Szarik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hej hej, jak tu poetycko! To ja wkleję cytat przepiękny. Baardzo mi się spodobał. :loveu::loveu::loveu: Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy nas nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" George G. Vest[SIZE=+0] :loveu::loveu::loveu: Chyba wyląduje w mojej sygnaturze... Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzień dobry, wpadliśmy się przywitać:multi: Śliczna Kora:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Witaj desperka:multi:. Jaki przepiekny cytat:loveu:Szarik Quote
Rybka_39 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wkleje moje paskudne rysunki, jak je sobie tak ogladam to mysle że trzeba ostro się wziąść do roboty bo sa dość ubogie technicznie: :diabloti: Shot at 2007-08-10 Shot at 2007-08-10 Shot at 2007-08-10 Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 rady co do tego już ci pisalam;) skorzystaj z nich, zrob nasteny rysunek i daj tu jego zdjecie, to powiem(my) ci co mozesz ewentualnie poprawic;) Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wow rysunki są świetne :klacz: Ja jestem fioletowa jeśli chodzi o rysowanie, totez bardzo bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Szarik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bardzo ładne te rysunki! A ja bym chciała jeszcze parę psich wierszyków wkleić kożystając z tematu. Zakochałam sie w Nich... Dziękuję A. Gerlach Dziękuję, że jesteś blisko. Za serce, co niesiesz w pysku! Za ciężką mordę i łapy obie! I za kolory świata - co nosisz w sobie! Dziękuję, że każdej nocy ogrzewasz mnie snem spokojnym, Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! Za uśmiech dziękuję i miłość! I za nadzieję w przyszłość! Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, choć powodów wiele, bo jestem tylko Twoim człowiekiem... Mój Dogu Moje psie niebo Barbara Borzymowska Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba. Ja poproszę na inny przystanek, tam gdzie merda stado ogonów. Zrezygnuję z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy. On wróci Franciszek J. Klimek Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to jeszcze za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i - przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się w koło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę: on wróci... Choć może w innym futerku Może to i mały offtop, ale podziwiajcie! Ostatni jest wzruszający... Quote
Rybka_39 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Figa dzieki. Werka wiem wiem, dzieki za rady. Szarik super wierszyki wzruszyłam się, dawaj wiecej takich wzruszajacych jak znajdziesz! Quote
Rybka_39 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Moze to czytaliscie, ale musze wkleić, bardzo mnie to wzruszyło, nie wiem kto to napisał: 1. Moje życie nie trwa długo. Każde rozstanie z tobą oznacza dla mnie cierpienie. Myśl o tym zanim mnie kupisz. 2. Daj mi czas na zrozumienie czego ode mnie oczekujesz. 3. Pozwól mi mieć zaufanie - ja tym żyje. 4. Nie gniewaj się na mnie i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę i swoich przyjaciół - ja mam tylko ciebie. 5. Rozmawiaj ze mną. Nawet jeśli nie rozumiem słów, rozumiem twój głos. 6. Postępuj ze mną rozważnie - ja niczego nie zapominam. 7. Pamiętaj, zanim mnie uderzysz, że moje szczęki z łatwością mogłyby pogruchotać twoją rękę, a jednak nie robię z nich użytku, bo cie kocham. 8. Zanim mnie nazwiesz: niechętny, uparty, leniwy, zastanów się, może za długo musiałem siedzieć na słońcu, a może mam już nie całkiem sprawne serce. 9. Troszcz się o mnie, gdy się zestarzeje - także ty będziesz kiedyś stary. 10. Bądź ze mną w trudnych momentach mojego życia. Nie mów nigdy: "ja nie mogę na to patrzeć" albo "to ma się stać podczas mojej nieobecności". Wszystko jest łatwiejsze dla mnie, z tobą... Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 aż mi się łezka w oku zakrecila... Maxiu, pamietam... Quote
olifka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Heloł:multi: Ale tu poetycko:cool3: Rybka_39 napisał(a):Moze to czytaliscie, ale musze wkleić, bardzo mnie to wzruszyło, nie wiem kto to napisał: 1. Moje życie nie trwa długo. Każde rozstanie z tobą oznacza dla mnie cierpienie. Myśl o tym zanim mnie kupisz. 2. Daj mi czas na zrozumienie czego ode mnie oczekujesz. 3. Pozwól mi mieć zaufanie - ja tym żyje. 4. Nie gniewaj się na mnie i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę i swoich przyjaciół - ja mam tylko ciebie. 5. Rozmawiaj ze mną. Nawet jeśli nie rozumiem słów, rozumiem twój głos. 6. Postępuj ze mną rozważnie - ja niczego nie zapominam. 7. Pamiętaj, zanim mnie uderzysz, że moje szczęki z łatwością mogłyby pogruchotać twoją rękę, a jednak nie robię z nich użytku, bo cie kocham. 8. Zanim mnie nazwiesz: niechętny, uparty, leniwy, zastanów się, może za długo musiałem siedzieć na słońcu, a może mam już nie całkiem sprawne serce. 9. Troszcz się o mnie, gdy się zestarzeje - także ty będziesz kiedyś stary. 10. Bądź ze mną w trudnych momentach mojego życia. Nie mów nigdy: "ja nie mogę na to patrzeć" albo "to ma się stać podczas mojej nieobecności". Wszystko jest łatwiejsze dla mnie, z tobą... Czytałam Pozdrawiam Oliwka z Bisią Quote
Szarik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Chyba te 10 przykazań sobie przepiszę i powiesze gdzieś w pokoju na widoku. Oczywiście kocham mojego malucha i dbam, ale bywaja momenty załamania, kiedy ejstem na Niego zwyczajnie zła, i zapominam o tym, co tu napisane... I wtedy popatrze sobie na to i go zwyczajnie przytulę :) :) :) Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 toć to świetne przykazania żeby tak każdy ich przestrzegał........ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja czytałam - super to jest :loveu: Quote
Pianka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ładne rysunki:multi: Te 10 przykazań jest super. I takie prawdziwe:cool3: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy :multi: śliczna sunia :loveu: ps. bardzo fajne te 10 przykazań! Pozdrawiamy ;) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wstawać Sylwia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 już południe!! wstawać śpiochy :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cześć Rybusia:) Cześć Korusia:) Buziaczki Wam ślemy w niesłoneczną - kurcze.. - sobotę :loveu: Co tam u boksiczki?;) Quote
Recommended Posts