Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Paula miałam wielką przyjemnośc poznać Brenkę pod Dżokiem.
Ona jest przeurocza. Szkoda że nie trafiła na swojego ludzia.
Chociaż moim się poszczęściło, Tina i Tara znalazły domki.[/QUOTE]

I Ty tam byłaś? ;)
Jest cudna, szkoda, że nikt tego nie widzi :(
Fajnie, że chociaż Twoim się poszczęściło:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Makila']Paula miałam wielką przyjemnośc poznać Brenkę pod Dżokiem.
Ona jest przeurocza. Szkoda że nie trafiła na swojego ludzia.
Chociaż moim się poszczęściło, Tina i Tara znalazły domki.[/QUOTE]

Super, że obie dziewczynki znalazły domki :):):)

A te dwie ślicznoty mają takiego pecha...:(

Posted

[quote name='paula_t']I Ty tam byłaś? ;)
Jest cudna, szkoda, że nikt tego nie widzi :(
Fajnie, że chociaż Twoim się poszczęściło:)[/QUOTE]

Pod Dżokiem zawsze jest kilka "moich" psiaków a z nimi albo ja albo mja córka :lol:

Posted

Zolziatko, dałabyś radę zrobić dziewczynom w wolnym czasie po pakiecie ogłoszeń z numerem telefonu Angeliki (jeśli się zgodzi)? Bo ja już zaczynam myśleć, że nade mną jakieś fatum wisi:roll:

Posted

[quote name='zolziatko']Dopytam Angelikę... i jak się zgodzi to porobię ogłoszenia.
Paulinko a mail do aktywacji ogłoszeń jaki podawać?[/QUOTE]

Najlepiej chyba Angeliki jeśli będzie Jej telefon. Ja i tak póki co jestem ograniczona w odbieraniu telefonów.

Posted

[quote name='paula_t']Zolziatko, dałabyś radę zrobić dziewczynom w wolnym czasie po pakiecie ogłoszeń z numerem telefonu Angeliki (jeśli się zgodzi)? Bo ja już zaczynam myśleć, że nade mną jakieś fatum wisi:roll:[/QUOTE]
nie wisi, nie wisi, będzie jeszcze dobrze:)

Posted

Cichutko, bo i nic się niestety nie dzieje w sprawie adopcji dziewczynek :( Miałam kilka telefonów z nieznanych numerów, odbierałam, ale to w sprawie Rubika i żadnych konkretów, na zasadzie: cudny psiak, zakochałam się, nie mogę adoptować, ale jak inaczej można pomóc...
I ja jestem ciekawa....Teraz krocie płacę za telefon, to i nie mam jak zadzwonić za bardzo i tak pewnie przyjdzie kolosalny rachunek:/
Napiszę do Angeliki.

Posted

Ja rozmawiałam w zeszłym tygodniu z Angeliką ( na akcji). Płoszka początkowo trochę się bała u Angeliki ale potem szybko przypomniała sobie inne psy i generalnie czuje się dobrze. Nie jest wylewna ale też tragedii nie ma.
Niestety cicho bo i nie ma co pisać czasem :( Sunieczki cały czas udostępniane ... ogłaszane i nic...

Posted

[quote name='asiuniab']a tu już listopad za pasem, to i paula niedługo zjedzie w rodzinne swoje strony;)[/QUOTE]

No właśnie zapowiada się na to, że jeszcze trochę tu zabawię, myślę, że ponad 2 tygodnie. Miałam robić bazarek po powrocie, mam nadzieję, że się wyrobię, bo trzeba będzie podreperować budżet dziewczyn i Baksika.

Napisałam do Angeliki, ale póki co nie mam żadnej odpowiedzi....

Posted

[quote name='zolziatko']Ja rozmawiałam w zeszłym tygodniu z Angeliką ( na akcji). Płoszka początkowo trochę się bała u Angeliki ale potem szybko przypomniała sobie inne psy i generalnie czuje się dobrze. Nie jest wylewna ale też tragedii nie ma.
Niestety cicho bo i nie ma co pisać czasem :( Sunieczki cały czas udostępniane ... ogłaszane i nic...[/QUOTE]
N ie dołujcie się, doczekają się w końcu :)

Posted

[quote name='Mysza2']N ie dołujcie się, doczekają się w końcu :)[/QUOTE]

Myszka ma rację!!!

Już tyle razy mnie pocieszała, gdy miałam chwile zwątpienia,a potem słyszałam: "A nie mówiłam" :loveu:

Posted

Znajdą dom...

Paulinko ja zrobię ogłoszenia Płoszce i Brence. Pytałam Angelikę i nie ma problemu, żeby wstawić jej dane do kontaktu.
A odnośnie ogłoszeń, to póki co próbuję je rozkiminić, bo dopiero się tego uczę... Jak się naumiem to będę psy ogłaszać w większej ilości :)

Posted

[quote name='zolziatko']Znajdą dom...

Paulinko ja zrobię ogłoszenia Płoszce i Brence. Pytałam Angelikę i nie ma problemu, żeby wstawić jej dane do kontaktu.
A odnośnie ogłoszeń, to póki co próbuję je rozkiminić, bo dopiero się tego uczę... Jak się naumiem to będę psy ogłaszać w większej ilości :)[/QUOTE]

Podaj mi numer do Angeliki ;) pomogę w ogłoszeniach :)

Posted

Dzięki dziewczyny:)

Miałam dzisiaj telefon o Płoszkę, ale nic nie mówię, nic nie piszę, bo niewiele wiem. Rozmawiałam z Panią około 10 minut (ze względu na koszt połączeń), odpowiedziałam na pytania, sama troszkę wypytałam i przekazałam nr do Angeliki.

Brenuśka kanapowa;)

[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/4946/pbwh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img812.imageshack.us/img812/2587/gvms.jpg[/IMG]