grazyna9915 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Już wróciłam do domku więc Mada mi tu nie pyskutuj. Kilogram wołowiny mogę ugotować, ale pod jednym warunkiem. Jeżeli Chico tego nie zje za jednym posiedzeniem, to ty Mada dokończysz. OK? Biedna Sara musi uczyć Madę zachowywać porządek. Może w końcu da się przejść przez pokój Mady nie przewracając się o sterty pozostałości po słodyczach. Quote
Mada:) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja się Pani nie boję, bo mam psy bojowe...! :eviltong: Jeśli chodzi o wołowinę - zgadzam się! :razz: (Nikt przecież nie sprawdzi, czy rzeczywiście ja ją zjadłam! :evil_lol:) A co do pokoju, to nikt mnie uczyć nie musi. Czyżby się Pani przewróciła o te sterty? Kiedy?! :eviltong: :razz: :evil_lol: Czy Pani wkrada mi się do mieszkania pod moją nieobecność? :mad: Quote
kaja555 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sarka wreszcie wychowa troche Chico, ale i chyba tez swoja nowa Panią! :evil_lol: Quote
Rawa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mada:) napisał(a): Wiki, a Ty już niby śpisz...? :mad: Ano lunatykować mam zwyczaj. Mada:) napisał(a):Jak Pani śmie tak mówić o braciszku Sarci...!!!??? :angryy: :mad: :evil_lol: Toż to najmądrzejszy pies pod słońcem! Za karę musi go Pani osobiście przeprosić i pocałować w nos!!! :eviltong: :razz: :evil_lol: Bo pani Grażyna A. ma dziwny sposób okazywania uczuć, np. Dianie też... A taką karę to i ja chcę. :eviltong: Quote
Mada:) Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Może nie wszyscy wiecie, że Sarki i Chico dzieje są przedstawiane na ich fotoblogu? Zapraszam na ich stronkę z wieloma fotkami: KLIK! Wiele się ostatnio zdarzyło, między innymi Sarka została ostrzyżona na krótko z powodu upałów :razz: :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 O, a ja nie :lol:, toteż idę czytać i oglądać.... Quote
Rawa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 grazyna9915 napisał(a):Ja też wiem, ja też. Nieprawda, bo ja! :eviltong: Quote
Recommended Posts