Mada:) Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Z kolei ja, chciałam tutaj na wątku powiedzieć po raz kolejny, że NIE MA ZA CO ! i podziękować Pani Grażynce za to, że dzięki spacerkom z Sarcią w końcu mogę się poczuć jak właścicielka dwóch piesków :cool3: !!! DZIĘKUJĘ !!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Chciałam też bardzo podziękować za korepetycje z wklejania zdjeć na wątek ! BARDZO DZIĘKUJĘ !!! :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Arlene Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Magda, widzę że wielkie Twoje zasługi w socjalizacji Sarci :) Byle tak dalej! Zdjęcia śliczne, dzięki pięknej modelce ;) Psiara&Nusia jeżeli Twoje nudy przynoszą takie wspaniałe efekty w postaci banerka to obyś się częściej nudziła. Banerek piesków ze schroniska też jest super! Dziękuje ;) To tylko baner, ale jest szansa, że jakoś pomoże. PS: Och, ja też chciałabym tak utulić Sarę :loveu: Quote
grazyna9915 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Psiara&Nusia napisał(a): PS: Och, ja też chciałabym tak utulić Sarę :loveu: A w czym problem??? Mieszkamy chyba niedaleko?? ZAPRASZAMY!!! Quote
Arlene Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dziękuję za zaproszenie :) Już się cieszę na poniedziałkowe spotkanie, wreszcie zobaczę naszą małą ślicznotkę "na żywo" :multi: Quote
Mada:) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sarcia nadal szuka domku, a tymczasem... gości się na działce: Czyż ona nie jest przecudna ? :loveu: Quote
ganek65 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna. Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :) Pozdrawiam Quote
grazyna9915 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Anetka83 napisał(a):Jak tam sunia?? podnoszę:) Dzięki Madzi która pracuje teraz na etacie psiego psychologa sunia miewa się naprawdę dobrze. Niestety strachu nie pozbyła się do końca i np. kiedy Madzia zabrała ją na działkę to tam bardzo dobrze się zachowywała, ale dziwna sprawa - nie załatwiła się ani razu. Z potrzebami fizjologicznymi czekała, aż dotrze na znany sobie teren. Jeszcze trochę się boi mężczyzn, ale nie ma w niej już takiej paniki jak kiedyś i niestety na mojego Grzecha już nie szczeka (no chyba że z radości). Quote
grazyna9915 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 ganek65 napisał(a):Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna. Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :) Pozdrawiam My bardzo lubimy gości.:multi: Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Quote
Mada:) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Psi psycholog... :hmmmm: - Hmmm... pomyślę o tym zawodzie... :cool3: A Wy w tym czasie podziwiajcie Sarcię :D Quote
Arlene Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Magda, zoopsychologia to ciekawy zawód - pomyśl, pomyśl :cool3: Sarcia na działce jak widać się podobało - ma taki uśmiechnięty pysiak na zdjęciach :) edit: Ogłosiłam Sarę na Tyskich forach: http://forum.media.tychy.pl/viewtopic.php?t=2260 http://www.tychy.pl/CBoardListThreads/exeThreadList/?thread_id=2190 Quote
Jess Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A ten słodziak jeszcze nie ma domku :-( Może zrobię jej nowy baner ? Świetnie by było gdyby ganek65 ją przygarnęła :loveu: Edit: Quote
grazyna9915 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A kto to ganek65 Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Quote
Jess Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='grazyna9915']A kto to ganek65 To użytkowniczka, przecież pisała w tym temacie, jej post: "Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna. Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :smile: Pozdrawiam" Data: 15-06-2007 A nawiasem post jest powyżej od mojego (tego co teraz piszę) o 7 do góry Edit: Dopiero teraz zobaczyłam że nawet ją/jego (nie wiem :P ) cytowałaś Quote
grazyna9915 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 JESS masz rację!!! Gapa ze mnie!!! Ganek65 przepraszam za moją gafę!!! JESS banerek jest ekstra, szkoda, że nie można umiścić wszystkich banerków Sary naraz w podpisie. Quote
Arlene Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Śliczny baner! Oby Sarcia znalazła się w jak największej ilości podpisów. Quote
Jess Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='grazyna9915']JESS masz rację!!! Gapa ze mnie!!! Ganek65 przepraszam za moją gafę!!! JESS banerek jest ekstra, szkoda, że nie można umiścić wszystkich banerków Sary naraz w podpisie.[/quote] Zdarza się :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
Mada:) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dodałam ogłoszenie na stronce, która podwinęła mi się pod nos :eviltong: : http://populada.pl/ Quote
grazyna9915 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Dzięki MADZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mada:) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Yyy... za co, jeśli można wiedzieć :cool3: ? Przecież to nic ! :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Madzia jak zwykle skromna. A Sara zrobiła nam niemiłą, a raczej śmierdzącą niespodziankę. WYTARZAŁA SIĘ. Śmierdziuszek został wykąpany i teraz już ładnie pachnie, tylko ją brać. Quote
Arlene Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :lol: Ale niespodzianka. Zastanawiam się, dlaczego moja "piesa" jeszcze nigdy w niczym się nie wytarzała :cool3: Quote
Mada:) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No właśnie ! O ile nie mam zaniuku pamięci, to mój urwis także się nigdy w niczym nie wytarzał. Ciekawe... :hmmmm: Quote
Recommended Posts