FredziaFredzia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Czy ktoś podjął się organizowania tegorocznego zlotu? Quote
asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Widzę, że chyba jeszcze nie, ale Fredzia-możesz to byc Ty :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Właśnie jeśli nie, to mogę o tym pomyśleć. Czasu coraz mniej ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 To w takim razie podpowiedzcie mi, kiedy chcielibyście mniej więcej (Lipiec? Sierpień?) no i w jakim miejscu? Tam gdzie w tamtym roku? Olek mi gdzieś podsyłał linka tego ośrodka, ale zagubiłam - wyślij proszę jeszcze raz! No i podeślijcie linka tym osobom co byli w tamtym roku, bo ja nie byłam i nie wiem.... ;) Może się zdecydują jeszcze raz. Quote
Aleks89 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Podeśle jak wrócę do domu ,bo tu ten net chodzi jak buldog w 50stopniowy upał. Quote
jonQuilla Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 oto jestem! :) dzięki Fredzia za info na PW o wątku Quote
FredziaFredzia Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 To mam dwa pierwsze pytania: kiedy chcielibyście mniej więcej, jak komu pasuje (lipiec? Sierpień?)? No i w jakim miejscu? Tam gdzie w tamtym roku? Quote
Karilka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Lipiec? Połowa/koniec? W sierpniu ostatnio było zimno...ale jak tera jest kwiecień śnieżny to ...już nic nie wiadomo. Fajnie było w: Bobolinie, Sierakowie, Jeleniu. Przy czym w Sierakowie były najlepsze tereny spacerowe i piękne jeziora. Fajnie byłoby tam wrócić. Quote
asiak_kasia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Karilka']Lipiec? Połowa/koniec? W sierpniu ostatnio było zimno...ale jak tera jest kwiecień śnieżny to ...już nic nie wiadomo. Fajnie było w: Bobolinie, Sierakowie, Jeleniu. Przy czym w Sierakowie były najlepsze tereny spacerowe i piękne jeziora. Fajnie byłoby tam wrócić.[/QUOTE] Sierakowo! Tak tak zdecydowanie tak-bede mogła do domu na piechotkę wrócić :evil_lol: tereny są świetne, jeziorek do wyboru do koloru, także jestem jak najbardziej za! Szczególnie, że ja bede mogła wpaść tylko na kilka godzin-domu nie mogę zostawić, bo TZ nie da rady ogarnać wszystkiego. A jak ktos bedzie chciał to afterpaty u mnie może być :diabloti: Quote
Karilka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 (edited) Bobolin - ośrodek jest tam bardzo fajny - pro psi. Jednak oprócz plaży, morza to nawet porządnego spaceru nie można zrobić (oprócz plażą, ale z tego co pamiętam, niektórym psom przeszkadzał piach, ocierający łapki, do tego gorący) Sieraków - piękne lasy, fajny klimat... jeżeli szło by znaleźć ośrodek, który przyjmie psiarzy - jestem ZA. Chyba najlepiej wspominam ten zlot, właśnie ze względu na tereny i jeziora. Edited March 30, 2013 by Karilka Quote
Unbelievable Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 koniec lipca/sierpień, nie chcę jechać daleko, chyba że mnie ktoś samochodem zabierze ;) poza tym obojętnie Quote
jonQuilla Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Mi tak na prawdę nie pasuje nigdy bo u mnie ciężko z urlopem tym bardziej w sezonie ale dostosuję się do decyzji jaka zapadnie ;) Zresztą myślę podobnie że przełom lipca i sierpnia byłby spoko Quote
Lucky. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a mniej więcej cenowo jak to wychodzi / wlasnie namawiam tzta zeby pojechal ze mną ;d Quote
FredziaFredzia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 To zależy od tego w jakim ośrodku i ile osób zbierzemy. Zajmę się tym porządnie po 17 kwietnia jak wrócę z praktyk. Quote
ulvhedinn Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Przylazłam i zapisuję :) Koniec lipca- początek sierpnia to jak dla mnie bardzo dobry pomysł, mało zawodów, luz w pracy..... :evil_lol: Quote
Maalwi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ooo, ja zastanawiałam sie właśnie,zeby się wybrać na obóz w tym roku :) Tylko 31 lipca-4 sierpnia jestem na Woodstocku. Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 oooooo ja w tym roku bardzo chętnie - już nie mam zjadacza wszystkich psów :diabloti: i nie jestem panikarą :D Quote
Aleks89 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Anecioreczek']oooooo ja w tym roku bardzo chętnie - już nie mam zjadacza wszystkich psów :diabloti: i nie jestem panikarą :D[/QUOTE] Lucas gustuje w morderstwach na pleśniowych BC:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Aleks89']Lucas gustuje w morderstwach na pleśniowych BC:diabloti:[/QUOTE] super, przynajmniej nie bedzie że porzuciłam psa bo chcialam się go pozbyć tylko że go cos zezarło , jedziemy na 100% :D Quote
Recommended Posts