Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam z Dorka u weta w sobote.
ranka na brzuszku zagojona, uszy prawie czyste- tylko prawe jeszcze do kontroli, odrobaczona po raz wtóry- wszystko jest ok;-))
za tydzien kontrola prawego ucha i szczepienie przeciw wsciekliznie.

zafundowałam droce odzywke na skóre i sierśc oraz Eukanubę.. mam nadzieje ,że teraz bedzie juz tylko coraz ładniejszym pieskiem;-)
tzrymajcie kciuki za domek Doreczki w Rzeszowie;-)

Posted

oby wszystko poszło zgodnie z planem :p

Panstwo potwierdzali u mnie również , ze juz sa umówieni na zabranie Dorki do domu ..........mysle ,że bedzie dobrze !

Posted

Wspaniale wiadomosci :multi: .
Sliczna sunia i szybko sie nauczy nowych rzeczy.... czego wymagaja od niej Panstwo, a Panstwo poznaja sunie i tez mysle, ze dostosuja sie do jej potrzeb.
O tyle ma dobrze, ze moze wybierac pomiedzy domem a ogrodem, to wspaniale.
Nie kazdy pies lubi byc w domu ,chocby mial najpiekniejsza kanape swiata.

• 3 weeks later...
Posted

Jutro rano przyjeżdża przyszły opiekun Dorki z Rzeszowa aby ja wkoncu adoptować..;-)))
wiec Dorka jutro pędzi do nowego domku.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymajcie kciuki..
Zanim ci panstwo pojechali na urlop zadzwonili do mnie ,żeby jeszcze raz potwierdzic ,że nie rozmysla sie Dory i ,ze juz jej kupili posłanko.. dzis wracaja z urlopu , jutro sa w Warszawie po psiurę;-))

Posted

tanitka napisał(a):
o rety ja super!!!:multi: :multi: :multi: trzymam kciuki za udaną adopcję:lol:

elloooTanitka;-)) przejeżdzałam dzis niedaleko cIEBIE..W DRODZE DO I OD DORKI;-)) NAWET ZASTANAWIALAM SIE CZY NIE ZAJECHAC ..ALE TO BYŁA 9.00 RANO.... WCZESNIE.. PEWNIE JESZCZE SPALIŚCIE;-))

Dorka pojechała dzis do Rzeszowa.. mysle ,ze bedzie miala dobrze;-)
czekam teraz na maila z relacją z jej pobytu w nowym domku..i zdjecia.

Posted

Bardzo się cieszę z udanej adopcji Dorki. :multi: :multi: :multi: To wspaniała sunia i nowi Państwo będą nią zachwyceni. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z nowego domku.

Elainfo, masz dobrą rękę do adopcji, może pomożesz znaleźć domek dla towarzysza niedoli Dorki - Szamana? On ciągle czeka, tylko w hoteliku. ;)

Posted

i pierwsze wiesci smsowe z nowego Dorkowego domku:

"dobry wieczór Pani Elu!Dorka juz smacznie spi na swoim poslaniu, zjadła tez cała miske ciepłego jedzonka , musze sie przyznac,że miske trzymałem w rękach, przegryzła takze piłeczke do tenisa hehe, drapie sie tylko po tych fafulach swoich , acha dala sie wyszczotkowac, jutro kąpanie.Dobrej nocy Pani Elu!

• 3 weeks later...
Posted

ewatr napisał(a):
Dobre wiesci :multi: bardzo sie cieszę .............

A będzie więcej ;) ?

bedzie będzie;-)) niedługo moze Cie poprosze o wizytke u Dorki????;-)))

Posted

[quote name='elainfo']bedzie będzie;-)) niedługo moze Cie poprosze o wizytke u Dorki????;-)))

nie ma sprawy ;)
to bardzo mili ludzie :lol: a nie wysyłali więcej wiesci ?

Posted

wczoraj z nimi rozmawiałam.. sa badzo mile rozczarowani ..albo zaczarowani osobą Dorki.. Dorka mieszka w domku z domownikami.. mam tam swoje posłanko.. ciagle pełne miski.. ( własnie zaczyna jej powracac apetyt..). Ponoc wogóle im nie brudzi w domu..ale czesto wychodzi na spacery.. nieciagnie na smyczy wcale..:crazyeye: sama wlazła do wanny dokapieli niemalże..

Musiałam im troszkę "nawtykac " ,ze Dora nie ma adesówki żadnej.. przy obrozy.. oni jej ściągaja obrózke jak jest na posesji..wiec musiałam im wytłumaczyc pare rzeczy..;-))

ale ogólnie rzecz biorąc wszystko w najlepszym porząalu.. dostałam mmsem 2 zdjęcia Dorki..

Posted

[quote name='elainfo']wczoraj z nimi rozmawiałam.. sa badzo mile rozczarowani ..albo zaczarowani osobą Dorki.. Dorka mieszka w domku z domownikami.. mam tam swoje posłanko.. ciagle pełne miski.. ( własnie zaczyna jej powracac apetyt..). Ponoc wogóle im nie brudzi w domu..ale czesto wychodzi na spacery.. nieciagnie na smyczy wcale..:crazyeye: sama wlazła do wanny dokapieli niemalże..

Musiałam im troszkę "nawtykac " ,ze Dora nie ma adesówki żadnej.. przy obrozy.. oni jej ściągaja obrózke jak jest na posesji..wiec musiałam im wytłumaczyc pare rzeczy..;-))

ale ogólnie rzecz biorąc wszystko w najlepszym porząalu.. dostałam mmsem 2 zdjęcia Dorki..

To super , że sunia sie tak grzecznie zachowuje :multi:
i nie przynosi "nam" ;) wstydu !

a z ta adresówka to masz 100% racji :mad:

Posted

[quote name='ewatr']To super , że sunia sie tak grzecznie zachowuje :multi:
i nie przynosi "nam" ;) wstydu !

a z ta adresówka to masz 100% racji :mad:
no własnie z ta adresówką.. oni twierdza ,ze jej pilnują.. ,ze siedzi z nimi w domku a maja wrazenie ,ze obroza ją dusi i ogranicza swobodę.. itd itp.. wiec musiałam ich troszke sprowadzic na ziemie.. ale przyznaję,że bardzo mili ludzie.. i napewno chca jak najlepiej dla Dorki..niezdaja sobie tylko sprawy z niebezpieczeństw.. ..