Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heh...
Wróciłam.
Nie wiem jak to napisać, ale nie jestem za bardzo wtajemniczona- oczywiście Madzia mnie na bierząco informowała, za co bardzo, bardzo, bardzo, bardzo (...) dziękuję, jednak doznałam "lekkiego" szoku.
...
Jak ja z tej czarnej dziury wyjdę...

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianeczka, :crazyeye: to Ty ? Miło Cię znowu widzieć na DGM ! :) Masz rację, troszkę się tutaj działo w ostatnim czasie, ale spokojnie, wkrótce się wydostaniesz z tego dołka. ;) Nie dziękuj mi, bo przecież wiesz, że nie ma, nie ma, nie ma (...) za co :D
Swoją drogą, zastanawiam się jakim cudem odwiedziłaś DGM ;>
Ty cwaniaczku :eviltong:

Posted

Jakim cudem? Cud to żadny, ale dostałam z powrotem płytę główną komputera. Dziękować naprawdę jest za co.

To szkukamy domku dalej.

Posted

Podnoszę :Dog_run:
Zrobiłam listę stron, gdzie Sara została ogłoszona:

allegro.pl
ale.gratka.pl
dogs.pl
animalia.pl
4lapy.pl
planetazwierzat.pl
karusek.com.pl
eoferty.com.pl.
krakvet.serwery.pl/forum
adopcje.org
hittdog.com.pl
kupiepsa.pl
mojpupil.pl
kupiszpsa.pl
members.lycos.co.uk
psy.zwierzeta.eurocity.pl
e-ogloszenia.com
bono-polska.pl
ogłoszenia4you.pl
etablica.com
zwierzaczki.net
kupsprzedaj.pl
novacash.pl
ogłoszenia.adverts.pl
pajęczyna.pl
kupsprzedaj.pl
ofertownia.pl
zywiecczyzna.pl/gielda
zx.pl
zwierzeta.pilne.net
trojmiasto.pl/ogloszenia
gielda.bai.pl
anonse.kazimierzdolny.pl
drobne.centrumofert.pl
ogloszenia.tasdj.pl
pineska.pl
petworld.pl
ogloszenia.e-karmy.pl
agility.fora.pl

Posted

Niestety wiele ludzi boi się wystraszonej Sary.
Chociaż to chyba już nie brzmi dobrze bo Ona już wcale nie jest taka wystraszona.
Od dawna już nie załatwia się w domu.
No i najważniejsze to cały czas utrzymuje rangę przywódcy stada.

Jednak kiedy komuś wspomnę, że jeżeli ponownie zmieni dom to przez dwa trzy dni może zanieczyszczać mieszkanie.
Jeżeli komuś powiem że - z powyższego względu - wskazane jest stopniowe oddanie suni, czyli nie z dnia na dzień tylko najpierw spacerek zapoznawczy itp.
TO KAŻDY SIĘ ZNIECHĘCA.

Posted

Pani Grażyno, ja nie zniechęciłam się...

Rozumiem, że taki pies po przejściach potrzebuje więcej wyrozumiałości, toteż nie liczyłabym na to, że od pierwszego dnia Sara będzie "happy", i od razu oswoi się z nowym otoczeniem...
Tylko z tym stopniowym oddawaniem jest problem...
Tychy - Rzeszów :shake:

Posted

Cambel - z tym zanieczyszczaniem w domu,to ja mialam podobny problem ze swoja sunia Delicja!!! tylko,ze ten problem nie trwal kilka dni - lecz znacznie dluzej i musialam to przecierpiec,bo na sile nic nie chcialam roobic! Dodam,ze moja suunia tez jest po przejsciach,ale to jakich!!! A jednak nie zrazilam sie i zdolalam ja nauczyc,ze sie nie zalatwia w domu!

Posted

czoko123 napisał(a):
Cambel - z tym zanieczyszczaniem w domu,to ja mialam podobny problem ze swoja sunia Delicja!!! tylko,ze ten problem nie trwal kilka dni - lecz znacznie dluzej i musialam to przecierpiec,bo na sile nic nie chcialam roobic! Dodam,ze moja suunia tez jest po przejsciach,ale to jakich!!! A jednak nie zrazilam sie i zdolalam ja nauczyc,ze sie nie zalatwia w domu!

Jeżeli ten problem trwałby dłużej, oczywiście, że bym to 'przecierpiala'.