grazyna9915 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ciekawe czy teraz wskoczy to co napisałam? Dianeczko i Madziu robicie kawał dobrej roboty. Nawet w schronisku nie omieszkałam się tym pochwalić. Dzięki Wam te zwierzęta mają szansę. DZIĘKUĘ! Cambel rozmowa przez dogomanię z powodu kilkuminutowego otwierania się stron trwa wieki więc może zgadamy się na gg? Mój nr to 2499113 W razie czego podaję też mój tel. 0601-294-064 W razie czego to pieski często dowożę do odległych miesjc, chociaż w wypadku tego bardzo tchórzliwego pieska to trzeba będzie to przedyskutować. Ona się boi wszystkiego, chociaż mojego Grzecha już coraz mniej. Cambel odezwij się! Madziu ładny opis! Quote
Mada:) Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Robimy to z czystą przyjemnością. :loveu: Wstawiając ogłoszenia czuję, że robię coś, co kocham ! wiem jednak, że to nic w porównaniu z tym co Pani robi dla tych biedactw, dlatego z całą pewnością swą przyszłość wiążę z pomocą zwierzętom !!! Opis... hmmm :hmmmm: czy ja wiem czy on taki ładny... Wymysliłam go sama, więc nadzwyczjany to on nie jest :oops:, ale bardzo dziękuję !!! :) Czy ja dobrze widzę :crazyeye: czy Sarcia będzie miała domek ? :laola: Sarcia Chico będzie płakał z tęsnoty !!!, a ja razem z nim !!!, ale jednocześnie przeogromnie się cieszymy !!! :) Quote
Arlene Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nie napiszę chyba nic nadzwyczajnego, ale ta sunia trafiła i w moje serce... Jeśli rzeczywiście będzie miała nowy dom, będę niezwykle szczęśliwa. Jednak jeśli (odpukać!) coś nie wyjdzie, to ja jestem bardzo chętna do pomocy. I nie tylko w sprawie Sary, ale także innych psów ze schroniska w Tychach. Jakby co, to Magda moje gg ma :) Pozdrawiam! Quote
grazyna9915 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Psiara&Nusia pomoc jest bardzo potrzebna. Już zaniedługo założę nowy wątek. Jeszcze trudniejszy i potrzebujący zaangażowania wielu dogomaniaków. Mam nadzieję tylko, że ta dogomania zacznie lepiej działać. Czy wy również macie problemy z otwieraniem kolejnych wątków. U mnie jeden post otwiera się po parę minut. 2007 most impressive screensaversmyscreensavers.info Quote
Mada:) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 U mnie dogomania otwiera się mniej więcej 1 minutę, ale przy mojej niecierpliwości trwa to wieki ! POMOC - na mnie można liczyć zawsze. Gdy tylko będę w stanie i będę miała czas, a teraz będzie go coraz więcej, gdyż wakacje się zbliżają to jestem gotowa do każdej pomocy !!! Może Pani poprosić mnie o pomoc w każdej sprawie, będę bardzo szczęśliwa ! NAPRAWDĘ ! Nie cierpię siedzieć bezczynnie ! Obiecuję, że postaram się pomagać z całych sił ! Pomoc sprawia mi ogromną satysfakcję !!! Więc, gdy tylko będę mogła się do czegoś przydać, to jestem na zawołanie :) Wystarczy dac znać ;) POZDRAWIAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW !!! :loveu: zarówno tych pomocnych, jak i leniuszków :evil_lol:, choć przyznam, że w niektórych sprawach również zaliczam się do tej drugiej grupy. :diabloti: Quote
grazyna9915 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Cieszę się, iż tyska ekipa rośnie w siłę! Dzięki Wam będzie mnie psiaków w schroniskach! Quote
grazyna9915 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 outsi napisał(a):A jak się miewa nasza malutka dama? Malutka dama miewa się całkiem dobrze. Coraz mniej boi się mężczyzn. Dzisiaj pierwszy raz na widok Grześka - zamiast szczekać - zaczęła radośnie merdać ogonkiem i przyjaźnie popiskiwać. Rozpieszczanie przez Grześka małej i karmienie jej przynosi dobry skutek.:lol: Tylko niestety ja tracę powoli swojego mini-bodygarda.:evil_lol: Nie boi się już też mojego ojca (rozpieszczał ją wędlinką) i znajomego Tomka, który nazywa ją PUSIA. Wszystko idzie ku dobremu. Dodatkowo mała była ostatnio z nami w Ojcowie i świetnie się spisała. Była grzeczna, pilnowała się i coraz więcej buszowała po ciekawych zakątkach. Często wciska się na kolana i nadstawia brzuszek do głaskania. Jest naprawdę słodka, radosna i śpi oczywiscie w łóżku.:roll: 2007 most impressive screensaversmyscreensavers.info Quote
Arlene Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 To świetnie, że Sara coraz lepiej się spisuje :loveu: Nie wiem dlaczego, ale ta suczka szczególnie mnie... hmm, jakby to napisać - interesuje ;) Właściwie nie ma wizyty przy komputerze, żebym nie sprawdziła, czy nie ma o Niej jakichś nowych wieści. A jak tam jeśli chodzi o adopcję Sarci? Ktoś chciał Ją wziąć. To nadal aktualne? Mam nadzieję, że tak! Quote
