Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Wspaniale ,ze mała czuje sie lepiej.Musi trafić do domu , który będzie potrafił ponieść koszty jej żywienia.

Musze wlasnie zapytac czy ona dozywotnio nie zostaje pod opieka fundacji,nawet jak juz bedzie miala domek

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
dlatego osoby adoptujące ją,muszą się liczyć z tym,że ona musi dostawać do końca życia te specjalne puszki jedna kosztuje 10zł

A z tą karmą to jak to dokładniej wygląda ? 1 puszka + trochę suchych chrupek do tego na dzień czy jak?

Posted

aha, czyli potencjalny domek, musi przyjąć to do wiadomości że codziennie Czikunia będzie 'zjadała' 10 zł x 30/ 31 dni... dlatego musi się zjawić dobry, kochający i odpowiedzialny domek! :modla:
któremu nie straszne będą ewent. dodatkowe 'wydatki'
:modla::modla:

Posted

grazia_1979 napisał(a):
To ja zapytam jeszcze raz,co z probka watroby wyslana do badania?czy beda jakies nowe fotki?napewno kazdy by chcial zobaczyc nowe foty dzielnej niuni:)

nie ma jeszcze wyników,postaram się o nowe fotki

Posted

Jeśli Czika je takie puszki jak mój Sony, to nie ma szans, aby taka mała psina zjadła całą na raz. Mojemu dzielę na 4- 5 razy, bo on to ma mieszane z suchą karmą dla starszych psów.

Posted

Hej Czikunia:D
Poleci dla Ciebie maleńka troszkę grosza, zamknęłam w końcu organizowany bazarek dla niej, Gosia- potwierdź proszę czy dane z 1 str. są aktualne,aby wpłacić dla niej ? Tzn czy na konto SOS Bokserom itd?

I jednocześńie proszę- gdy dojdzie kaska, by potwierdzić to tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/threads/242448-KONIEC-ROZLICZAM-na-chor%C4%85-CZIK%C4%98-!!-misz-masz-ciuszki-akcesoria-bi%C5%BCu-g-23/page10