paula_t Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Panna Marple']jak kasiory wystarczy, to może i Baksik by się załapał, co?;):lol:[/QUOTE] Kasiury jak najbardziej wystarczy, bo wyróżnienie kosztuje 24,99zł- jedno dla Brenki, jedno dla Płoszki, jedno dla Milusia i oczywiście jeśli się zgodzisz, to jedno dla Baksika :) Jak wrócę ze spaceru z Bandziorem wyróżnię Brencę, a Baksika mam zamiar w przeciągu kilku dni odwiedzić, to może mnie zaszczyci chwilą i uda mi się zrobić mu jakieś nowe zdjęcia ;) Dziękuję raz jeszcze:loveu::oops: Quote
zolziatko Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Panno Marple :iloveyou::iloveyou: Wielkie, wielkie dzięki. Ja w takim razie wykreślam z wydatków te 50zł na wyróżnienia :) Będzie trzeba, to później wyróżnimy.... a z dobrych wieści .... bardzo prawdopodobne, że w niedzielę Brenusia znów się będzie lansować..... a my z Paulinką i Angeliki pieskami będziemy zachęcać do adopcji :) Zostałyśmy zaproszone na festyn szkolny (przez pewną szaloną z miłości do psów osobę :)) ... na którym też będą adopcje psiaków.... Trzymajcie kciuki .... I jeszcze chciałabym uprawiać prywatę: Nie znacie kogoś, kto przyjmie tymczasowo kotkę z kociętami? Sprawa na już i wczoraj..... mogą być w klatce ( ja mam taką klatkę 120 - dla gryzoni ... powinna wystarczyć ) ... Taki awaryjny tymczas mi potrzebny .... potem może coś się uda znaleźć innego.... Pomóżcie proszę ... Quote
Makila Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Rozumiem ludzi którzy nie lubią zwierząt i ich nie mają, ale takich którzy biorą a później oddają jak rzecz to bym :mad::mad::mad: Jak duża jest Płoszka (w porównaniu do Baksika)? Quote
paula_t Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zolziatko, nie znam niestety nikogo, kto mógłby je przetrzymać :( Sama mam 3 kociaki na osiedlu, z którymi nie mam pojęcia co zrobić:shake: Ogłoszenie Brenuśki wyróżnione :) Makila, Płoszka jest mniejsza od Baksika, waży ok.10kg, z tego co pamiętam Quote
Makila Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Jak 10kg to taka jak Baksiu Będę o niej pamiętać ;) Quote
paula_t Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Makila']Jak 10kg to taka jak Baksiu Będę o niej pamiętać ;)[/QUOTE] Anetko, może waga podobna, ale Płoszka z wyglądu jest mniejsza niż Baksik:) Quote
asiuniab Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 no ja też oglądałam tylko psiaki na zdjęciach, ale Płoszka to mi na mniejszą wygląda, ot jakie oko potrafi być subiektywne;) Quote
paula_t Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nie mam fb, więc przychodzę z prośbą;) PILNIE poszukuję kogoś do wizyty PA w Spytkowicach pod Wadowicami, niestety na dogo nie udało mi się nikogo znaleźć, więc proszę o umieszczenie informacji na fb: [URL="https://www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2Fwizytypa%2F"]https://www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2Fwizytypa%2F[/URL] Mój nr telefonu: 604-430-023 Quote