Mada:) Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No właśnie, też się zastanawiam ! Przecież był ktoś chętny. To już nieaktualne ? :placz: Dawno jej nie widziałam, myślałam, że już w nowym domku urzęduje. P.S. Proszę przekazać Sarci pozdrowienia ode mnie i od Chico'a :evil_lol:, który przewęsza wycieraczkę Sarci na wylot :evil_lol:. Małej jest pewnie tak dobrze w domku tymczasowym, że wcale jej się nie śpieszy do nowego mieszkanka (nie dziwię się jej nic, a nic !) :cool3: Quote
Rawa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bardzo przeraszam za moją długą nieobecność, ale miałam zepsuty komputer, a potem wyjechałam na majówkę :-( Widzę, że Madzia wyrabia za przynajmniej 5 osób :crazyeye: Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 To super, że Sara miewa się coraz lepiej :multi::multi: [quote name='Psiara&Nusia']To świetnie, że Sara coraz lepiej się spisuje :loveu: Nie wiem dlaczego, ale ta suczka szczególnie mnie... hmm, jakby to napisać - interesuje ;) Właściwie nie ma wizyty przy komputerze, żebym nie sprawdziła, czy nie ma o Niej jakichś nowych wieści. A jak tam jeśli chodzi o adopcję Sarci? Ktoś chciał Ją wziąć. To nadal aktualne? Mam nadzieję, że tak! No tak..to miałam być ja... I nadal bardzo chcialabym ją wziąć, chociaż muszę powiedzieć, że mamę trochę "zraziło" to, że Sara ma taką słabą psychikę...Ja jednak jestem pełna zapału :lol: Z Sarą teraz jak czytam coraz lepiej, to myslę, że wszystko jest na dobrej drodze :) Jeszcze się musimy z Panią Grażyną na GG zgadać, bo jakoś to do tej pory wyszło..mnie w sumie nie było. Pani Grazyno, jak coś to proszę pisać :) Quote
olenka_f Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cambel powiedz mamusi że nigdy w życiu nie będzie miała bardziej zakochanego w was pieska te pieseczki są kochane przez nas ale nasza miłość to nic w porównaniu z ich uczuciem i oddaniem, kiedy już poczują tą pewność że są czyjeś nagle z trudnego psa robi się przytulak z tego co się bał robi się obrońca pańci i to jaki:eviltong: będzie cudownie zobaczysz:lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Olenka_f , ja wiem, że będzie cudownie, o ile się mama zgodzi :) Bo suńka (ze zdjęć) to jej się bardzo podoba. xD Quote
iwop Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 potwierdzam! Sama mam taka suczke w domu!!!! Nikt nie da tyle miłości! Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Tak..Tylko, że moja mama nie zna psiej miłości, nigdy psa nie miała. Jeśli mama nie miała psa, to ja tymbardziej...ale wielokrotnie miałam z nimi styczność np. u znajomych..ale jakoś mam wiele wiary w sobie, że mi się uda :) Quote
Rawa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cambel napisał(a):Tak..Tylko, że moja mama nie zna psiej miłości, nigdy psa nie miała. Jeśli mama nie miała psa, to ja tymbardziej...ale wielokrotnie miałam z nimi styczność np. u znajomych..ale jakoś mam wiele wiary w sobie, że mi się uda :) Wiara czyni cuda ;) A wogóle jest bardzo ważna przy wychowywaniu psa, tak samo jak chęć działania ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Oj z tymi chęciami to moja mama sobie chyba poradzić nie może..Chyba aż za bardzo się zapalam do psa, pracy z nim :) Quote
olenka_f Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cambel dawaj mamusie na dogo tu zobaczy jak pieski kochają i jakie są wdzięczne:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Heh, najpierw ją na koputerze muszę podszkolić, bo mi tu rozwali i na Dogo nie wejdę :( Aj mama się przekona..już niedługo :) Bo powiedziała, że jak coś to mogę zacząć szukac psa tak końcem maja.. Zresztą muszę w pokoju coś przemeblować, bo mi się tu nie zmieści psiak xD Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mam nadzieję, że Pani Grazyna nie będzie zła, że ukradłam zdjęcia Sary, ale... Może ktoś skusi się na tapetkę z Sarą? Jakoś mi się nudziło, i takie coś zrobiłam :cool3: Ale myślę, co sama będę ją mieć, może ktoś zechce jeszcze :lol: musiałam usunąć obrazek, bo znacznie powiększał forum...Kliknijcie w link poniżej, a ukaże Wam się większy obrazek ;) http://img527.imageshack.us/img527/2027/tapetasaracf1.png Quote
Rawa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja myślę, że pani Grażyna się nie obrazi, bo tapetka jest PIĘKNA! :loveu: Quote
olenka_f Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ha jesteś ugotowana znam to tapetka ekstra, a tak mi się nudziło:razz: a tak sobie łezkę puszczę jaka ona biedunia:razz: a tak sobie pomyślę o niej bo co mam robić:razz: kochanie to jest MIŁOŚĆ a nie nuda :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts