PaulinaT Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ma towarzystwo w boksie?? I jak się zachowuje? Ona jest taka energiczna skubana... z uszami jak radary, śmiszna. Quote
supergoga Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 PO przeróbce ponoc jest większy boks i Saba nie jest sama. Ma w nosie mniejsze psie gabaryty - to dobrze. Ona naprawde jest ładna psina. Quote
saga_86 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sabcia pokaż sie wszystkim na pierwszej stronie! Quote
supergoga Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No i cóż - nic, Saba nadal czeka, a czasu coraz mniej. Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ehhhh jak to możliwe, że tyle pięknych psów czeka tak długo :placz: czego ci ludzie szukają?:shake: Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Nie wiem....sama nie wiem. A Saba jest taka oryginalna. Tylko trochę pielęgnacji i piękny pies przy boku. Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Sabulinda na zimę pod ciepłą kołderkę szybciutko Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sabulka znajdziesz w końcu swoją kanapę - wierzę w to mocno mocno!!!! Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 podnosimy i wykorzystujemy do rozgłoszenia ważnej akcji!! http://fundacja-emir.org/petycje/pomoc_emir.htm Emir potrzebuje naszej pomocy! Proszę wyślijcie maila - dla nas to minutka roboty a może pomóc tysiącom OPP __________________ Quote
supergoga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Saba szuka domku!!! Malawaszka, a my pewnie bęziemy miały do Ciebie kol;ejnego psiaka - jeszcze nie wiemy co to za płeć, ale prawdopodobnie czarny średni sznaucer. Taki wypłosz, że z budy nie wyłazi, musimy mu poświęcić trochę czasu i postaramy się go wywabić. Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ehhhhhh wcale a wcale nie chcę od Was żadnych psiaków :placz::placz: Quote
malawaszka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Sabunia też musi się pokazać!!! IDZIE ZIMA :placz: Quote
supergoga Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 W niedziele najbliższą o godz. 9.00 Sabcia razem z Pumką będzie w rękach dr Garncarza. Zobaczy co dzieje ssię z jej oczami, bo nie wyglądają najlepiej. Jakby zaćma czy cuś takiego. Zamówiona wizyta wreszcie się odbędzie. Juz rano jedziemy z TZ-em do schroniska po obie sunie i przywozimy do Poznania. Trzymajcie kciuki za diagnozę - ładnie proszę!!! Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 trzymam już od wczoraj!!!!! :kciuki: z całej siły trzymam!!!!!!!!!! nie może być chora :placz: Quote
supergoga Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Mam nadzieję, ale nadzieja i kciuki to może być za mało. Quote
supergoga Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Już po wizycie. Jestem załamana. Saba już nie widzi na jedno oko, w drugim - zaćma. Też grozi jej ślepota. Jej szansą jest operacja - dość kosztowna. Dr Garncarz wyraził zgodę na operowanie suni - poczekamy do wiosny, i prawdopodobnie Saba pojedzie do Warszawy. Musimy jednak uzbierać na operacje Sabci troche pieniędzy - i będziemy bardzo prosic o pomoc w poszukaniu dla niej tymczasu na tydzień w Warszawie - może byc płatny. Jakoś musimy sobie poradzić. Po tygodniu Sabcia wróci do schroniska. Ale będzie widziała - a tak: ani domu, ani świata. Chcemy pomóc jej najlepiej, jak to będzie możliwe - czy pomożecie nam? Jechała w samochodzie jakby zawsze to robiła: położyła się dzielnie w combi za kratą, mimo iz na tylnym siedzeniu siedziałam z Pumą. Całą drogę nie wydała dźwięku. Potrafi chodzić na smyczy. No i nie bardzo chciała wrócić do swego kojca - w aucie było ciepło i sunieczki posneęy spokojnie. Oto Saba w gabinecie: To wspaniała suka, trzeba jej pomóc za wszelką cenę. Quote
supergoga Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Podniose i pokażę Sabcię. Może ktos poczyta o suni. Quote
supergoga Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Saba może jeszcze widzieć świat. Sami nie damy rady. Prosze pomóżcie jej. Będziemy też potrzebowali DT na tydzień w Warszawie na wiosnę. Kto pomoże nam pomóc Sabie. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Supergoga, a ile dr Garncarz wycenil za operacje jednego oczka? Pewnie ze 250-300 zl plus leki. I czy tydzien wystarczy w Wawie? Nam napisal dr Garncarz, ze 2-3 tygodnie trzeba lacznie z przygotowaniem do zabiegu :shake: Quote
supergoga Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Dr Garncarz wycenił zabieg na około 400 - 500 zł. I z uwagi na metode, jaka zamierzałby zastosować - tydzień wystarczy po zabiegu na dojście do formy. Może to zależy od rodzaju problemu? Quote
maggiejan Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kto pomoże Sabci przemienić się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia? Wystarczy trochę wody, szamponu i szczotka i duuuuuużo miłości a będziesz miał naprawdę ślicznego i wdzięcznego psa! Quote
malawaszka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 jak do wiosny to pozbieramy kaske - ja mam kalendarze ze sznaucerami i jutro je wystawię na allegro - mam nadzieję, że się ich trochę sprzeda to część kaski przeznaczę na Sabcię, część na łysego Dżekusia u Sharony w DT Quote
Recommended Posts