zdrojka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie pytam o konkrety, żeby nie zapeszyć, ale trzymam kciuki :p Quote
Cisex Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja nic narazie nie słyszałam o domku. Musimy ją bardzie nagłośnić ona jest taka fajna że na spacerach dużo osób na nią spogląda i zachwyca się jej oczami:cool3: Quote
Lemoniada Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Cisex napisał(a):Ja nic narazie nie słyszałam o domku. Musimy ją bardzie nagłośnić ona jest taka fajna że na spacerach dużo osób na nią spogląda i zachwyca się jej oczami:cool3: To może ją rozreklamować, na wzór samochodów na sprzedaż?;) Tzn przywiesić na boku karteczkę - "Do oddania w dobre ręce - umowa adopcyjna obowiązkowa" i niech tak spaceruje:evil_lol: Quote
Cisex Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To chyba nic nie da bo jak mówie że szuka domu to jakoś milknie rozmowa. Quote
yewcia1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mordeczka do góry. Mała kanapowa panna szuka domu Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 taka sliczna sunia z niespotykanie cudnymi oczyma a nikt nie jest chcetny do adopcji :-( Quote
Han&Dom Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja bym ją bardzo chciał, bo Narnia jest superrrrrrrrrr!!!!:loveu: Ale już teraz jak się moje stadko rozłoży na podłodze, to muszę skakać pomiędzy nimi jak pasikonik, a na pasikonika się niestety nie nadaję... No, a i tak wszyscy w koło pukają się w głowę, jak czasem spacerujemy po osiedlu z naszą czwórką... no i niestety nie są to psy tak do końca bezproblemowe, bo wszystkie po przejściach... Muka jest wrednawa i ujada na wszystko co się rusza, szczególnie jak może tym podpuścić resztę, Grappa ma ADHD i nie trzeba wiele, żeby się zakręciła na maksa, a jeszcze nie widzi na jedno oko, więc trzeba uważać, żeby sobie nie robiła krzywdy, bo potrafi wyrżnąć głową w różne dziwne rzeczy... Ligocka Dośka boi się gwałtownych ruchów, obcych, ale w szczególności kobiet ( tak po 50-ce ). Jedynie z Bari jest bezstresowo, dopóki nie ma cieczki lub w swoim mniemaniu nie odchowuje szczeniaków... bo wtedy inne muszą jej schodzić z drogi, taki się robi dyktatorek... Ale gdybym tylko miał miejsce, to wziąłbym Narnie, bo to wyjątkowy pies... Ma w sobie taką jakąś godność... Jest przyjazna, ale nie wylewna ( namolna )... Jest bardzo zrównoważona i mądra... No i nie zaobserwowałem u niej ani grama agresji... uwielbiam taki charakter u psów... Jak Narnia wybierze swojego ludzkiego przyjaciela, to będzie wyjątkowo oddanym psem, ale trzeba najpierw zdobyć jej serce...:loveu: Quote
kiwi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 bo to krakuska jest :loveu: no, prawie krakuska :loveu: Quote
justynavege Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Han&Dom pięknie opowiadasz o swoich psach :) takiego domku życzę Narni :) Quote
yewcia1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Co tak pusto u niebieskookiej śliczności?:shake: Quote
Lemoniada Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Co tak cicho u suni? Czyżby już znalazła domek? Quote
yewcia1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wlasnie dlaczego nikt nie zaglada do uroczej niebieskookiej suni? Quote
dziuba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Sunia nadal tymczasowa. Coś się te domki nie chcą zgłaszać. Zaraz będzie miala swój kącik na allegro. A tu kilka nowych fotek od Cisex. Narnia jest tak piękna... aż dech zapiera :razz: Quote
Poker Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ma rzeczywiście nieprzeciętna urodę ,może była za mało widoczna?Powinna szybko znaleźć domek. Quote
dziuba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=207414269 Zapraszam do odwiedzenia Narni na allegro :) Quote
Han&Dom Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Allegro: bardzo fajnie napisane :loveu: , dobrze oddaje charakter sunii!!!!!:cool2: Quote
justynavege Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='dziuba']i na dokładkę :) nie można się nie zakochać ........... Quote
dziuba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Han&Dom']Allegro: bardzo fajnie napisane :loveu: , dobrze oddaje charakter sunii!!!!!:cool2:[/quote] Dominiku trochę podparłam się Twoimi opisami... mam nadzieję, że się nie gniewasz :) Justyna - a tak z innej beczki - dotarły do Ciebie zdjęcia psa z Sobótki? Mam nadzieję, że allegro będzie dla niej szczęśliwe - do wyborczej już dwukrotnie wysyłałam ogłoszenie, ale jakoś nie palą się, żeby je wydrukować :( Quote
yewcia1 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dziuba']Dominiku trochę podparłam się Twoimi opisami... mam nadzieję, że się nie gniewasz :) Justyna - a tak z innej beczki - dotarły do Ciebie zdjęcia psa z Sobótki? Mam nadzieję, że allegro będzie dla niej szczęśliwe - do wyborczej już dwukrotnie wysyłałam ogłoszenie, ale jakoś nie palą się, żeby je wydrukować :([/quote] Kochana nie blokuj miejsa w DT i zmykaj do domku stałego. Quote
Han&Dom Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ja gniewać?????:crazyeye: Z takiego powodu????:crazyeye: Absolutnie nie, wszystko dla Narni !!!!!:loveu: :loveu: Hi,hi,hi.... :evil_lol: ja nawet nie wiedziałem, że to ja takie mądre rzeczy wypisuję... :roll: kto by pomyślał.... :evil_lol: Za to teraz, jak część odpowiedialności spadła na mnie, to się tylko martwię:roll: , czy to aby nie za mało chwytające za serce... Choć z drugiej strony wolałbym, żeby ktoś pokochał Narnie dla niej samej:loveu: :loveu: :loveu: , a nie z litości... :shake: i bądź tu mądry........:mad: Quote
Recommended Posts