Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej gosiaczek jeśli byś się zdecydowała na wyjazd- daj znać czy nadal chcesz przeznaczyć fanty na nowy bazarek dla Cziki- wtedy mogłabyś mi podrzucić, N Ruda jest po drodze z Wałbrzycha na Kłodzko:)

Posted

[quote name='jo ka']hej gosiaczek jeśli byś się zdecydowała na wyjazd- daj znać czy nadal chcesz przeznaczyć fanty na nowy bazarek dla Cziki- wtedy mogłabyś mi podrzucić, N Ruda jest po drodze z Wałbrzycha na Kłodzko:)

Joka to umowmy sie ,dzisiaj tak o 15.40 bede w Rudzie,gdzie bys na mnie czekala

Posted

Cziko, wspaniała i dzielna dziewczynko! :loveu:na dniach dojdą kolejne złotówki z mojego bazarku.. i przy okazji zapowiem, że dzięki gosiaczek1984 powstanie nowy bazarek dla niej- po części - oraz na rzecz potrzebujących zwierzaków, które wskaże właśnie cioteczka;

Posted (edited)

[quote name='jo ka']Cziko, wspaniała i dzielna dziewczynko! :loveu:na dniach dojdą kolejne złotówki z mojego bazarku.. i przy okazji zapowiem, że dzięki gosiaczek1984 powstanie nowy bazarek dla niej- po części - oraz na rzecz potrzebujących zwierzaków, które wskaże właśnie cioteczka;

jo ka dziękuję,że zrobisz ten bazarek,ja się na tym w ogóle nie znam

Cioteczki proszę zajrzyjcie do tej ślicznotki http://www.dogomania.pl/forum/threads/242740-Dosia-bokserka-waży-14-kg-potrzeby-bardzo-dt-ds-bez-niego-ona-umrze/page3

Edited by gosiaczek1984
Posted

I że tak zacytuję x. Twardowskiego :

"Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic."
"Kto kocha, przyjmuje to, co dostaje, i daje, nie żądając wdzięczności. Miłość nie rachuje."
i takiego domku właśnie, prawdziwego, pełnego miłości i uwagi życzę Ci maleńka

Posted

klaudus303 napisał(a):
Mogę trochę informacji na temat Cziki, np. jak dogaduje się z innymi suniami? Jakie są zasady adopcji małej??

witaj podaję Ci nr tel do osoby z fundacji, u której jest Czika,ona zna ją najlepiej ,a wiec Germaina nr tel 609002500,zadwoń to przesympatyczna osoba

Posted

zapomniałam napisać,że niunia wczoraj i przedwczoraj była u weta,bo miała biegunki i wymioty,chyba przez karmę ,bo zjadła suchą,bo nie dowieźli puszek,które mała tylko je,ale dzisiaj juz duzo lepiej i właśnie dlatego gania koty i obszczekuje psy