Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dziękuję Wam serdecznie za pamięć o Brence i za "podmianę" ogłoszenia!:loveu: Miejmy nadzieję, że w końcu te nasze starania przyniosą skutek....
Przelewam do zolziatko 25zł od Nikaragua za sprzedaż pozabazarkową :)

Posted

[quote name='paula_t']Dziewczyny, dziękuję Wam serdecznie za pamięć o Brence i za "podmianę" ogłoszenia!:loveu: Miejmy nadzieję, że w końcu te nasze starania przyniosą skutek....
Przelewam do zolziatko 25zł od Nikaragua za sprzedaż pozabazarkową :)[/QUOTE]

W końcu musi ktoś się w niej zakochać, przecież śliczna dziewczynka jest :)

Posted

jak mnie nie pogonicie to
Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-11-12-2013[/URL]

Posted

I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;)

Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna.

Posted

[quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;)

Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna.[/QUOTE]
Dlaczego nikt nie dzwoni w sprawie Brenki????????

Ludzie są beznadziejni....

Posted

Gabrysiu, ja non stop się nad tym zastanawiam...Byłam święcie przekonana, że to z Płoszką będą problemy, bo jest większa (nie duża, ale większa niż Brenka), bo jest czarnego koloru, bo była psiakiem wycofanym, a tu się okazuje, że intuicja mnie zawiodła na całej linii, Płoszka w cudownym domku, a Brenuśka czeka....

Posted

[quote name='paula_t']Gabrysiu, ja non stop się nad tym zastanawiam...Byłam święcie przekonana, że to z Płoszką będą problemy, bo jest większa (nie duża, ale większa niż Brenka), bo jest czarnego koloru, bo była psiakiem wycofanym, a tu się okazuje, że intuicja mnie zawiodła na całej linii, Płoszka w cudownym domku, a Brenuśka czeka....[/QUOTE]

U mnie tak było z Cindy. Byłam przekonana, ze telefony się rozdzwonią, bo przecież to taka kochana, inteligentna i śliczna sunia.
Owszem było kilka osób zainteresowanych, ale to nie byli ci właściwi.
Dopiero po pół roku w sumie przez przypadek Pani Ania wypatrzyła Królewnę i się zakochała.

Na Brenkę też czeka super domek, tylko CI ludzie jeszcze jej nie wypatrzyli.

Posted

Ja też byłam przekonana że Brenka to taka bardziej adopcyjna, bo mała bo biszkoptowa, a tu kicha.
Ale w końcu o ona się doczeka. Pamiętasz Paula ile nasz Czaki siedział ? I się doczekał na właściwych ludzi.

Posted

Zapraszamy na wątek dwóch maluszków, które wyciągamy z Chorzowa :-(:-(:-(

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249365-Dwie-kruszynki-z-schroniska-w-Chorzowie"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ka-w-Chorzowie[/URL]

Posted

Na przykładzie Płoszki, Czakiego czy Cindy widzę, że czasem naprawdę warto uzbroić się w cierpliwość, robić po prostu swoje (zbierać pieniążki, robić cały czas ogłoszenia) i czekać...Nie pozostaje nam nic innego...Zima zbliża się wielkimi krokami, więc i z adopcjami gorzej, może wiosną coś ruszy....

Posted

[quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści z domu Płoszki;)

Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. Do Brenki ogłoszeń prawie dzień w dzień przychodzą mi odnowienia, więc sunia jest cały czas na wszelakich ogłoszeniowych portalach widoczna.[/QUOTE]
U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :)
A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;)

Posted

[quote name='darkaa']U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :)
A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;)[/QUOTE]

Super dziewczynka i domek super :):):)

Posted

[quote name='darkaa']U Płoszki wszystko w porządku :D Taka super z niej dziewczynka ;) I jeszcze taka zabawna i bardzo lubi głaskanie ..... i moje łóżko :)
A co do Brenki to na pewno znajdzie domek, bo też super dziewczynka :D I jeszcze to jej uzębienie ;)[/QUOTE]

Cieszę się, że chociaż w przypadku Płoszki mogę być spokojna :)
Ucałuj i wyściskaj pannicę ode mnie!:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Cieszę się, że chociaż w przypadku Płoszki mogę być spokojna :)
Ucałuj i wyściskaj pannicę ode mnie!:loveu:[/QUOTE]
Tak jest :D