Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Z kolei ja, chciałam tutaj na wątku powiedzieć po raz kolejny, że NIE MA ZA CO ! i podziękować Pani Grażynce za to, że dzięki spacerkom z Sarcią w końcu mogę się poczuć jak właścicielka dwóch piesków :cool3: !!! DZIĘKUJĘ !!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Chciałam też bardzo podziękować za korepetycje z wklejania zdjeć na wątek ! BARDZO DZIĘKUJĘ !!! :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda, widzę że wielkie Twoje zasługi w socjalizacji Sarci :) Byle tak dalej!
Zdjęcia śliczne, dzięki pięknej modelce ;)

Psiara&Nusia jeżeli Twoje nudy przynoszą takie wspaniałe efekty w postaci banerka to obyś się częściej nudziła.

Banerek piesków ze schroniska też jest super!

Dziękuje ;) To tylko baner, ale jest szansa, że jakoś pomoże.

PS: Och, ja też chciałabym tak utulić Sarę :loveu:

Posted

Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna.
Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :)
Pozdrawiam

Posted

Anetka83 napisał(a):
Jak tam sunia??
podnoszę:)

Dzięki Madzi która pracuje teraz na etacie psiego psychologa sunia miewa się naprawdę dobrze.

Niestety strachu nie pozbyła się do końca i np. kiedy Madzia zabrała ją na działkę to tam bardzo dobrze się zachowywała, ale dziwna sprawa - nie załatwiła się ani razu.
Z potrzebami fizjologicznymi czekała, aż dotrze na znany sobie teren.

Jeszcze trochę się boi mężczyzn, ale nie ma w niej już takiej paniki jak kiedyś i niestety na mojego Grzecha już nie szczeka (no chyba że z radości).

Posted

ganek65 napisał(a):
Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna.
Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :)
Pozdrawiam

My bardzo lubimy gości.:multi:
Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr

Posted

A ten słodziak jeszcze nie ma domku :-( Może zrobię jej nowy baner ? Świetnie by było gdyby ganek65 ją przygarnęła :loveu:
Edit:

Posted

[quote name='grazyna9915']A kto to ganek65
To użytkowniczka, przecież pisała w tym temacie, jej post:
"Witam wszystkich psiarzy. Ja tutaj dopiero raczkuję. Przeczytałam dzisiaj watek i przyznam się że sunka jest przepiękna.
Byłabym skłonna przygarnąć ją do siebie tylko jak zorganizować "stopniowe" zapoznanie się - jestem z Warszawy ale odległość to nie problem jak się bardzo chce. Może weekendowe "widzenia", a może jakieś inne pomysły? :smile:
Pozdrawiam"

Data: 15-06-2007
A nawiasem post jest powyżej od mojego (tego co teraz piszę) o 7 do góry

Edit:
Dopiero teraz zobaczyłam że nawet ją/jego (nie wiem :P ) cytowałaś

Posted

[quote name='grazyna9915']JESS masz rację!!!
Gapa ze mnie!!!
Ganek65 przepraszam za moją gafę!!!
JESS banerek jest ekstra, szkoda, że nie można umiścić wszystkich banerków Sary naraz w podpisie.[/quote]

Zdarza się :eviltong: :lol: :eviltong:

Posted

Madzia jak zwykle skromna.

A Sara zrobiła nam niemiłą, a raczej śmierdzącą niespodziankę.

WYTARZAŁA SIĘ.

Śmierdziuszek został wykąpany i teraz już ładnie pachnie, tylko ją brać.