Gabi79 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Zaglądam do ślicznotek:loveu: Jeśli chodzi o wizytę niestety nie pomogę:-( A dla jakiego to pieska? Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Gabi79']Zaglądam do ślicznotek:loveu: Jeśli chodzi o wizytę niestety nie pomogę:-( A dla jakiego to pieska?[/QUOTE] Udało się na szczęście znaleźć osobę, która przeprowadzi wizytę:) Gabrysiu, teoretycznie dla Brenki....ale nic nie mówię i nie piszę, bo póki co jestem dość sceptycznie nastawiona....wizyta wszystko pokaże, bo na szczęście robi ją bardzo doświadczona osoba, którą prosiłam, że jeśli będzie miała choć najmniejsze wątpliwości, niech od razu o nich mówi, bo nie chcę, żeby znowu Brenuśka przechodziła powrót z adopcji....Domek musi być pewny! Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='paula_t']Udało się na szczęście znaleźć osobę, która przeprowadzi wizytę:) Gabrysiu, teoretycznie dla Brenki....ale nic nie mówię i nie piszę, bo póki co jestem dość sceptycznie nastawiona....wizyta wszystko pokaże, bo na szczęście robi ją bardzo doświadczona osoba, którą prosiłam, że jeśli będzie miała choć najmniejsze wątpliwości, niech od razu o nich mówi, bo nie chcę, żeby znowu Brenuśka przechodziła powrót z adopcji....Domek musi być pewny![/QUOTE] Tak myślałam, że chodzi o którąś z naszych dziewczynek, ale nie pytałam jak sama nie pisałaś. Paula a kiedy ta wizyta się odbędzie ? Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Tak myślałam, że chodzi o którąś z naszych dziewczynek, ale nie pytałam jak sama nie pisałaś. Paula a kiedy ta wizyta się odbędzie ?[/QUOTE] Nie pisałam nic, bo po rozmowie żadna rewelacja i nie spodziewam się cudów...choć może mam za wysokie wymagania ;) W każdym razie nie skreślam domku z góry, wiadomo, że to tylko rozmowa telefoniczna, wszystko okaże się w przeciągu paru dni. Pani Agnieszka ma się jutro kontaktować z potencjalnym domkiem. W międzyczasie zapraszam na bazarek dla dziewczyn i Baksika, bo w tym miesiącu muszę zacząć szybciej zbierać pieniążki, żeby nie było powtórki z rozrywki u Baksika:oops: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247586-kOSMETYKI-CIUCU-BI%C5%BBUTERIA-DLA-PSIAK%C3%93W-POD-MOJ%C4%84-OPIEK%C4%84-DO-10-10-DO-21-59"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247586-kOSMETYKI-CIUCU-BI%C5%BBUTERIA-DLA-PSIAK%C3%93W-POD-MOJ%C4%84-OPIEK%C4%84-DO-10-10-DO-21-59[/URL] Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 to czekamy na tą wizytę i oby to był super domek. Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Paula do kiedy ma czas Płoszka?[/QUOTE] Usłyszałam, że 19-ego Pani wyjeżdża na szkolenie i do tego czasu Płoszka ma znaleźć dom. Na ile ma to pokrycie w rzeczywistości (w sensie co by zrobili, gdybym poprosiła jeszcze o trochę czasu)? Nie wiem:shake: Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Może warto spróbować a nóż widelec się zgodzą. Może zlitują się nad tą biedną psiną :( zolziatko nie dotarły jeszcze moje deklaracje? wpłaciłam 26.09. Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Może warto spróbować a nóż widelec się zgodzą. Może zlitują się nad tą biedną psiną :( zolziatko nie dotarły jeszcze moje deklaracje? wpłaciłam 26.09.[/QUOTE] Na pewno dotarła, tylko zolziatko ma ostatnio sporo na głowie i prosiła o cierpliwość :) Aguś, szczerze mówiąc wątpię, bo co innego, gdyby powiedzieli, że poczekają cierpliwie dopóki Płoszka nie znajdzie domku, z tym, że proszą, żeby ją intensywnie ogłaszać (jak w przypadku jednego mikropsiaka, którego zawoziłam do domku w Warszawie),a co innego kiedy dali termin ostateczny....Poza tym sama mam wyrzuty sumienia, że Płoszka siedzi w miejscu, w którym...jej po prostu nie chcą :( Cały czas liczę na mały cud....:( Quote
