Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda;( w takim razie nie wiem, czy jest sens wysyłać pocztą? mogę wysłać jak będę wysyłać fanty z bazarku, który ma ruszyć na dniach. Chyba żebyście się z innym psem do Skawiny wybierały odpukać ,,do kontroli'':)

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margoth137 napisał(a):
szkoda;( w takim razie nie wiem, czy jest sens wysyłać pocztą? mogę wysłać jak będę wysyłać fanty z bazarku, który ma ruszyć na dniach. Chyba żebyście się z innym psem do Skawiny wybierały odpukać ,,do kontroli'':)

Jak Angela będzie jechać do Skawiny, to Ci dam znać, ok? Nie ma co wysyłać i tracić kasę na wysyłkę.

Posted

[FONT=arial]Snoopy po czyszczeniu zębów czuje się dobrze, te które się ruszały zostały wyrwane, reszta wyczyszczona[/FONT][FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]w załącznikach dwie fotki[/FONT]
[FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]koszt operacji 90 zł, paragon doślę[/FONT]
[FONT=arial]koszt dojazdu do weta 50 zł

[/FONT]

Posted

keria napisał(a):
Piękny dziadeczek! Taki wełniaczek :loveu:

na niektórych zdjęciach wygląda jak szczeniak, na żywo też sprawia takie wrażenie:)

Posted

Zagladam do Snopunia uroczego :buzi::iloveyou:jak mlodziunia owieczka:loveu:jak dzidziunio ten cudny niunio wygląda ,sciskam za zdrówko i domus.

• 2 weeks later...
Posted

Snoopek ma się bardzo fajnie :) Puszeczki które ma od majowej bardzo mu smakują:)
Angela zakupiła mu pastę Orozyme i codziennie smaruje mu jego dziąsła i ząbki.

Aktualne saldo Snoopiego to już tylko 35,16 zł na plusie (aktualne rozliczenie na początku wątku).

Posted

Taki cudny dziadeczek! Próbowałyście ogłosić go w Gazecie Krakowskiej lub Dzienniku? U mnie to podziałało jak miałam na tymczasie psiego seniorka.