Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz zmieniłam format fotki.
Moja przygoda z pakami zaczeła się gdy na smietnika znalazlam papuzke falistą Felke, była ze mna przez jakis czas, była wspaniała, siedziała mi na ramieniu i jadła ze mna, była chyba bialo niebieska.
Zdechła ze starości
[*]
Potem miałam nimfe, straszny darciuch, po niej miałam 2 faliste zółto zielona i biała, ale mi kot na podworku na klatke skoczył i zwiały:placz:

Posted

Ja juz mam tyle animalsow na głowie, że czasem mam dość.
Mam jeszcze świnke morska tricolor, gładkowłosa Puskę ma już 2,8lat chyba:cool3:.
Pamiętam że jak Pusia była maluszkiem uwielbiała siedzieć na szyji, jest dośc żarłoczna, ale czasem przychodzi na zawolanie(na szelest woreczka, lub klaśniecie).
Mam tez krolika Gizmo, kastrowany ponad 3 letni krolik angorka.
Byłam kiedys w zoologiku po kare, patrze a tu w klatce siedzi smutny krolis nie mogłam sie oprzec i zapytałam czy jest na sprzedaz, okazało sie że Pani jego nigdy nie iała czsu by sie nim zająść a do tego wyjeżdza za granice więc go wziełam do siebie:loveu:.
Kolejny zwierzak to rybki, mam welona, mieczyki i gupiki...no i glonojada, od zawze miałam ryby kiedys nawet paletki:loveu:.
Miałam kiedys jeszcze 2 kroliki, 3chomiki, żołwia, ale mi zwiał:eviltong:, papugi jak juz pisałam, no i psy...aha i raz kota ktormu jak byłam mala wasy obciełam:evil_lol:bo się bawiłam w fryzjera

Posted

Ja tak mysle postawic ich przed faktem...
moja mama coś wspominała o kotku, a tyle tych biedot w schronach...napewno by mnie z kiciusiem nie wywalila, ale nie wiem jakby Kora zareagowała na kota:roll:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
śliczny
kiedyś wypatrzyłam sobie w zoologu królisia, składałam kase, w koncu ide po królika, a jego już nie ma :(:(:(:(:(

Bywa:-(..ale nie martw się trzeba było isc do innego sklepu:cool3:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Bywa:-(..ale nie martw się trzeba było isc do innego sklepu:cool3:

nie, bo ja chciałam tylko tamtego, taki fajny szarry i już duży:evil_lol:
inny królik nie wchodziłw grę, to byłooo daawno