paula_t Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Makila']Paula miałam wielką przyjemnośc poznać Brenkę pod Dżokiem. Ona jest przeurocza. Szkoda że nie trafiła na swojego ludzia. Chociaż moim się poszczęściło, Tina i Tara znalazły domki.[/QUOTE] I Ty tam byłaś? ;) Jest cudna, szkoda, że nikt tego nie widzi :( Fajnie, że chociaż Twoim się poszczęściło:) Quote
AgusiaP Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Makila']Paula miałam wielką przyjemnośc poznać Brenkę pod Dżokiem. Ona jest przeurocza. Szkoda że nie trafiła na swojego ludzia. Chociaż moim się poszczęściło, Tina i Tara znalazły domki.[/QUOTE] Super, że obie dziewczynki znalazły domki :):):) A te dwie ślicznoty mają takiego pecha...:( Quote
zozola77 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 przyjdzie i na nie czas..trzeba wierzyc... Quote
Makila Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='paula_t']I Ty tam byłaś? ;) Jest cudna, szkoda, że nikt tego nie widzi :( Fajnie, że chociaż Twoim się poszczęściło:)[/QUOTE] Pod Dżokiem zawsze jest kilka "moich" psiaków a z nimi albo ja albo mja córka :lol: Quote
asiuniab Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Makila']Pod Dżokiem zawsze jest kilka "moich" psiaków a z nimi albo ja albo mja córka :lol:[/QUOTE] to należy życzyć psiakom powodzenia na nowej drodze.... Quote
zolziatko Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Sunie są bogatsze o 205zł z bazarku od Paulinki. Dziękuję Paula :) Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Zolziatko, dałabyś radę zrobić dziewczynom w wolnym czasie po pakiecie ogłoszeń z numerem telefonu Angeliki (jeśli się zgodzi)? Bo ja już zaczynam myśleć, że nade mną jakieś fatum wisi:roll: Quote
zolziatko Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Dopytam Angelikę... i jak się zgodzi to porobię ogłoszenia. Paulinko a mail do aktywacji ogłoszeń jaki podawać? Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='zolziatko']Dopytam Angelikę... i jak się zgodzi to porobię ogłoszenia. Paulinko a mail do aktywacji ogłoszeń jaki podawać?[/QUOTE] Najlepiej chyba Angeliki jeśli będzie Jej telefon. Ja i tak póki co jestem ograniczona w odbieraniu telefonów. Quote
asiuniab Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='paula_t']Zolziatko, dałabyś radę zrobić dziewczynom w wolnym czasie po pakiecie ogłoszeń z numerem telefonu Angeliki (jeśli się zgodzi)? Bo ja już zaczynam myśleć, że nade mną jakieś fatum wisi:roll:[/QUOTE] nie wisi, nie wisi, będzie jeszcze dobrze:) Quote
AgusiaP Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ale tu cichutko u dziewczynek... Ciekawe jak tam Płoszka Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Cichutko, bo i nic się niestety nie dzieje w sprawie adopcji dziewczynek :( Miałam kilka telefonów z nieznanych numerów, odbierałam, ale to w sprawie Rubika i żadnych konkretów, na zasadzie: cudny psiak, zakochałam się, nie mogę adoptować, ale jak inaczej można pomóc... I ja jestem ciekawa....Teraz krocie płacę za telefon, to i nie mam jak zadzwonić za bardzo i tak pewnie przyjdzie kolosalny rachunek:/ Napiszę do Angeliki. Quote
AgusiaP Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pauluś pewnie wszystko ok ;) wrócisz to zdasz nam relację :) tak tylko pisałam, bo jestem ciekawa jak tam czarnulka się sprawuje ;) Quote
Gabi79 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zaglądam do słodkich dziewczynek. Gdzie te domki???? Takich skarbów nikt nie chce????? Quote
zolziatko Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Ja rozmawiałam w zeszłym tygodniu z Angeliką ( na akcji). Płoszka początkowo trochę się bała u Angeliki ale potem szybko przypomniała sobie inne psy i generalnie czuje się dobrze. Nie jest wylewna ale też tragedii nie ma. Niestety cicho bo i nie ma co pisać czasem :( Sunieczki cały czas udostępniane ... ogłaszane i nic... Quote
Panna Marple Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Oj ciężko, kiedy nawet pół telefonu nie ma:-( Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a tu już listopad za pasem, to i paula niedługo zjedzie w rodzinne swoje strony;) Quote
paula_t Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='asiuniab']a tu już listopad za pasem, to i paula niedługo zjedzie w rodzinne swoje strony;)[/QUOTE] No właśnie zapowiada się na to, że jeszcze trochę tu zabawię, myślę, że ponad 2 tygodnie. Miałam robić bazarek po powrocie, mam nadzieję, że się wyrobię, bo trzeba będzie podreperować budżet dziewczyn i Baksika. Napisałam do Angeliki, ale póki co nie mam żadnej odpowiedzi.... Quote
Mysza2 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='zolziatko']Ja rozmawiałam w zeszłym tygodniu z Angeliką ( na akcji). Płoszka początkowo trochę się bała u Angeliki ale potem szybko przypomniała sobie inne psy i generalnie czuje się dobrze. Nie jest wylewna ale też tragedii nie ma. Niestety cicho bo i nie ma co pisać czasem :( Sunieczki cały czas udostępniane ... ogłaszane i nic...[/QUOTE] N ie dołujcie się, doczekają się w końcu :) Quote
Gabi79 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mysza2']N ie dołujcie się, doczekają się w końcu :)[/QUOTE] Myszka ma rację!!! Już tyle razy mnie pocieszała, gdy miałam chwile zwątpienia,a potem słyszałam: "A nie mówiłam" :loveu: Quote
zolziatko Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Znajdą dom... Paulinko ja zrobię ogłoszenia Płoszce i Brence. Pytałam Angelikę i nie ma problemu, żeby wstawić jej dane do kontaktu. A odnośnie ogłoszeń, to póki co próbuję je rozkiminić, bo dopiero się tego uczę... Jak się naumiem to będę psy ogłaszać w większej ilości :) Quote
AgusiaP Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='zolziatko']Znajdą dom... Paulinko ja zrobię ogłoszenia Płoszce i Brence. Pytałam Angelikę i nie ma problemu, żeby wstawić jej dane do kontaktu. A odnośnie ogłoszeń, to póki co próbuję je rozkiminić, bo dopiero się tego uczę... Jak się naumiem to będę psy ogłaszać w większej ilości :)[/QUOTE] Podaj mi numer do Angeliki ;) pomogę w ogłoszeniach :) Quote
paula_t Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dzięki dziewczyny:) Miałam dzisiaj telefon o Płoszkę, ale nic nie mówię, nic nie piszę, bo niewiele wiem. Rozmawiałam z Panią około 10 minut (ze względu na koszt połączeń), odpowiedziałam na pytania, sama troszkę wypytałam i przekazałam nr do Angeliki. Brenuśka kanapowa;) [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/4946/pbwh.jpg[/IMG] [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/2587/gvms.jpg[/IMG] Quote
Gabi79 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Trzymam kciuki, żeby pani się do Angeliki odezwała!!!!!!!!! Brenusia kanapowa prześliczna:loveu: Quote
Mysza2 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Gabi79']Trzymam kciuki, żeby pani się do Angeliki odezwała!!!!!!!!! Brenusia kanapowa prześliczna:loveu:[/QUOTE] Się podłączam do trzymania:) Quote
Recommended Posts