zolziatko Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Za wyróżnienie dziękujemy bardzo! Quote
paula_t Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Dziewczyny, dziękuję Wam serdecznie za pamięć o Brence i za "podmianę" ogłoszenia!:loveu: Miejmy nadzieję, że w końcu te nasze starania przyniosą skutek.... Przelewam do zolziatko 25zł od Nikaragua za sprzedaż pozabazarkową :) Quote
AgusiaP Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='paula_t']Dziewczyny, dziękuję Wam serdecznie za pamięć o Brence i za "podmianę" ogłoszenia!:loveu: Miejmy nadzieję, że w końcu te nasze starania przyniosą skutek.... Przelewam do zolziatko 25zł od Nikaragua za sprzedaż pozabazarkową :)[/QUOTE] W końcu musi ktoś się w niej zakochać, przecież śliczna dziewczynka jest :) Quote
asiuniab Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='AgusiaP']W końcu musi ktoś się w niej zakochać, przecież śliczna dziewczynka jest :)[/QUOTE] nietuzinkowo piękna, ten Jej zgryz jest powalający:) Quote
Panna Marple Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='asiuniab']nietuzinkowo piękna, ten Jej zgryz jest powalający:)[/QUOTE] Można powiedzieć, że buzia jej się nie zamyka...:eviltong: Quote
asiuniab Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Panna Marple']Można powiedzieć, że buzia jej się nie zamyka...:eviltong:[/QUOTE] dobre, bardzo dobre:) Quote
Mysza2 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 jak mnie nie pogonicie to Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-11-12-2013[/URL] Quote
paula_t Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;) Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna. Quote
Gabi79 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;) Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna.[/QUOTE] Dlaczego nikt nie dzwoni w sprawie Brenki???????? Ludzie są beznadziejni.... Quote
paula_t Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Gabrysiu, ja non stop się nad tym zastanawiam...Byłam święcie przekonana, że to z Płoszką będą problemy, bo jest większa (nie duża, ale większa niż Brenka), bo jest czarnego koloru, bo była psiakiem wycofanym, a tu się okazuje, że intuicja mnie zawiodła na całej linii, Płoszka w cudownym domku, a Brenuśka czeka.... Quote
Gabi79 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='paula_t']Gabrysiu, ja non stop się nad tym zastanawiam...Byłam święcie przekonana, że to z Płoszką będą problemy, bo jest większa (nie duża, ale większa niż Brenka), bo jest czarnego koloru, bo była psiakiem wycofanym, a tu się okazuje, że intuicja mnie zawiodła na całej linii, Płoszka w cudownym domku, a Brenuśka czeka....[/QUOTE] U mnie tak było z Cindy. Byłam przekonana, ze telefony się rozdzwonią, bo przecież to taka kochana, inteligentna i śliczna sunia. Owszem było kilka osób zainteresowanych, ale to nie byli ci właściwi. Dopiero po pół roku w sumie przez przypadek Pani Ania wypatrzyła Królewnę i się zakochała. Na Brenkę też czeka super domek, tylko CI ludzie jeszcze jej nie wypatrzyli. Quote
Mysza2 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ja też byłam przekonana że Brenka to taka bardziej adopcyjna, bo mała bo biszkoptowa, a tu kicha. Ale w końcu o ona się doczeka. Pamiętasz Paula ile nasz Czaki siedział ? I się doczekał na właściwych ludzi. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Zapraszamy na wątek dwóch maluszków, które wyciągamy z Chorzowa :-(:-(:-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ka-w-Chorzowie[/URL] Quote
paula_t Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Na przykładzie Płoszki, Czakiego czy Cindy widzę, że czasem naprawdę warto uzbroić się w cierpliwość, robić po prostu swoje (zbierać pieniążki, robić cały czas ogłoszenia) i czekać...Nie pozostaje nam nic innego...Zima zbliża się wielkimi krokami, więc i z adopcjami gorzej, może wiosną coś ruszy.... Quote
Mysza2 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Nie ma reguły komi i jaki psiak w oko wpadnie, jeden po miesiącu idzie do domku a inne rok siedzą albo i lepiej. Doczeka się i Brenka Quote
zolziatko Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Zaktualizowałam post rozliczeniowy. Brenusia znajdzie swój dom. Czasem warto dłużej poczekać. Quote
AgusiaP Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ja też tak uważam, ważne, że ma cieplutko :) Quote
darkaa Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;) Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna.[/QUOTE] U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :) A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;) Quote
AgusiaP Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='darkaa']U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :) A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;)[/QUOTE] Super dziewczynka i domek super :):):) Quote
paula_t Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='darkaa']U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :) A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;)[/QUOTE] Cieszę się, że chociaż w przypadku Płoszki mogę być spokojna :) Ucałuj i wyściskaj pannicę ode mnie!:loveu: Quote
darkaa Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='paula_t']Cieszę się, że chociaż w przypadku Płoszki mogę być spokojna :) Ucałuj i wyściskaj pannicę ode mnie!:loveu:[/QUOTE] Tak jest :D Quote
Recommended Posts