Dorki????;-))) Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='elainfo']bedzie będzie;-)) niedługo moze Cie poprosze o wizytke u Dorki????;-))) nie ma sprawy ;) to bardzo mili ludzie :lol: a nie wysyłali więcej wiesci ? Quote
elainfo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 wczoraj z nimi rozmawiałam.. sa badzo mile rozczarowani ..albo zaczarowani osobą Dorki.. Dorka mieszka w domku z domownikami.. mam tam swoje posłanko.. ciagle pełne miski.. ( własnie zaczyna jej powracac apetyt..). Ponoc wogóle im nie brudzi w domu..ale czesto wychodzi na spacery.. nieciagnie na smyczy wcale..:crazyeye: sama wlazła do wanny dokapieli niemalże.. Musiałam im troszkę "nawtykac " ,ze Dora nie ma adesówki żadnej.. przy obrozy.. oni jej ściągaja obrózke jak jest na posesji..wiec musiałam im wytłumaczyc pare rzeczy..;-)) ale ogólnie rzecz biorąc wszystko w najlepszym porząalu.. dostałam mmsem 2 zdjęcia Dorki.. Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='elainfo']wczoraj z nimi rozmawiałam.. sa badzo mile rozczarowani ..albo zaczarowani osobą Dorki.. Dorka mieszka w domku z domownikami.. mam tam swoje posłanko.. ciagle pełne miski.. ( własnie zaczyna jej powracac apetyt..). Ponoc wogóle im nie brudzi w domu..ale czesto wychodzi na spacery.. nieciagnie na smyczy wcale..:crazyeye: sama wlazła do wanny dokapieli niemalże.. Musiałam im troszkę "nawtykac " ,ze Dora nie ma adesówki żadnej.. przy obrozy.. oni jej ściągaja obrózke jak jest na posesji..wiec musiałam im wytłumaczyc pare rzeczy..;-)) ale ogólnie rzecz biorąc wszystko w najlepszym porząalu.. dostałam mmsem 2 zdjęcia Dorki.. To super , że sunia sie tak grzecznie zachowuje :multi: i nie przynosi "nam" ;) wstydu ! a z ta adresówka to masz 100% racji :mad: Quote
elainfo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='ewatr']To super , że sunia sie tak grzecznie zachowuje :multi: i nie przynosi "nam" ;) wstydu ! a z ta adresówka to masz 100% racji :mad: no własnie z ta adresówką.. oni twierdza ,ze jej pilnują.. ,ze siedzi z nimi w domku a maja wrazenie ,ze obroza ją dusi i ogranicza swobodę.. itd itp.. wiec musiałam ich troszke sprowadzic na ziemie.. ale przyznaję,że bardzo mili ludzie.. i napewno chca jak najlepiej dla Dorki..niezdaja sobie tylko sprawy z niebezpieczeństw.. .. Quote
Recommended Posts