Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To w takim razie podpowiedzcie mi, kiedy chcielibyście mniej więcej (Lipiec? Sierpień?) no i w jakim miejscu? Tam gdzie w tamtym roku?
Olek mi gdzieś podsyłał linka tego ośrodka, ale zagubiłam - wyślij proszę jeszcze raz!

No i podeślijcie linka tym osobom co byli w tamtym roku, bo ja nie byłam i nie wiem.... ;) Może się zdecydują jeszcze raz.

Posted

Lipiec? Połowa/koniec? W sierpniu ostatnio było zimno...ale jak tera jest kwiecień śnieżny to ...już nic nie wiadomo.

Fajnie było w:
Bobolinie, Sierakowie, Jeleniu.
Przy czym w Sierakowie były najlepsze tereny spacerowe i piękne jeziora. Fajnie byłoby tam wrócić.

Posted

[quote name='Karilka']Lipiec? Połowa/koniec? W sierpniu ostatnio było zimno...ale jak tera jest kwiecień śnieżny to ...już nic nie wiadomo.

Fajnie było w:
Bobolinie, Sierakowie, Jeleniu.
Przy czym w Sierakowie były najlepsze tereny spacerowe i piękne jeziora. Fajnie byłoby tam wrócić.[/QUOTE]

Sierakowo! Tak tak zdecydowanie tak-bede mogła do domu na piechotkę wrócić :evil_lol:
tereny są świetne, jeziorek do wyboru do koloru, także jestem jak najbardziej za!
Szczególnie, że ja bede mogła wpaść tylko na kilka godzin-domu nie mogę zostawić, bo TZ nie da rady ogarnać wszystkiego. A jak ktos bedzie chciał to afterpaty u mnie może być :diabloti:

Posted (edited)

Bobolin - ośrodek jest tam bardzo fajny - pro psi. Jednak oprócz plaży, morza to nawet porządnego spaceru nie można zrobić (oprócz plażą, ale z tego co pamiętam, niektórym psom przeszkadzał piach, ocierający łapki, do tego gorący)

Sieraków - piękne lasy, fajny klimat... jeżeli szło by znaleźć ośrodek, który przyjmie psiarzy - jestem ZA.
Chyba najlepiej wspominam ten zlot, właśnie ze względu na tereny i jeziora.

Edited by Karilka
Posted

Mi tak na prawdę nie pasuje nigdy bo u mnie ciężko z urlopem tym bardziej w sezonie ale dostosuję się do decyzji jaka zapadnie ;)
Zresztą myślę podobnie że przełom lipca i sierpnia byłby spoko

Posted

[quote name='Anecioreczek']oooooo ja w tym roku bardzo chętnie - już nie mam zjadacza wszystkich psów :diabloti: i nie jestem panikarą :D[/QUOTE]

Lucas gustuje w morderstwach na pleśniowych BC:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Lucas gustuje w morderstwach na pleśniowych BC:diabloti:[/QUOTE]
super, przynajmniej nie bedzie że porzuciłam psa bo chcialam się go pozbyć tylko że go cos zezarło , jedziemy na 100% :D