Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczny piesek
napisz mi proszę missia/missieek info na email jaki jest koszt operacji,
i zamieśćcie koniecznie info na wątku olkuskim o tym, ile jest do zapłacenia za zabieg,
dzięki

Posted

iwoniam napisał(a):

sliczny piesek
napisz mi proszę missia/missieek info na email jaki jest koszt operacji,
i zamieśćcie koniecznie info na wątku olkuskim o tym, ile jest do zapłacenia za zabieg,
dzięki

już wysyłam Ci maila.

Posted

[FONT=arial]Wieści od Snoopiego:
Chłopak ma się dobrze. Dziś była burza i trochę się jej boi. Rana już prawie zagojona.
Podczas zabiegu nie miał czyszczonych zębów z kamienia, ale po zaglądnięciu w pyszczek było widać duży stan zapalny dziąseł. Teraz jest na antybiotyku i jest poprawa.
[/FONT]
[FONT=arial]Jest radosny, chętniej siedzi w domu niż biega na ogródku,może dlatego że trochę obawia się wiekszych psów[/FONT]
[FONT=arial]Warto mu już szukać domu. missieek pisze, że jak w jakiś dzień będzie ładna pogoda to go wykąpie i zrobi ładne zdjęcia, na razie nie dało się kąpać bo miał niezagojone rany
[/FONT]

I potrzebna jest chłopakowi jakas karma dla seniora o małych chrupkach. Chłopak ma na swoim koncie tylko 20 zł na plusie, a to za mało, zeby kupić worek jakiejś karmy:(

Posted

Podrzucam wątek i przy okazji proszę...
PROSZĘ O POMOC! PROSZĘ O DT dla JEDNEGO szczeniaka. Nie mamy jak, gdzie i za co trzymać kolejnego psiaka. Powinien być odizolowany u nas od inncyh psów, bo jest malutki i inne psy mogą go atakować, ale nie mamy jak! :-( Czy jest w stanie ktoś go wziać do siebie na DT? U nas nie może zostać, a nie wyrzucę go przecież na ulicę :-( POMÓŻCIE BŁAGAM.

Tekst dla niego:
[FONT=lucida grande]Kolejna ofiara nieodpowiedzialnych ludzi! Dziś ktoś podrzucił na nasze podwórko małą kruszynkę. Jakim człowiekiem trzeba być żeby w taką pogodę (ciągle padający deszcz) przerzucić psa przez płot! Przecież to niewinne i bezbronne psie dziecko! Pilnie szukamy chłopakowi nowego domu stałego lub domu tymczasowego. Może masz możliwość zaopiekować się psiakiem, zostać dla niego tymczasowym opiekunem? U nas zostać nie może. Inne psy na jego widok dostają szału, a on jest mały i bezbronny. Nie mamy możliwości go izolować, nawet szczeniaki starsze od niego o kilka miesiecy tarmoszą go i drażnią. Przewracają go i po nim skaczą. Dino to cudowny przystojniak. Bardzo lgnie do człowieka. Jego zabawa zwykłym korkiem od napoju jest tak facynująca, że nie można oderwać od niego wzroku. Jest niezwykle pocieszny i radosny. Na dzwięk cmokania, uroczo przekrzywia główkę. Waży zaledwie 3 kg! Jego wiek oceniam na jakieś 3 m-ce.Myślę, że jak urośnie, będzie sięgał najwyżej pod kolano. Został zaszczepiony. Pokochaj go, a jeśli nie możesz mieć psa na stałe, przygarnij chociaż na jakiś czas jako opiekun tymczasowy. Dino jest pięknym i inteligętnym psiakiem i obecnie zdezorientowanym w grupie innych psów, które go zaczepiają, popychają i podryzają. Pomóż, daj mu szansę! Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] lub tel: 50 40 60 219. Proszę udostępniajcie, nie mamy możliwości tymczasować kolejnego szczeniaka.[/FONT]

Posted (edited)

[FONT=century gothic]Zapraszam na pierwszy bazarek dla Snoopiego z fantami od Cioci kerii:[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243083-Ceramiczno-biżuteryjny-dla-Snoopiego-z-Olkusza-do-15-05-do-21-00

[FONT=century gothic]i drugi z fantami od Cioci milagros[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243090-Ciuszki-i-biżuteria-dla-Snoopiego-z-Olkusza-do-15-05-do-21-00

Kto jest Skarbnikiem Snoopiego? Pytam bo fanciki do milagros mam u siebie i chciałabym po zakończeniu bazarku podawać dane do przelewu bezpośrednio do Skarbnika:)

Edited by Juldan
Posted

[quote name='Juldan'][FONT=century gothic]Zapraszam na pierwszy bazarek dla Snoopiego z fantami od Cioci kerii:[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243083-Ceramiczno-biżuteryjny-dla-Snoopiego-z-Olkusza-do-15-05-do-21-00

[FONT=century gothic]i drugi z fantami od Cioci milagros[/FONT]
http://www.dogomania.pl/forum/threads/243090-Ciuszki-i-biżuteria-dla-Snoopiego-z-Olkusza-do-15-05-do-21-00

Kto jest Skarbnikiem Snoopiego? Pytam bo fanciki do milagros mam u siebie i chciałabym po zakończeniu bazarku podawać dane do przelewu bezpośrednio do Skarbnika:)

dziękujemy za bazarki.

Skarbnika jako takiego nie ma. Wpłaty na Snoopiego przelewane są bezpośrednio do missieek(Angeli)- DT w którym jest psiak. Angela wysyła mi rozliczenia gdy są jakieś wpłaty/wydatki, a ja wklejam tu aktualne rozliczenia na wątek.

Posted

wieści od missieek(email odebrany wczoraj-08.05):
[FONT=arial]
wczoraj byłam ze Snoopim u weta[/FONT][FONT=arial]raz jeszcze na przegląd dziąseł[/FONT]
[FONT=arial]bo jest na antybiotyku, a poprawa nie za duża[/FONT]
[FONT=arial]ma niefajne nadżerki w pyszczku[/FONT]
[FONT=arial]wet zmienił antybiotyk na inny, dał steryd (wcześniej nie było można bo miał rany po operacji)[/FONT]
[FONT=arial]dziś już widać poprawę[/FONT]
[FONT=arial]szczególnie w jedzeniu, zjada migiem, choć to pewnie po sterydzie[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]ząbki ma w niefajnym stanie, poodsłaniane szyjki, popsute miejscami[/FONT]
[FONT=arial]jak nie uda się zaleczyć tego antybiotykiem to trzeba będzie zrobić w paszczy porządek[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]wet poleca Stomorgyl, jak już skończy antybiotyk[/FONT]
[FONT=arial]może ktoś miałby jakiś niepotrzebny zapas?[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]dziś dotarła wpłata na niego[/FONT]
[FONT=arial]08.05.2013 KEAKEA 23,68 zł[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]w załączniku paragon za leki 23 zł

[/FONT]