Gabi79 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='paula_t']Na pewno dotarła, tylko zolziatko ma ostatnio sporo na głowie i prosiła o cierpliwość :) Aguś, szczerze mówiąc wątpię, bo co innego, gdyby powiedzieli, że poczekają cierpliwie dopóki Płoszka nie znajdzie domku, z tym, że proszą, żeby ją intensywnie ogłaszać (jak w przypadku jednego mikropsiaka, którego zawoziłam do domku w Warszawie),a co innego kiedy dali termin ostateczny....Poza tym sama mam wyrzuty sumienia, że Płoszka siedzi w miejscu, w którym...jej po prostu nie chcą :( Cały czas liczę na mały cud....:([/QUOTE] Niech ich cholera, tacy byli Płoszką zachwyceni, a teraz termin podali - zabierać ją i koniec:angryy: Czy niektórzy naprawdę nie mają rozumu, ani sumienia?????? Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Gabi79']Niech ich cholera, tacy byli Płoszką zachwyceni, a teraz termin podali - zabierać ją i koniec:angryy: Czy niektórzy naprawdę nie mają rozumu, ani sumienia??????[/QUOTE] Przede wszystkim serducha Quote
zolziatko Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 AgusiaP oczywiście dotarła Twoja deklaracja. Przepraszam, że nie wpisałam.... :oops: już naprawiam ..... dotarła 30.09. -40zł Wróciło także 50zł wpłacone Paulince na wyróżnienia, bo dziewczynki zostały wyróżnione dzięki Pannie Marple.... Uzupełniłam finanse na pierwszej stronie. Wpłaciłam też za kolejny miesiąc za Brenusię 300zł plus 50zł za przejazdy do Krakowa na akcje pod Dżokiem i niedzielny festyn (w sumie trzy razy jeździła Brenka, więc ustaliłysmy z Angeliką, że będziemy partycypować w kosztach paliwa). Co do Płoszki to szczerze mówiąc nie wiem, czy to dobrze, że ona tam dalej jest, skoro jej nie chcą już :( Wiadomo ... gdyby był bezpłatny tymczas to bym się nie wahała i jechała po nią od razu :( Quote
Mysza2 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Przede wszystkim serducha[/QUOTE] Dokładnie, nawet komentować się mi nie chce bo i po co. Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='zolziatko']AgusiaP oczywiście dotarła Twoja deklaracja. Przepraszam, że nie wpisałam.... :oops: już naprawiam ..... dotarła 30.09. -40zł Wróciło także 50zł wpłacone Paulince na wyróżnienia, bo dziewczynki zostały wyróżnione dzięki Pannie Marple.... Uzupełniłam finanse na pierwszej stronie. Wpłaciłam też za kolejny miesiąc za Brenusię 300zł plus 50zł za przejazdy do Krakowa na akcje pod Dżokiem i niedzielny festyn (w sumie trzy razy jeździła Brenka, więc ustaliłysmy z Angeliką, że będziemy partycypować w kosztach paliwa). Co do Płoszki to szczerze mówiąc nie wiem, czy to dobrze, że ona tam dalej jest, skoro jej nie chcą już :( Wiadomo ... gdyby był bezpłatny tymczas to bym się nie wahała i jechała po nią od razu :([/QUOTE] Kochana nie ma sprawy ;) Quote
Gabi79 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='paula_t']Nie pisałam nic, bo po rozmowie żadna rewelacja i nie spodziewam się cudów...choć może mam za wysokie wymagania ;) W każdym razie nie skreślam domku z góry, wiadomo, że to tylko rozmowa telefoniczna, wszystko okaże się w przeciągu paru dni. Pani Agnieszka ma się jutro kontaktować z potencjalnym domkiem. W międzyczasie zapraszam na bazarek dla dziewczyn i Baksika, bo w tym miesiącu muszę zacząć szybciej zbierać pieniążki, żeby nie było powtórki z rozrywki u Baksika:oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247586-kOSMETYKI-CIUCU-BIŻUTERIA-DLA-PSIAKÓW-POD-MOJĄ-OPIEKĄ-DO-10-10-DO-21-59[/URL][/QUOTE] O rany, nie zauważyłam tego wpisu. Trzymam kciuki!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts