Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nic narazie nie słyszałam o domku. Musimy ją bardzie nagłośnić ona jest taka fajna że na spacerach dużo osób na nią spogląda i zachwyca się jej oczami:cool3:

Posted

Cisex napisał(a):
Ja nic narazie nie słyszałam o domku. Musimy ją bardzie nagłośnić ona jest taka fajna że na spacerach dużo osób na nią spogląda i zachwyca się jej oczami:cool3:

To może ją rozreklamować, na wzór samochodów na sprzedaż?;) Tzn przywiesić na boku karteczkę - "Do oddania w dobre ręce - umowa adopcyjna obowiązkowa" i niech tak spaceruje:evil_lol:

Posted

Ja bym ją bardzo chciał, bo Narnia jest superrrrrrrrrr!!!!:loveu:
Ale już teraz jak się moje stadko rozłoży na podłodze, to muszę skakać pomiędzy nimi jak pasikonik, a na pasikonika się niestety nie nadaję...
No, a i tak wszyscy w koło pukają się w głowę, jak czasem spacerujemy po osiedlu z naszą czwórką... no i niestety nie są to psy tak do końca bezproblemowe, bo wszystkie po przejściach...
Muka jest wrednawa i ujada na wszystko co się rusza, szczególnie jak może tym podpuścić resztę,
Grappa ma ADHD i nie trzeba wiele, żeby się zakręciła na maksa, a jeszcze nie widzi na jedno oko, więc trzeba uważać, żeby sobie nie robiła krzywdy, bo potrafi wyrżnąć głową w różne dziwne rzeczy...
Ligocka Dośka boi się gwałtownych ruchów, obcych, ale w szczególności kobiet ( tak po 50-ce ).
Jedynie z Bari jest bezstresowo, dopóki nie ma cieczki lub w swoim mniemaniu nie odchowuje szczeniaków... bo wtedy inne muszą jej schodzić z drogi, taki się robi dyktatorek...
Ale gdybym tylko miał miejsce, to wziąłbym Narnie, bo to wyjątkowy pies...
Ma w sobie taką jakąś godność... Jest przyjazna, ale nie wylewna ( namolna )... Jest bardzo zrównoważona i mądra... No i nie zaobserwowałem u niej ani grama agresji... uwielbiam taki charakter u psów...
Jak Narnia wybierze swojego ludzkiego przyjaciela, to będzie wyjątkowo oddanym psem, ale trzeba najpierw zdobyć jej serce...:loveu:

Posted

Sunia nadal tymczasowa. Coś się te domki nie chcą zgłaszać. Zaraz będzie miala swój kącik na allegro.

A tu kilka nowych fotek od Cisex. Narnia jest tak piękna... aż dech zapiera :razz:

Posted

[quote name='Han&Dom']Allegro: bardzo fajnie napisane :loveu: , dobrze oddaje charakter sunii!!!!!:cool2:[/quote]

Dominiku trochę podparłam się Twoimi opisami... mam nadzieję, że się nie gniewasz :)

Justyna - a tak z innej beczki - dotarły do Ciebie zdjęcia psa z Sobótki?

Mam nadzieję, że allegro będzie dla niej szczęśliwe - do wyborczej już dwukrotnie wysyłałam ogłoszenie, ale jakoś nie palą się, żeby je wydrukować :(

Posted

[quote name='dziuba']Dominiku trochę podparłam się Twoimi opisami... mam nadzieję, że się nie gniewasz :)

Justyna - a tak z innej beczki - dotarły do Ciebie zdjęcia psa z Sobótki?

Mam nadzieję, że allegro będzie dla niej szczęśliwe - do wyborczej już dwukrotnie wysyłałam ogłoszenie, ale jakoś nie palą się, żeby je wydrukować :([/quote]
Kochana nie blokuj miejsa w DT i zmykaj do domku stałego.

Posted

Ja gniewać?????:crazyeye: Z takiego powodu????:crazyeye: Absolutnie nie, wszystko dla Narni !!!!!:loveu: :loveu:
Hi,hi,hi.... :evil_lol: ja nawet nie wiedziałem, że to ja takie mądre rzeczy wypisuję... :roll: kto by pomyślał.... :evil_lol:
Za to teraz, jak część odpowiedialności spadła na mnie, to się tylko martwię:roll: , czy to aby nie za mało chwytające za serce...
Choć z drugiej strony wolałbym, żeby ktoś pokochał Narnie dla niej samej:loveu: :loveu: :loveu: , a nie z litości... :shake: i bądź tu mądry........:mad: