malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 a kiedy ta operacja??? aukcja kalendarzy jeszcze trwa więc jeszcze nie przelewam pieniążków, ale zbierają się dla Sabci na kupkę :multi: nie liczyłam ile dokładnie jest ale 100 zł już na pewno :multi: Quote
supergoga Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Dziękuję malawaszka. Jeszcze czas - operacje planujemy dopiero na luty, marzec. Po zimie . Na razie szukamy opcji noclegowych. I nic nie mamy. Bardzo wielkie dzięki wszystkim, którzy pomagają Sabince - ona musi widzieć. I będzie widziała. A i dom znajdzie. To świetna suka. Quote
maggiejan Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jaki jest koszt tej operacji? Ile trzeba uzbierać? Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 supergoga napisał(a):Dr Garncarz wycenił zabieg na około 400 - 500 zł. I z uwagi na metode, jaka zamierzałby zastosować - tydzień wystarczy po zabiegu na dojście do formy. ja mam na chwilę obecną dla Sabci 120 zł, więc jeszcze 380 - to sam zabieg, a nie wiadomo czy hotel albo płatny tymczas nie będzie potrzebny Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 już mam na Sabcię 150 zł :multi: przed chwilą dostałam 30 zł za kalendarz :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dziś na allegro sprzedały się kolejne 4 kalendarze więc na Sabcię będę miała już 190 zł:multi: Quote
madziamn Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 DOBRZE ZE SIE TE KALENDARZE SPRZEDAJĄ PIĘKNE SĄ JA JESTEM ZACHWYCONA.:multi: JAK KTOŚ BEDZIE MIAŁ WĄTPLIWOŚCI CZY KUPIC CZY NIE TO ODSYŁAJCIE GO DO MNIE JA MU WYTŁUMACZE. W SKLEPIE TAKICH NIE DOSTANA A TU I PSIAKOM MOŻNA POMÓC. SABUNIU DZIŚ DOPIERO ZNALAZŁAM I PRZECZYTAŁAM TWÓJ WĄTEK NA DOGO CHOC SŁYSZAŁAM JUŻ O TOBIE SUNIECZKO. ŚLICZNA JESTEŚ I ZASŁUGUJESZ NA KOCHAJACY DOMEK(NIE TYLKO DLATEGO). ABY ZABIEG SIĘ UDAŁ. Quote
madziamn Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Sunieczka W Górę Po Domek. Trzymam Kciuki Za Powrót Do Zdrowia. Quote
malawaszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 przeleję jutro na Sabcię na konto Fundacji [FONT=Times New Roman] dla Zwierząt Animalia 200 zł mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec bo jeszcze 40 kalendarzy mi zostało :cool3: [/FONT] Quote
madziamn Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Sabuniu Zdrówka W Nowym Roku I Domku Dobrego Ci życzy Madzia Z Fioną. Quote
maggiejan Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Sabciu, w nowym roku życzę Ci udanej operacji, zdrowia i kochających ludzi w Twoim własnym, kochającym domku. Quote
supergoga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Słuchajcie - Saba ma szansę na dom w Bydgoszczy. Dom czeka i już chciałby brać sunię. W domu jest jednak już jeden pies - nie wiemy czy będzie zgoda - ale Paweł i Iwona orzekli, że spróbować warto. Jednak warunkiem naszym jest operacja - w Warszawie. Mamy już kasę - dzięki Wam między innymi. Malawaszko - ogromnie dziekuję!!! Pomóżcie nam jeszcze, bo ja nie znam Warszawy - znaleźć DT lub hotelik na tydzień - płatny. Po tej operacji dr Garncarz chciał, aby tydzień została w warszawie. Potem - pojedzie do nowego domu. Może się uda. Saba chodzi od dawna z innymi sukami i psami na wybieg, nawet z Azją, której dobrze nie znała i nie pamiętała. Olewa je, nie zwraca uwagi. Ma w nosie. Może ma szansę. Tylko oby jak najszybciej, zanim domek pójdzie sobie kupić innego szczotka. Może zmienię tytuł - że szukam czegoś takiego. Popytajcie proszę, może razem jeszcze to jedno załatwimy - i sunia pojedzie po swoją szansę. I po wzrok. Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 o ranyyyyyyyyyyy nic nie mówię, żeby nie zapeszać i trzymam :kciuki: !!!! są przecież hoteliki w Warszawie - Otrębusy zdaje się są polecane przez dogomaniaków Quote
PaulinaT Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 malawaszka napisał(a):o ranyyyyyyyyyyy nic nie mówię, żeby nie zapeszać i trzymam :kciuki: !!!! o rety rety!!!!! Quote
supergoga Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Czy ktoś mógłby się wywiedzieć o taki hotelik, kiedy są miejsca itp. Wystawiam bazarek z ciuszkami dla Saby jeszcze - na przejazdy i na hotelik. Musi się jej udać. Koniecznie. Jest tego warta. Quote
supergoga Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Podniose, może ktoś z warszawy przeczyta i pomoże nam. To tylko tydzień i zabieramy ją - może do domu??? Ona jest kochana, umie chodzić na smyczy. Dobra sunia z niej. Quote
PaulinaT Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Hej hej - Warszawiacy!!! Tydzień - to tylko 7 dni... :razz: Quote
supergoga Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Prosimy tylko o pomoc z rozejrzeniu się i wywiadzie w sprawie hoteliku dla suni po operacji oczu. Na 1 TYDZIEŃ. Ja z Poznania sie nie wywiem tak dokładnie. Pomóżcie nam. Quote
tanitka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 na kiedy dokładnie ten tydzień potrzebny? Quote
Recommended Posts